Dodaj do ulubionych

jak robić manewry

IP: *.chello.pl 11.03.04, 09:34
Czy ktoś z Was wie może jak robić manewry na punto i lanosie. Chodzi mi o
wypisanie po kolei każdej czynności manewru. Błagam. To dla mnie bardzo ważne.
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: jak robić manewry IP: 81.18.219.* 11.03.04, 12:31
      Taki opis nic Ci nie da.Musisz poprosić swojego instruktora,żeby wytłumaczył Ci
      krok po kroku każdy manewr.Wtedy sama będziesz wiedziała co jest dla Ciebie
      ważne.Manewry nie są takie trudne,trzeba po prostu zapamiętać kolejność
      wykonywania czynności.
    • Gość: korek Re: jak robić manewry IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 19:42
      www.prawko-kwartnik.info/plac.html
      • Gość: ja Re: jak robić manewry IP: *.kopernik.silesianet.pl 06.07.04, 00:46
        widzialem czesc tego poradnika, jest moze i dobry ale nawet jak sie go nauczysz
        na pamiec to nie zdasz, ja mialem garaz tylem tak wytlumaczony ze nawet nie
        wiedzialem jak sie znalazlem w srodku :) a potem to byla tylko formalnosc i
        moglbym to opisac w 3 krokach a nie w szesciu co o wiele upraszcza sprawe i nie
        powoduje ze sie musze obracac caly czas na egzaminie... po prosty all proste
    • Gość: DropOfLight Re: jak robić manewry IP: *.stegny.2a.pl 11.03.04, 20:08
      Mogę na priva wysłać dokładny "przepis" na manwery na Punto (w formacie Worda,
      z pięknymi rysunkami ;-) ). Zrobiłem sobie taką pomoc naukową po tym, jak po
      raz kolejny pomyliłem linie przy ustawianiu do manewrów... Rzeczywiście, co by
      się o tym nie mówiło, to pomaga takie wykucie na blachę algorytmu w stylu "gdy
      tylne lewe koło najedzie na linię, kręć do oporu w lewo". A propos - zagadka,
      jakiego manewru to fragment?
      • p_migotka Re: jak robić manewry 12.03.04, 08:45
        Gość portalu: DropOfLight napisał(a):

> Mogę na priva wysłać dokładny "przepis" na manwery na Punto (w formacie
        Worda,
        > z pięknymi rysunkami ;-) ). Zrobiłem sobie taką pomoc naukową po tym, jak po
        > raz kolejny pomyliłem linie przy ustawianiu do manewrów... Rzeczywiście, co
        by
        > się o tym nie mówiło, to pomaga takie wykucie na blachę algorytmu w
        stylu "gdy
        > tylne lewe koło najedzie na linię, kręć do oporu w lewo". A propos - zagadka,
        > jakiego manewru to fragment?

Bardzo proszę o ten "przepis" :) merci
        • gaja6 Re: jak robić manewry 12.07.04, 15:58
          p_migotka napisała:

