betusia1 15.05.16, 08:57 Witam Mam wielką prośbe,moze któraś z Was robiła ten beret Paździocha z filmu"Swiat według Kiepskich".Bardzo proszę o opis wykonania.Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minniemouse Re: BERET PAŹDZIOCHA 20.05.16, 10:18 nie jestem pewna ale moze to robione w ten ksztalt: szkocki tam tylko w bezowo biale pasy i no i ta cudowna antenka Minnie Odpowiedz Link
bietas Re: BERET PAŹDZIOCHA 20.05.16, 13:09 to jest wycięte koło z jakiegoś swetra z secondhandu , podwinięte i wciągnięta gumka. Dziewiarce trudno byłoby takiego gniota popełnić Odpowiedz Link
betusia1 Re: BERET PAŹDZIOCHA 20.05.16, 21:27 Trochę nad tym myślałam i doszłam do stwierdzenia,że byc może jest to zwykły prostokąt a później obszyte brzegi igłą ,no i grubsza gumka.A antenka wydaje sie zrobiona na szydełku. Odpowiedz Link
minniemouse Re: BERET PAŹDZIOCHA 21.05.16, 00:24 jest zajebisty mnie tez sie podoba trzeba wyszukac jak najwiecej zdjec Marzenie Paździocha Minnie Odpowiedz Link
minniemouse Re: BERET PAŹDZIOCHA 27.05.16, 00:55 no i jak Betusia, probowalas robic, idzie jakos? Minnie Odpowiedz Link