Dodaj do ulubionych

Witajcie:)))

20.09.06, 18:30
Co słychać dziewczyny i chłopaki? Sporo czasu upłynęło odkąd ostatnio tu
pisaliśmysmileJakieś "nowe" informacje, ciekawostki? Napiszcie co u was.
Strasznie się za Wami stęskniliśmysmile))
Pozdrawiamy
Basia i Jaś
Obserwuj wątek
    • ania.silenter Re: Witajcie:))) 20.09.06, 20:04
      Witaj Basiusmile
      Fajnie, że wróciliście na forumsmile)).
      A u nas:
      Co u nas nowego? Ola mówi coraz więcej, powtarza wszystko jak papuga, mówi
      zdaniami. Bardzo się z tego cieszę bo już się martwiłam. Jest mądra, często -
      dla świętego spokoju - ustępuje Adzie oddając jej zabawkę. Bardzo lubi tańczyć,
      no i jest fanką "Keci" (Krecika). Kiedyś, któraś z Was napisała mi, kiedy
      dowiedziałam się, że jestem w ciąży z Adunią, że Ola mi pomoże przy Adce.
      Potraktowałam to jak kiepski żart, a teraz to się sprawdzasmile)))). Gdyby nie
      Dusia nie wiedziałabym, że mam dziecko w domu. Za to Duśka daje nam czadu -
      jest poootwornie uparta (prawdziwy Byk) i "charakterna"wink. Teraz wiem co czuli
      moi rodzice wychowując mnie (też jestem zodiakalnym Bykiem).
      Napisz Basiu co u Was słychać, jak Jaś??
      pozdrawiam ciepło
    • mamaigora1 Re: Witajcie:))) 21.09.06, 07:54
      Normalnie oczom nie moge uwierzyć wink
      najpierw to ja bym chciała dowiedziec sie co u Ciebie/Was ?
      • basiaf1 Re: Witajcie:))) 21.09.06, 10:30

Ale się uśmiałamsmile)) Aniu, podziwiam Cię z całego serca! Mnie brakuje już sił
        do jednego Jaśka a już dwójki to sobie nie wyobrażam! Cieszę się, że u Was
        wszystko ok.
        Mamoigora, co u małego? Miałam poczytać trochę wątków, żeby nadrobić zaległości
        ale ciągle brak czasu... dlatego pomyślałam , że napisanie nowego wątku będzie
        lepszesmile
        U nas... hmmm... Z Jaśkiem absolutnie wszystko w porządku. Na szczęście. Ładnie
        się rozwija, straszny z niego mądrala. Nareszcie zaczął mówić jakieś pół roku
        temu tak naprawdę. teraz mówi wszystko ale część po "swojemu" coś w rodzaju
        naśladowania brzmienia wyrazu. No i pięęęknie mówi "r"!!! więc wyrazy typu
        król, drugi, krowa wychodzą naprawdę piękniesmile))
        Jasiek nie choruje, jest pogodny, czasami daje w kość ale chyba jak każde
        dziecko. Nic nie chce jeść więc mamy ten sam problem ciągle. miał nawet lekką
        anemię więc znowu na żelazie... Jutro kolejne badania, zbadamy sobie czy nie ma
        w Jasiu jakiś robaczkówsmile))
        To chyba tyle. A, umieściłam na zobaczcie nowy wątek Jasia i 3 nowe zdjęcia,
        więc jak chcecie zobaczyć Jasia-prawie-trzylatka to zapraszamy serdeczniesmile))
        Buziaki.
        Basia i Jaś
    • mamaalana1 Re: Witajcie:))) 22.09.06, 11:51
      Cześć Basiusmile
      Dawno dawno temu tu byłaś?
      Co się z Tobą działo?
      U nas narazie prawie wszystko dobrze.
      Alan jest duży jak na swój wiek, mówi dużo choć pełnymi zdaniami jeszcze nie
      zasuwa. W domu na nocnik już raczej robi siku. Ale jest strasznym niejadkiem.
      Tylko kaka i kaka (kasza). Nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba i Twój Jasio
      też miał taki okres, nie mogłam odnaleźć tego wątku. Dla mojego dziecka może
      istnieć tylko kasza, nic więcej. I broń Panie Boże z miseczki, musi być
      wyłącznie z butli, inaczej wszystko wyląduje na dywaniesad
      Ze spaniem nadal ciężko, nadal dyżurujemy w nocy. Ostatnio jest na etapie tylko
      mama sad
      Ząbki niestety z próchnicą i żadną miarą nie da się zaciągnąć do dentysty, a
      pani dentysta wczoraj powiedziała że na siłę mu nie zrobi i żeby się nie
      przejmować ząbkami. Stosować raz w tygodniu pastę ELMEX i za pół roku zrobimy
      znowu podejście.
      Nadal ma niedomknięty otwór owalny.
      To chyba tyle. Ostatnio nie jestem w formie do pisania bo wykryto u mojego męża
      poważne problemy z sercem i jestem załamana tym faktem.
      Pozdrawiam Cię Basiu i pisz coś czasami, z przyjemnością będę czytać.
      Pozdrawiam.
      Asia
    • baszkas Re: Witajcie:))) 22.09.06, 13:44
      Witamy, witamy ponownie!!
      Ala to juz tez prawie 3-latka (29.10) i to bardzo 'rozgarnieta', choc wciaz
      drobniutka kruszyna z niejsmile Gada juz jak najeta pelnymi zdaniami odkad
      skonczyla 2 lata, choc wlasnie przez te pierwsze 2 lata to baaaardzo niewiele
      slow od niej slyszelismy, teraz za to nadrabiawink Ze zdrowiem u niej w
      porzadku, ale to sie moze troche zmienic, bo od wrzesnia zaczela chodzic do
      przedszkola i juz po pierwszym tygodniu zrobila sobie 2 tygodnie przerwy z
      powodu przeziebienia (obylo sie bez antybiotyku na szczescie). Mimo, ze apetyt
      jej nawet dopisuje, to wciaz zalicza sie do wagi piorkowej (okolo 11,2kg
      obecnie), ale dopoki cokolwiek przybiera na wadze i je, to postanowilam sie nie
      martwic za bardzo. O dziwo ostatnio przy okazji przeziebienia bylysmy w
      przychodni u 2 'nowych' lekarek i zadna nie pytala, dlaczego jest taka malawink
      Niestety w przedszkolu w swojej grupie wyroznia sie wlasnie ...ze jest
      najmniejsza ze wszystkich dzieci. Ale poza tym radzi sobie bardzo dobrze, jest
      bardzo bystra, czasem daje nam w kosc swoimi 'buntami' (oj, jak nie lubie
      tych 'jeczacych' okresow!), ale ogolem jest supersmile)
      Pozdrawiamy goraco!
      Basia i Alicja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka