stosowalyscie moze ten antybiotyk? mala dostala na bol gardla.ja bylam chora i Hana zalapala.ciagnie sie to juz 3 tygodnie. wreszcie dostala ten lek.cos jeszcze do psikania, syropek , bio gaje.... gardlo ja dalej chyba boli.po pierwszej dawce dostala jakies plamki na nozkach,sa rzadkie kupy,chyba boli brzuszek i co gorsza przestala jesc......pije tylko rano, wieczorem i 2 w nocy butle kaszki.przez caly dzien nic nie chce tknac.ani czekolady .nic nie wlozy do buzi!!!!! wczesniej jadla cos co 2 , 3 godz..tak od zawsze.niewiele ale zawsze.jeszcze nie dawno przychodzila do kuchni sama i wolala:am, am..mala ma 2,5 roku, zaczynala od kila , doszla do 12.400! teraz schudla .nie wiem czy to ma zwiazek z lekiem, czy jeszcze z gardlem, czy to moze pecherz , bo jak chodzi bez pieluchy to sika obficie co 15, 20min.i nie zdazy nigdy na nocnik.moze zapalenie pecherza? czekam do polowy tygodnia-tyle dziala lek i ide znowu do lekarza..... nie podoba mi sie to.....macie jakies doswiadczenie z tym lekiem? a moze to przez gardlo.hana nigdy nie chorowala, nie miala nawet goraczki i nie wiem jak to sie do czego teraz ma a panikowac tez nie chce

dzieki!