Dodaj do ulubionych

Brzuh śpi n kanapie :)

23.04.07, 14:32
Ależ szybko zleciało. 17.04 urodziła się Młoda. Zaczyna jazdy po otwockich
wertepach :)
Obserwuj wątek
    • marysiowamama GRATULACJE !!! 24.04.07, 19:43
      Może spotkamy sie kiedys na tych wertepach ?
      • judyta50 marysiowa... 25.04.07, 19:51
        ...a czy Ty aby nie jeździsz granatową bryką? Wydawało mi się kiedyś, że Cię
        rozpoznałam :)
        • usura ... 26.04.07, 09:57
          Dziewczyny a gdzie Wy zawsze spacerujecie? Ja już chyba obleciałam cały Otwock
          i już nie mam pomysłu gdzie tu łazić z młodym.. A do tego spacerujemy
          samotnie.. :-(
          • rodezjan1 :) 26.04.07, 18:33
            Mieszkam w centrum, więc mogę się co najwyżej pobujać po krzywych chodnikach. Do
            parku niedaleko, ale jest okropny i zasrany przez psy. Posiedziałam dziś chwilę
            pod Le Cher, ale hałas i smród splin szybko mnie stamtąd wygoniły. Piękny,
            zalesiony Otwock, ech... Z utęsknieniem będę czekać na weekendy i pewnie na Pola
            Mokotowskie z tatą :)
            • mamamarcysi Re: :) 26.04.07, 20:55
              a mi tam park sie podoba, na alejkach przecez nie ma kup:)
              dzisiaj z marysiową mamą posiedziałyśmy przy fontannie, nie było tak źle.

Rodezjan, chyba mieszkasz blisko mnie. Zapraszam na plac zabaw pomiedzy
              wronia,karczewska,a księzycowa. Cisza,spokój,daleko od ulicy...
          • mysz78 Re: ... 26.04.07, 20:53
            do lasu, na torfy (ale to niestety samochodem), a na plac zabaw wolę do
            sąsiadów, do józefowa - ogrodzony, zamykany na noc i ma bardzo fajne zabawki.
        • marysiowamama judyta50 ... 27.04.07, 22:14
          Masz racje granatowy x-lander z zielonymi wstawami.
          Ale powiedz po czym doszłaś że to moge być
          ja ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
          ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
          Jestem w lekkim szoku. Pozdrawiam.
          • judyta50 marysiowa 28.04.07, 09:56
            najpierw upubliczniasz zdjęcia w necie, a potem się dziwisz. Mijałyśmy się na
            Andriollego gdzieś na początku marca. Szłyście we dwie wózkowe. Ja paradowałam
            wtedy z wielkim charakterystycznym bocianem na brzuchu, zwracał uwagę, może
            kojarzysz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka