Dodaj do ulubionych

pedoatra, neurolog, alergolog Śląsk

09.04.13, 21:10
dziewczyny poszukuje sprawdzonych lekarzy: pediatry, neurologa, alergologa na Śląsku, najlepiej w Katowicach...
potrzebne dla mojej siostry, ktora od czerwca bedzie mieszkac na Śląsku własnie i szuka dobrych specjalistow dla swojej corci. Dojezdzanie do Wroclawia nie bardzo bedzie wchodzilo w gre, stad taka moja prosba o namiary na Slasku..
dzikeuje!
Obserwuj wątek
    • beatka126 Re: pedoatra, neurolog, alergolog Śląsk 09.04.13, 21:26
      Mogę jedynie polecić neurologa, jest to jedna z najlepszych specjalistów na Śląsku - jak nie najlepsza dr Jolanta Surmacz jolantasurmacz.pl/miejscapracy.html
      Polecają ją inni lekarze i rehabilitanci. Pediatrów mogłabym polecić tylko z Bielska-Białej, a to już odległość aby dojeżdżać na rutynowe wizyty. Pozdrawiam
      • mamaduo Re: pedoatra, neurolog, alergolog Śląsk 09.04.13, 21:49
        dziekuje smile i czekam na jeszcze smile
        • tereferekuku31 Re: pedoatra, neurolog, alergolog Śląsk 10.04.13, 22:07
          Jestem mamą wcześniaka i polecam pana dr Leszka Strój który jest pediatrą oraz neurologiem dziecięcym w Szpitalu w Centrum Pediatrii w Sosnowcu. Polecam też z tego samego szpitala pana dr. Gorczyce który również jest neurologiem. Jako alergologa polecam panią Iwonę Malieszewską również z tego szpitala. Może to nie Katowice ale ja póki co mam same dobre doświadczenia z tym szpitalem więc polecam , mam porównanie i jednak Ci lekarze nie zawiedli mojego zaufania smilesmilesmile
          • mamaduo Re: pedoatra, neurolog, alergolog Śląsk 11.04.13, 09:45
            w Sosnowcu to nawet lepiej, bo moja siostra tam wlasnie bedzie mieszkac. Bardzo Ci dziekuje.
            • 66marysia Re: pedoatra, neurolog, alergolog Śląsk 11.04.13, 14:18
              Potwierdzam, pani dr Surmacz to bardzo dobry neurolog i myślę że warto dojechać do Tych lub Katowic.
    • aska381 Re: pedoatra, neurolog, alergolog Śląsk 13.05.13, 09:11
      Opinie są tak samo wiarygodne jak i na innych tego rodzaju portalach...
      forum.dentonet.pl/viewtopic.php?t=18351&sid=1a971e27ebd68011a3c42f6216be93ee
      • mamaduo Re: pedoatra, neurolog, alergolog Śląsk 16.05.13, 13:20
        zdecydowanie przedkladam doswiadczenie mam wczesniakow w sprawach lekarzy niz nie znanych mi uzytkownikow z zalinkowanych stron, nie wiem co mialas na mysli wklejajac ten link.
    • toslawa Re: pedoatra, neurolog, alergolog Śląsk 14.05.13, 09:44
      Jako prywatnego pediatre -neonatologa polecam dr Jadiwgę Popiołek właśnie z Sosnowca. Jeździmy do niej specjalnie z Siemianowic. Zawsze pomoże, nawet przez telefon. Słyszałam też wiele pochlebnych opini o dr Maliszewskiej smile
      pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka