Dodaj do ulubionych

Mamy w Krakowie

25.08.11, 08:39
Tak sobie pomyślałąm ostatnio czy byłybyście mamy zainteresowane takim spotkaniem z naszymi pociechami gdzieś na łonie natury w naszym pieknym mieście. Ostatnio lato pieknie się sprawuje i jest ku temu czas bo wakacje ale czy są checi...?? I to pytanie do was.
Ciekawi mnie czy będzie jakiś odzew smile
Obserwuj wątek
    • joann.a1974 Re: Mamy w Krakowie 25.08.11, 09:54
      oj gdybym tylko mieszkała w Krakowie, to ja chętnie... sad
      • alicjontko Re: Mamy w Krakowie 25.08.11, 10:31
        Ja chętnie smile
        • ewik74 Re: Mamy w Krakowie 25.08.11, 10:37
          To jest nas już 3 osoby bo joann.a1974 zadeklarowała że przyjedzie z BP (jeśli dobrze pamietam ) tongue_out
          • joann.a1974 Re: Mamy w Krakowie 25.08.11, 10:45
            hmmm... z BP ? coś zaspana jeszcze jestem, bo nie załapałam sad
            ale...hmmmm....gdybyście w weekend się spotkały...to mam taki "obiecany weekend tylko dla mnie" w domu wink ...w końcu z Suwałk do Kr też nie tylko dyliżanse jeżdżą... wink
            • ewik74 Re: Mamy w Krakowie 25.08.11, 10:48
              Biała POdlaska (BP) a to jednak jeszcze wyżej mieszkasz...... smile Ale trafiłam z rejonem tongue_out
              Narazie to robie sondę czy będzie zainteresowanie ....
              • daszunia2006 Re: Mamy w Krakowie 01.09.11, 15:39
                Witam,
                tez chetnie sie spotkam...
                Ania mama Daszy (34tyg. 1950g, 46cm)
                • ewik74 Re: Mamy w Krakowie 01.09.11, 17:25
                  No to zbierajmy sie dziewczyny. Ja niestety jestem ograniczona czasowo we wrzesniu - mam czas do 18.09 a potem dopiero w październiku, ale lepiej wcześniej bo pogoda może sie zepsuć.
                  Alicjontko czy jesteś w stanie skopntaktować sie z Agą i Pauliną czy sa chętne?

Dziewczyny gdzie proponujecie spotkanko??
                  • daszunia2006 Re: Mamy w Krakowie 02.09.11, 16:26
                    A w jakim wieku sa dzieci, od tego zalezy gdzie...
                    • ewik74 Re: Mamy w Krakowie 02.09.11, 18:58
                      17 m-cy ma mój, jeszcze nie chodzi wiec bedzie w wózku.
                      • daszunia2006 Re: Mamy w Krakowie 03.09.11, 13:34
                        moja ma juz 5 lat..., wiec nie wiem co do miejsca, musi byc odpowiednie dla roznych grup wiekowych - moze park Jordana. A Twoje starsze dziecko? Pytam sie po to, zeby dziecia nie bylo nudno i zeby mozna bylo spokojnie wypic kawe
                        • ewik74 Re: Mamy w Krakowie 03.09.11, 19:42
                          Też myslałam o Jordanie bo to chyba najbardziej w centrum i sprawiedliwie smile
                          Mój starszy dzieć ma 8 lat i chodzi juz do szkoły wiec pewnie go nie będzie. Preferuję spotkanie przedpołudniem.
                          • daszunia2006 Re: Mamy w Krakowie 04.09.11, 21:44
                            a my mamy 5 lat i tez chodzimy do szkoly...
                            wiec ewentualnie sobota przed poludniem
                            • ewik74 Do Daszunia2006 05.09.11, 22:14
                              Daszunia próbowałam Ci wysłać mail ale się nie da. Podaj mi jakiś, żebym Ci go wysłała
                              • daszunia2006 Re: Do Daszunia2006 06.09.11, 12:35
                                annalysenko@hotmail.com
                                • mamusiahanuni Re: Do Daszunia2006 08.09.11, 09:46
                                  I ja byłabym chętna smile, ale może za rok smile
                                  Jeśli kojarzycie mnie i moją Hanusię to my też z Krakowa, jesteśmy już w domku! smile uczymy sie siebie, tulimy, całujemy,.... stres ogromny, taki, że nie spię, zrywam sie na każde Jej westchnienie.... a jestem z tym taka szczęśliwa! ....
                                  pozdrawiamy Krakuski.
                                  • ewik74 Re: Do Daszunia2006 08.09.11, 20:33
                                    Pamietam że jesteś z KRK bo nasze dzieci w tym samym szpitalu na świat przyszły smile Cieszę się że wreszcie Was wypuścili ze szpitala i możecie do woli się tulić smile
                                    Czyli za rok się widzimy big_grin
                                    • nie_fikaj Re: Do Daszunia2006 09.09.11, 17:56
                                      Na wiosnę ma się odbyć spotkanie wcześniaków hospitalizowanych w Klinice Neonatologii SU w Krakowie, ma być ono połączone z serią wykładów dla rodziców, pokazami hipoterapii, dogoterapii etc. Sprawa jeszcze w powijakach, ale dam cynk, kiedy będę wiedzieć więcej smile

https://www.suwaczki.com/tickers/km5sio4pvgygfcc6.png

https://www.suwaczki.com/tickers/dqprk6nl55ncsdru.png
                                      • ewik74 Re: Do Daszunia2006 09.09.11, 20:31
                                        Koniecznie daj cynk. Chętnie się tam pokaże z moim wczesniaczkiem.
                                        • nie_fikaj Re: Do Daszunia2006 15.09.11, 19:30
                                          Wstępny termin spotkania wcześniaków, hospitalizowanych w Klinice Neonatologii SU w Krakowie, ustalony na 27.05.2012. Mangha. Zapraszam.
                                          • alicjontko Re: Do Daszunia2006 16.09.11, 16:24
                                            mamusiuhanuni smile tulcie się smile a rok minie jak z bicza, zobaczysz smile
                                            nie_fikaj ja też z chęcią przyjdę smile
    • ewik74 do nie_fikaj 01.05.12, 22:40
      Pisałaś kiedyś o spotkaniu wcześniaków w maju. Czy są jakieś konkrety w tej sprawie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka