kasiazyw 03.11.05, 08:02 Dziewczyny! Muszę sobie sprawić opaskę - na czapkę jeszcze za wcześnie a zatoki już się buntują. Ale kompletnie nie mam koncepcji. Macie może jakieś wzorki? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: Opaska 03.11.05, 11:49 Ojej, teraz nie mam jak przenieśc do kompa jest przyjemna z wjednej z ostatnich "Dian" na szydełko. Ale widziałam taką całkiem fajną na druty- po prostu warkocz z jakimś gładkim paskiem po bokach, łatwiutko to by się zrobiło, bo kiedy należy skończyć wystarczy przymierzyć i gotowe Jakoś fotka mi się zapodziała- za dużo stronek oglądam. Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: Opaska 03.11.05, 12:36 dtuttle.com/v-web/gallery/frivol coś takiego mniej więcej miałam na myśli tylko zrobione jako opaska (po prostu węższe) Odpowiedz Link
kasiazyw Re: Opaska 03.11.05, 13:00 Właśnie o czymś w tym guście myślałam - tzn. o warkoczu. Nie wiem tylko czy nie będę wyglądała jakbym wyciągnęła z szafy zapomnianą 15 lat temu szmatę. Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: Opaska 03.11.05, 13:29 kasiazyw napisała: > Właśnie o czymś w tym guście myślałam - tzn. o warkoczu. Nie wiem tylko czy nie > > będę wyglądała jakbym wyciągnęła z szafy zapomnianą 15 lat temu szmatę. no, tego... ja w sumie też "zatokowiec" jestem. Mój patent "na dziś" zrobiłam sobie z dość cienkiej boucle czapeczkę- głowa się nie poci, a że jest luźna nie przyklapuje tragicznie włosów. Dodatkowo żeby było "smieszniej" kwiatek szydełkowy. Muszę coś miec już na głowie i tyle. Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: Opaska 03.11.05, 13:35 Poszukałam- opaska na szydełku jest w "Małej Dianie"na szydełko 4/2004, może masz?? Ja mogłabym podrzucić, ale dopiero koło soboty najwcześniej, jak chcesz to pisz na priv Odpowiedz Link
regi21 Re: Opaska 03.11.05, 13:49 Na stronie www.eczapki.pl widziałam kilka, w tym jedną naprawdę urokliwą Odpowiedz Link
ikorek Re: Opaska 03.11.05, 17:08 a moze cos takiego (tylko sam bok bed dna(sufitu)) club.osinka.ru/viewtopic.php?t=10377&postdays=0&postorder=asc&&start=15 Odpowiedz Link
ikorek Re: Opaska 03.11.05, 17:27 albo (4.ty wzor w 2.gim rzadzie) www.garnstudio.se/design/tillb2.htm# 2.gi rzad ostatnia tinylink.com/?nhWblKKgoS ******************************************* "Drugie życie korka" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33231 Odpowiedz Link
m_zb1 Macie talent dziewczyny-zazdroszczę! 08.11.05, 13:00 Popatrzyłam sobie na te cuda i tak żałuję,że nie umiem sama sobie nic zrobić na drutach czy szydełku.Zazdroszczę talentu!!!!!!!! M. Odpowiedz Link