kasia284 19.06.09, 11:35 Dziewczyny macie może jakieś ciekawe pomysły na prezent dla taty? Kubuś ma 1,5 roczku i chciałabym czymś fajnym zaskoczyć tatusia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-adamka-i-ewy Re: Dzień Ojca))) 19.06.09, 12:00 Ja olewam dzień ojca tak jak tatuś olał dzień matki Odpowiedz Link
kasia284 Re: Dzień Ojca))) 19.06.09, 12:24 wiem, wiem, ze tatusiowie czasami zapominają o ważnych datach. Mój nie zapomniał, ale tylko dlatego, że trąbiłam o tym przez tydzień Odpowiedz Link
kasia284 Re: Dzień Ojca))) 20.06.09, 20:58 Dziewczyny, no co Wy, nie robicie żadnych niespodzianek tatusiom. Czasem są wredni, ale może ucieszą się, ze doceniamy ich rolęNo, dajcie jakieś pomysły na prezent! Odpowiedz Link
mama-adamka-i-ewy Re: Dzień Ojca))) 21.06.09, 12:39 W zeszłym roku zamówiłam przez internet koszulkę z napisem "super tata". Przyszła z napisem "jeśli myślisz, że jestem SUPER FACETEM to masz rację, jestem cudnie żonodzieciaty"... ale i tak się podobała, teraz śmiga w niej po domu. Odpowiedz Link