Dodaj do ulubionych

Kardiolog prywatnie Warszawa, Lublin, Łódź, Kielce

12.05.12, 15:32
Dziewczyny poszukuję dobrego kardiologa dziecięcego, z Wawy, Lublina, Łodzi, Kielc lub gdzieś w pobliżusmile
Wiktorek, obecnie 4-latek, po zamknięciu Botalla, operacji wrodzonej wady serca pod postacią podwójnego łuku aorty oraz usunięciu ciała obcego z serca-kawałek centralnego cewnika żylnego Broviac.
Raz do roku chodzę na kontrolne badania u siebie w miejscowości. Niby wszystko w porządku, lecz chciałabym zrobić Echo u innego.
Z góry dziękuję za informacjesmile
Obserwuj wątek
    • finch18 Re: Kardiolog prywatnie Warszawa, Lublin, Łódź, K 12.05.12, 19:20
      W Lublinie mogę polecić dr Barbarę Połecką i dr Elżbietę Sadurską. I jedna i druga kilkakrotnie robiły mojej Małej echo i moim zdaniem świetnie zajmowały się pacjentami na oddziale Kardiologii w DSK. Poza tym zawsze wszystko wytłumaczyły i odpowiadały na pytania rodziców, co wcale nie jest regułą, niestety. My akurat chodziliśmy na NFZ albo do jednej albo do drugiej, ewentualnie lądowaliśmy na oddziale, ale prywatnie przyjmują chyba w Luxmedzie. Z kolei w Łodzi prof. Jacek Moll, kierownik Kliniki Kardiochirurgii ICZMP
      • moja-kropeczka Kielce 12.05.12, 20:27
        dr Mariola Rutkiewicz, chyba ul 1 maja, super kobietka, fajne podejscie do dzieci, maly sie nie bal,dostal cukierka, mila i fachowa. polecam. chyba 100 zl placilam rok temu juz z ekg plus 100 kolejne za echo serca. wszystko sprawdzila i wytlumaczyla po chlopsku. cierpliwie odpowiadala na nasze pytania.
      • gandzia4 Re: Kardiolog prywatnie Warszawa, Lublin, Łódź, K 12.05.12, 22:31
        No to my musieliśmy mieć pecha do doktor Połeckiej, bo jedna z jej odpowiedzi na nasze pytanie odnośnie wyników badania i dalszego postępowania w leczeniu naszej córki powiedziała cytuję "a co to panią obchodzi, studiowała pani medycynę". Kiedyś wyznaczyła nam wizytę w DSK właśnie i najpierw czekaliśmy 3 godziny nim zeszła z oddziału, czekaliśmy tylko my. Kazała nam nadal czekać w międzyczasie , pojawili się jacyś ludzie z dzieckiem, wyjrzała z gabinetu zaprosiła ich do środka, po czym gdy oni wyszli ona również wyszła każąc nam czekać dalej, po kolejnych 3 godzinach oczekiwania dowiedzieliśmy się, że pani doktor opuściła szpital 2 godziny wcześniej. Po takim potraktowaniu skontaktowałam się z Poradnią kardiologiczną w CZD w Warszawie i tam jeździliśmy. Teraz raz do roku robimy kontrolne echo serducha (PDA samo się zamknęło, lecz z powodu choroby genetycznej jest ryzyko pojawienia się tętniaka aorty) w Luxmedzie w Lublinie u doktor Agnieszki Łuszcz. Jest bardzo dokładna. Na NFZ przyjmuje w szpitalu na Kraśnickich.
        • darwin18 Re: Kardiolog prywatnie Warszawa, Lublin, Łódź, K 13.05.12, 18:55
          gandzia4 napisała:

> No to my musieliśmy mieć pecha do doktor Połeckiej

Nam akurat dr Połecka bardzo pomogła, ale wiadomo, że ilu pacjentów, tyle opinii.
          • est-ii Re: Kardiolog prywatnie Warszawa, Lublin, Łódź, K 13.05.12, 21:35
            Dr.Mądry przyjmuje w centrum medycznym Arka w Warszawie.
            Poczytaj opinie bardzo dobry kardiolog my byliśmy u niego.
            • kosmov Re: Kardiolog prywatnie Warszawa, Lublin, Łódź, K 15.01.13, 16:31
              od siebie mogę szczerze polecić dr Jadwigę Daszkiewicz, jest kardiologiem dziecięcym, przyjmuje w przychodni prosen, to jest na warszawskiej woli. Dzieci się jej nie boją, ma z nimi dobry kontakt a przy tym jest miła, spokojna i wyrozumiała. a ilość pacjentów pod jej gabinetem świadczy o jakości usług i o jej kompetencjach
    • antonina45 Re: Kardiolog prywatnie Warszawa, Lublin, Łódź, K 08.10.12, 22:13
      polecam świetną i bardzo miła kardiolog dziecięcą z Warszawy dr Szymaniak www.kardiolog-szymaniak.pl
      • babette11 Re: Kardiolog prywatnie Warszawa 24.06.13, 12:52
        Ja też polecam dr Szymaniak a w tym samym gabinecie echo serca robi dr Tomyn-Drabik, też świetna i chwalona specjalistka
    • nn.m Re: Warszawa - dr Daszkowska 13.03.13, 19:12
      potwierdzam dr Daszkowska, bardzo dobra! Wzbudza zaufanie i uczucie, że jest się w dobrych rękach.
    • lesny_drobiazg Dr Gałkowska 14.03.13, 10:05
      Autorce wątku już pewnie się nie przyda ta informacja, ale może komuś innemu...
      Polecam dr Katarzynę Gałkowską, kardiologa i pediatrę, pracuje w CM Damiana przy Foksal. Kompetentna, fachowa i przemiła pani (ta ostatnia zaleta jest jednak bardzo ważna przy wizycie z dzieckiem). Byliśmy u niej dwa razy, na badaniu i na echu serca. Cierpliwa, spokojna, ma podejście do dzieci. Pełna satysfakcja!
    • agus_kowla Re: Kardiolog Warszawa 23.06.13, 08:51
      Dobry kardiolog przyjmuje w Medicenter na Mokotowie medicenter.pl/
      • zuzu-and-more Re: Kardiolog Warszawa 25.06.13, 21:46
        Dr Łuszcz przyjmuje jeszcze w Rykach- wizyta+ekg+echo to chyba 155zł- przynajmniej rok temu. Ja jestem z niej zadowolona- nie spieszy się, tłumaczy i jest miła.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka