gosiasur 07.07.04, 06:42 Mój maluch wreszcie zaczął mówić sylabami, jaka to piękna muzyka. Ot takie coś optymistycznego, piszemy przeważnie o smutkach, ale można przecież i o radościach. Pozdrowienia Gosia i Jędruś Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.silenter_exunruzanka Super:))) 07.07.04, 12:52 Gratulacje)). Właśnie dziś zastanawialiśmy się z mężem, kiedy Ola zacznie "gadać" sylabami, na razie guga - im głośniej tym chyba wg. niej lepiej. pozdrawiam Odpowiedz Link
tiya Cieszymy się i troszkę zazdrościmy ;))).... 08.07.04, 11:51 ...bo na nas jeszcze nie pora. Na razie Nata wreszcie zaczęła wydobywać z gardziołka coś więcej niż płacz-tak fajnie wzdycha no i guga. Najczęściej do prababci, kóra ma do niej nadzwyczajne podejście. I od wczoraj na widok karuzeli z pozytywka... Jestem trochę zazdrosna-w końcu przegrywam z karuzelą )). I taka mała dygresja- chcałabym tu,qrczę, zaglądać częściej, ale moje rodzone półdiable weneckie mogłoby okupować ręce mamy 24h. Jak leży, to cierpi. Dziś sprzedałam babci na dłuuugi spacer. Jak dobrze czsem posłuchac ciszy... )) Pozdrowionka Monia&Natka-terrorystka Odpowiedz Link
axamit1 Re: Cieszymy się i troszkę zazdrościmy ;))).... 09.07.04, 21:31 tiya napisała: > > Dziś sprzedałam babci na dłuuugi spacer. Jak dobrze czsem posłuchac > ciszy... )) Pozdrowionka Monia&Natka-terrorystka Hihi,to mi cos przypomina... Tuz przed Bozym Narodzeniem (Krystian mial wtedy 8 tyg. czyli "teoretycznie" jeszcze sie nie urodzil) udalo sie nam z Mezem wcisnac Go na pol godziny Babci. Poszlismy do sklepu. I nagle moj Maz pyta "slyszysz?" a ja na to "co takiego? nic nie slysze!" a On na to, z satysfakcja "NO WLASNIE!" Odpowiedz Link
axamit1 Re: ba-ba, da-da,ma-ma 09.07.04, 21:33 Ale fajnie...! My wciaz czekamy, na razie Kris ogranicza sie do glosnego gruchania i zwracania na siebie naszej uwagi okrzykami typu "oooo!". A czy ja dobrze pamietam ze oni sa z Jedrusiem w podobnym wieku? Krystian konczy 17 lipca 9 mies. (7 kor.) Odpowiedz Link
gosiasur Re: ba-ba, da-da,ma-ma 10.07.04, 08:07 tak Krystian i Jędruś to rówieśnicy. Jędruś rownież był dystrofikiem z powodu, gestozy. Urodził się z wagą zblizoną do twojego Krystiana 1210g .W międzyczasie bardzo chorował. W tym tygodniu zrobił naprawdę zauważalne postępy i bardzo się z tego cieszę to tak jakby coś nagle zaskoczyło w nim. Więc nie martw się twój Krystian musi dojrzeć do pewnych decyzji jak to każdy facet, aco do poprzedniego posta naprawdę instytucja babci jest czasami zbawienna. Pozdrowienia od Jędrusia dla Krystiana Odpowiedz Link