szymus4 26.08.07, 22:55 potrzebuje opinie. Ewentualnie polećcie dobrego neurologa dla skrajnego wcześniaka z 25 tyg??? dzieki z góry. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szymus4 up 30.08.07, 00:05 up, plis muszę się do kogoś wybrać i nie wiem kto byłby zrównoważony w wyrażaniu sądów i nie powiedział ze jest super albo że porażenie!!! do kogo chodziłyście mamy malutkich wcześniaczków i było ok????? Odpowiedz Link
marta_i_koty Polecam 02.09.07, 11:48 Banaszek Grażyna, dr nauk med. Spec. neurolog dziecięcy. tel. 0 22 815 27 82 04-649 Warszawa, Gardenii 6 pow.Warszawa, woj. mazowieckie Odpowiedz Link
gosik801 Re: Polecam 03.09.07, 08:54 Dr Tomasz Mazurczak specjalizuje się w neurologii dziecięcej, bardzo uznany specjalista z IMiDz (zajmuje się naprawdę ciężkimi przypadkami), polecany mi był przez uznaną panią ordynator w zakresie neonatologii ( jeZeli byś chciała namiary polecam, przyjmuje w obecnej chwili tylko prywatnie ale za 70 pln prawie godzinna wizyta, 100% zainteresowanie tylko maleństwem mówi zawsze więcej niż chcemy, po prostu super kobieta i fachowiec) Do neurologa możesz zapisać sie państwowo w IMiDz lub ja byłam prywatnie w Centrum medyczne Arka ul. Kasprzaka 7 632 46 45 to jest kawałek za IMiDz, taka prywatna przychodnia przyjmują tam najlepsi specjaliści z IMiDz. Możesz pierwszy raz udać sie prywatniea potem pogadać by zapisał cie państwowo, bo wiem że on osbiście zapisuje pacjentów do siebie, ja tak robiłam) Odpowiedz Link