aga1978 25.10.07, 19:04 Proszę napiszcie ile mam dawać infakolu. Na ulotce jest napisane że cały zakraplacz, ale to bardzo dużo a może tak ma być. Proszę napiszcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
78goska Re: Jak dawkować infakol????? 25.10.07, 20:34 ja dawałam cały zakraplacz-najpierw rano i wieczorem, po paru dniach przeszłam na dawanie przed każdym posiłkiem.Mała ma 4 miesiące, 1 korygowany,waży trochę ponad 3 kg.Nie zaszkodził, ale chyba nie pomógł.Na początku jakby łagodził, a teraz znów to samo. Odpowiedz Link
mojbartus Re: Jak dawkować infakol????? 26.10.07, 06:40 Ja podawalam przed posilkami caly zapylacz.Ale chyba u NAs nie pomogl.Pomogl nam proszek troisty.Tani stary sposob.Inne nie zdaly egzaminu.pozdrawiamy.Kolki to chyba trzeba "przeczekac"wiem ze fajnie sie tak pisze gdy ja mialam ten problem dziewczyny tez mi mowily ze czas i ustapi ...sprobuj proszek troisty.pozdrawiam Odpowiedz Link
aga1978 Re: Jak dawkować infakol????? 26.10.07, 10:30 Dzięki za podpowiedzi. U nas narazie to nie wyglada makabrycznie ale mały troche się męczy. Próbowałam już espumisan i gripe water ale po tym wydaje mi się ze jeszcze gorzej .Bartek łyka bardzo ale to bardzo dużo powietrza i z tąd te problemy. Potrafi się mu odbić po 5 razy po karmieniu, ale nie zawsze się to udaje i później kłopot. Odpowiedz Link
mojbartus Re: Jak dawkować infakol????? 26.10.07, 14:13 Te preparaty rzadko sa naprwde skuteczne.Moj Bartek rowniez bbb duzo lykal powietrza i mial czkawke do 5miesiaca bylo to straszne na szczescie minelo,pozdrawiam Odpowiedz Link