Dodaj do ulubionych

Hematolog Wrocław

09.10.11, 21:00
Dziewczyny potrzebuje namiaru na dobrego hematologa we Wrocławiu.
Moze byc prywatnie lub na NFZ, byle dobry był.
Obserwuj wątek
    • dzika_puma Re: Hematolog Wrocław 10.10.11, 10:26
      Grażyna Wróbel,
      nie wiem, czy przyjmuje prywatnie, ale na NFZ na pewno:
      KATEDRA I KLINIKA TRANSPLANTACJI SZPIKU, ONKOLOGII
      I HEMATOLOGII DZIECIĘCEJ
      ul. O. Bujwida 44, 50-368 Wrocław
      Centrala tel.: 71 770 32 12
      tel.: 71 770 31 67 , tel./faks: 71 770 31 69
      e-mail: klin@pedhemat.am.wroc.pl

Czeka się bardzo długo, ale warto.
      • aga.n.f Re: Hematolog Wrocław 10.10.11, 21:16
        dziękuje Ci.
        Dostałam tez namiar od Bijou, więc myslę ze damy radę - jak nie u jednej pani dr to u drugiejsmile
        • dzika_puma Re: Hematolog Wrocław 11.10.11, 09:21
          Proszę bardzosmile
          • aga.n.f Re: Hematolog Wrocław 12.10.11, 18:33
            Dzwoniłam dzis do kliniki, w poradni przyjmuje tylko jedna pani dr i nie jest to oni "Twoja" dr ani ta polecana przez bijousad Zarejestrowałam więc krasnala do tej jedynej dr (nie pamiętam nazwiska kurka.. Znasz tam innych lekarzy? najwyżej jutro zadzwonię i zapytam o nazwisko. Dostaliśmy termin na 28.10., wiec w sumie dość szybko.
            • dzika_puma Re: Hematolog Wrocław 12.10.11, 19:30
              Kurczę, innych nie znam, fakt, że już jakiś czas temu mieliśmy konsultację, ale zapytaj o dr Wróbel, może dadzą Ci jakiś namiar, do niej pamiętam trzeba było czekać 4-5 m-cy, więc faktycznie macie szybko wizytę, ale to dobrze.
              • aga.n.f Re: Hematolog Wrocław 12.10.11, 20:03
                Mówiłam włąsnie o "twojej" dr Wróbel, pani w rejestracji powiedziała, że ona nie przyjmuje, ze tylko ta jedna dr. Może jakieś inne porządki wprowadzili? Ale zdziwiłam się ze termin taki szybki (co własciwie dziwic nie powinno, bo 4-5 mies oczekiwania przy takich problemach to chore po prostu..). W kazdym razie serdecznie Ci dziękuję za chęć pomocysmile
                • dzika_puma Re: Hematolog Wrocław 15.10.11, 16:37
                  Może być też tak, że dr Wróbel nie przyjmuje "nowych", co wydaje się najbardziej prawdopodobne, bo wierzyć mi się nie chce, że już nie pracuje. Szkoda w sumie, bo naprawdę jest dobra w swojej dziedzinie, ale ważne, że ktoś Was skonsultuje. I to w miarę szybko. Oby na 1 wizycie się skończyło.
                  Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka