estera_ja 12.09.05, 21:58 a takie bylo ladne forum:-( czy was wszystkich trafil szlag? czyscie juz wszyscy do Turcji kochanej wyemigrowali,podstepnie,ukradkiem,nic mi nie wspominajac? WRACAC I PISAC ALE JUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emraa Re: forum chyba umarlo 13.09.05, 09:42 estera_ja napisała: > a takie bylo ladne forum:-( > czy was wszystkich trafil szlag? > czyscie juz wszyscy do Turcji kochanej wyemigrowali,podstepnie,ukradkiem,nic > mi nie wspominajac? > WRACAC I PISAC ALE JUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze nie wszyscy, ale niedługo????? He he he.... Fajnie piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
estera_ja Re: forum chyba umarlo 13.09.05, 12:45 :) Dzieki.A twoj nick:emraa,to od tureckiego imienia...? Zakochalam sie kiedys w jednym Emre,ale potem musialam wracac do goopiej Holandii i milosc przepadla.A moglby zostac moim ksieciem z basni tysiaca i jednej nocy bo naprawde wpadlam wowczas jak sliwka w stog siana! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś