traganek 17.06.08, 22:10 A czy w Trójmieście ktoś z Was zgłosił się do grupy wsparcia Fundacji Wcześniak? (oprócz mnie) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margowlinka Re: Trójmiasto 17.06.08, 22:22 jestem mama ktora podczytuje to forum bo moj wczesniaczek ma juz 7 lat i idzie do szkoly ale zglosilam sie do grupy wsparcia do Fundacji wczesniak/na marginesie traganku mamy wspolna rehabilitantke p.Ele/moj synek ma na imie Kubus i ur.sie w 25 tyg z waga 700g. Odpowiedz Link
afire Re: Trójmiasto 17.06.08, 22:26 Traganek, a w jaki sposób mopżna to zrobić? Będę mieć teraz trochę więcej wolnego, z chęcią bym się zgłosiła Pamiętam ten stan, w jakim byłam i tą chęć rozmowy z kimś, kto był w podobnej sytuacji... Mama Kamila 33tc. 1720g, 49cm 28/11/2005 Nie piszę już, bo czasu brak, ale czytam codziennie Odpowiedz Link
traganek Re: Trójmiasto 18.06.08, 08:14 Można się zgłosić pisząc emaila wczesniak@wczesniak.pl Pani Ela łączy wiele osób z forum. Zawsze jak do nas wpadała opowiadała nam o innych wcześniakach Pytam o osoby z Trójmiasta chętne do pomocy w Fundacji bo może my też byśmy się spotkali? Co Wy na to? Na pewno jest więcej osób z Trójmiasta... Odpowiedz Link
margowlinka Re: Trójmiasto 18.06.08, 19:32 Jestem z TROJMIAST /mieszkam w Gdyni/i do fundacji wczesniak zglosilam sie juz dawno /pomoglam juz wielu wczesniakom/chetni spotkam sie oferuje swoja pomoc i doswiadczenie Odpowiedz Link
sirbal Re: Trójmiasto 18.06.08, 12:33 Hej, hej, my mieszkamy w Gdyni i tez znamy traganka z opowiesci p. Eli, tzn Zosie i Antka Aktualnie jestem na etapie powrotu do pracy i poszukiwania dobrej opiekunki dla malej, wiec czasu mam malo, ale zawsze kiedy bede miala wolna chwile to chetnie pomoge Fajnie byloby sie spotkac, moze nad morzem Pozdrowionka Odpowiedz Link
trojakowamama Re: Trójmiasto 18.06.08, 20:44 Ja do Fundacji się nie zgłosiłam - jakoś przeoczyłam ten temat - ale na spotkanie się piszę Odpowiedz Link
trojakowamama PS 18.06.08, 20:45 Chyba wszystkie mamy wcześniaków znają traganka z czyichś opowieści Odpowiedz Link
traganek :)))) 19.06.08, 08:13 Chyba bardziej moje dzieci. A na pewno już Zosię)) Teraz to mogę się już z tego śmiać ale kiedyś nie było mi do śmiechu kiedy wchodziliśmy do jakiegokolwiek specjalisty w województwie i od razu padało pytanie "czy to jest ta słynna Zosia?". A co do spotkania- to kto ma ochotę i gdzie? Ja niestety z powodu rozpoczynanej właśnie pracy jestem wolna tylko popołudniami i w weekendy. Najbliższy weekend to chyba dla Was za szybko? Ja w każdym razie wybieram się w niedzielę z dziećmi do Centrum Edward na bal z okazji dnia dziecka (wstęp jest wolny) może ktoś ma ochotę do nas dołączyć? Odpowiedz Link
traganek Margowlinka 19.06.08, 19:23 Odbierz pocztę i koniecznie mi odpowiedz. Napisałaś do mnie 3 emaile ale ja ich wogóle nie rozumiem. Nie wiem o co Ci chodzi...Przepraszasz, że odezwałaś się na tym forum ALE DLACZEGO?????W jaki sposób według Ciebie mnie uraziłaś???? Ja mam teraz mętlik w głowie(( Odpowiedz Link
trojakowamama Re: :)))) 20.06.08, 20:35 My już mamy plany na niedzielę Piszę się na inny termin Odpowiedz Link
sirbal Re: Trójmiasto 20.06.08, 19:21 A co myślicie o przyszłym weekendzie? Macie jakieś propozycje co do miejsca? Mi przychodzi do głowy bulwar- jest tu i piasek i plac zabaw, co myślicie? Pozdrowionka Odpowiedz Link
traganek Re: Trójmiasto 21.06.08, 08:31 Przyszły weekend jak najbardziej Bulwar też Plac zabaw jest tam naprawdę świetny. Z resztą my tam bywamy w każdy weekend Odpowiedz Link
kamia06 Re: Trójmiasto 25.06.08, 01:05 Czy przyszły weekend to 28-29.06? Bo jeśli tak to chociaż z chęcią bym dolączyła,to akurat wyjeżdzam. Jeśli uda się nam jeszcze kiedyś umowić, to ja z chęcią, a szczególnie na bulwar. Dajcie znać Dziewczyny co i jak i jak się udało spotkanie. Też przeoczylam tę grupę wsparcia w fundacji, ale się zgłoszę! Pozdrawiam Odpowiedz Link
sirbal Spotkanie 27.06.08, 20:04 Hej dziewczyny, to co spotykamy się jutro? Nie wiem tylko jak z pogodą. My byśmy mogli około godz. 12, np: przy placu zabaw na bulwarze w Gdyni. Dajcie znać czy ktoś może Odpowiedz Link
sirbal Re: Spotkanie 28.06.08, 10:54 Hej, jak widzę nie ma dzis odzewu, no to może innym razem nad morze Odpowiedz Link
trojakowamama Re: Spotkanie 28.06.08, 21:07 Ja jutro odpadam. Jestem zaziębiona, nie chcę zarazić, a jak rozumiem spotkanie z maluchami? Ciekawa jestem jak z pogodą, póki co kiepska Odpowiedz Link
traganek To co, spotykamy się? 11.08.08, 21:05 Może zrobimy wreszcie to spotkanie wcześniaków z Trójmiasta np najbliższy weekend? Odpowiedz Link
sabrunia Re: To co, spotykamy się? 11.08.08, 21:54 Z pewną dozą nieśmiałości bym się stawiła na takie spotkanie z moimi już nie małymi wcześniakami,czy jest pomysł na miejsce ? Odpowiedz Link
traganek Re: To co, spotykamy się? 12.08.08, 08:23 Moje maluchy też już nie najmniejsze (chociaż Zosia się kwalifikuje do tych mniejszych). Proponowałabym np Park Oliwski? Czy ktoś jeszcze chętny? Mamo trojaczków?Inne mamy i tatusiowie? Odpowiedz Link
traganek Re: To co, spotykamy się? 15.08.08, 08:13 Sabrunia, coś mały tu odzew A może my się spotkamy? np w niedzielę na placu zabaw przy bulwarze w gdyni? Odpowiedz Link
sabrunia Re: To co, spotykamy się? 15.08.08, 16:13 Traganek Ja w niedzielę ma już zaplanowane gimnastyki i takie tam dla maluchó a w sobotę jest szansa się spotkać? Odpowiedz Link
sirbal Re: To co, spotykamy się? 15.08.08, 16:33 Hej dziewczyny My jutro idziemy na urodziny babci a w niedziele na 11 mamy konie, szkoda, ze nie zajrzałam wcześniej jakoś inaczej bym wszystko ułożyła. Jezli się spotkacie dajcie znać o której godzinie, jesli popołudniu to może uda nam się dojechać. Pozdrowionka Odpowiedz Link
traganek Re: To co, spotykamy się? 15.08.08, 19:28 Ja mogłabym jutro (w sobotę) po południu (ok 15) w gdyni. o ile nie będzie padać... Odpowiedz Link
sabrunia Re: To co, spotykamy się? 15.08.08, 20:11 Gdynia troszkę daleko bo ja na Chełmie mieszkam Umómy się ,ze jutro ok 8-9 zerkniemy na forum i zobaczymy jaka pogoda i czy uda nam się spotkać oki?? Mam nadzięję że tak!!! Odpowiedz Link
trojakowamama Re: To co, spotykamy się? 17.08.08, 08:38 Dziewczyny, my dopiero z długiego weekendu wróciliśmy. Było spotkanie? Odpowiedz Link
traganek Re: To co, spotykamy się? 17.08.08, 17:32 Pogoda była okropna Może w następny weekend będzie lepiej. my możemy się stawić nawet w gdańsku Odpowiedz Link