gosiamama.oskara 17.01.08, 22:30 kogo polecacie mamy wczesniaczków?Prosze o namiary. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaigora1 Re: Neurolog-Poznan 18.01.08, 08:02 Milecka Grażyna ul. Kórnicka 24 (jesli sie nie myle) NFZ - 61 887 11 13 prywatnie - 603 774 727 Bardzo polecana, zna się na wcześniakach. Odpowiedz Link
zorka7 Re: Neurolog-Poznan 18.01.08, 08:18 Dzięki, Mamo Igora. My mamy w Poznaniu dwóch, ale chyba jednak nie do polecania Odpowiedz Link
mamaigora1 zorka 18.01.08, 10:13 a wiesz, że ten namiar mam od p. Iwonki ? ja nie byłam, ale była inna mam wczesniaczka (z mojego polecenia tym razem) w dodatku na NFZ i byla BARDZO zadowolona Odpowiedz Link
gosiamama.oskara mamaigora 18.01.08, 12:17 dziekuje za informacje,słyszałam ze jest godna polecenia a teraz mnie w tym upewniłas napewno umówie sie na wizyte.Pozdrowionka. Odpowiedz Link
magd-a1975 Re: Neurolog-Poznan 18.01.08, 14:10 Ja polecam zdecydowanie Panią Milecką. Sami do niej chodzimy, tj. my nie mamy poważnych uszkodzeń, ale mały jest rehabilitowany ze względu na wcześniactwo i opóźnienie psychoruchowe z tym związane, ale z tego co wiem jest to chyba najlepszy neurologdziecięcy w Poznaniu. Przy poważniejszych rzeczach jak porażenie mózgowe, padaczka, rodzice wiem, że polecają Bohms, ale to już CIeszyn Czeski. Zpytam przy okazji...nie wiem w jakim wieku macie dzieci, ale czy wiecie coś na temat jak pomóc dziecku w nauce żucia? Mój synek ma 20 mies. i nadal nie żuje i na razie wszelkwie sposoby zawodza. A może znacie jakiegos specjaliste, który nam może pomóc? Odpowiedz Link