> Gość portalu: DropOfLight napisał(a):
          >
          > > Mogę na priva wysłać dokładny "przepis" na manwery na Punto (w formacie
          > Worda,
          > > z pięknymi rysunkami ;-) ). Zrobiłem sobie taką pomoc naukową po tym, jak
          > po
          > > raz kolejny pomyliłem linie przy ustawianiu do manewrów... Rzeczywiście, c
          > o
          > by
          > > się o tym nie mówiło, to pomaga takie wykucie na blachę algorytmu w
          > stylu "gdy
          > > tylne lewe koło najedzie na linię, kręć do oporu w lewo". A propos - zagad
          > ka,
          > > jakiego manewru to fragment?
          >
          >
          > Bardzo proszę o ten "przepis" :) merci
          • banan123 Re: jak robić manewry 26.07.04, 08:37
            Proszę bardzo o przesłanie takiej intrukcji z manewrami , bo jestem nimi
            podłamana. Te manewry mnie zniechęciły do dalszej nauki. Będę bardzo wdzięczna.
            • Gość: Arti Re: jak robić manewry IP: *.bloknet.org / *.org 26.07.04, 11:09
              Nie wierz w cuda, nie ma żadnego złotego środka na wykonanie zadań na placu
              manewrowym. Jednak możesz sobie pomóc stosując się do pewnych punktów
              orientacyjnych, ale tego pewnie uczył Cię Twój instruktor. Nie chcę Ci podawać
              swoich punktów, bo po 1 bez pokazu praktycznego to nie ma sensu, a po 2 może to
              odnieść odwrotny skutek. Podam Ci stronkę na której, znajdziesz wszystko ładnie
              opisane i pokazane. Sprawdziłem w praktyce, można z tego korzystać. Nadmieniam,
              że to nie jest moja autorska strona, więc nie posądzajcie mnie o kryptoreklamę.
              Pozdrawiam życzę miłej nauki
              Adres stronki: www.mary.win.pl/strony/4/4_5_2.htm
      • Gość: Kasia Re: jak robić manewry IP: *.cpip.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 08:52
        Ja też uprzejmie poproszę o taki opis na katarzynak5@poczta.fm
        za trzy tygodnie egzamin.
        • gaja6 Re: jak robić manewry 12.07.04, 15:56
          błagam o p"przepis na łuk,z innymi manewrami sobie radze,pozdrawiam
        • Gość: gaja6 Re: jak robić manewry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:31
          jesli dostałaś ten opis please psześlij mi na adres

julkasaara@gazeta.pl
          • dropoflight !!!...NA PRIVA...!!! 12.07.04, 21:44
            Gaja6, nie rób spamu dziewczyno!
            Ponawiam starą prośbę, która zresztą już dwa razy jest w tym wątku - jeśli ktoś
            chce 'przepis na manewry na Punto', to proszę napisać na mój mail:
            batch@stegny.2a.pl. Bardzo chętnie podzielę się 'przepisem' , ale za leniwy
            jestem, żeby regularnie patrzeć na ten wątek i wyłuskiwać zgłoszenia chętnych.
            Co innego, gdy mam tylko 'reply' w poczcie kliknąć ;-)
            Pozdrawiam
            DoL
      • Gość: Ania Re: jak robić manewry IP: 195.85.227.* 12.03.04, 15:36
        ja też poproszę, pleaaase ;)

norunio@poczta.onet.pl
      • Gość: Amante Re: jak robić manewry IP: *.icpnet.pl 13.03.04, 17:07
        Chetnie prosze o zestaw pomocniczy na adres: amante@_cut_this_gazeta.pl.
        Z gory serdecznie dziekuje. Wprawdzie plac mam raczej opanowany ale lepiej na
        zimno dmuchac.
      • Gość: aneta-nancy9@op.pl Re: jak robić manewry IP: 6.1.* / *.endemol-neovision.pl 15.03.04, 15:27
        Ja też bardzo ale to bardzo proszę o przepis. Niedługo egzamin, a manewry
        wychodzą gdy maja na to ochotę.
      • Gość: anet Re: jak robić manewry IP: 6.1.* / *.endemol-neovision.pl 15.03.04, 15:28
        Ja tez prosze o przepis------nancy9@op.pl
        • Gość: deizi Do Nancy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 20:08
          Wysłałam, ale wróciło bo masz przepełnioną skrzynkę!
      • Gość: dok Re: jak robić manewry IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.03.04, 00:06
        ja tez bym prosil:)
        dokti@astercity.net
        z gory dzieki,
        pzdr
      • Gość: Karolina Re: jak robić manewry IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.03.04, 11:15
        Czy ja też mogłabym dostać te przepsisy na manewry, z rysuneczkami?
        Bardzo proszę!!!!
        karlajn@poczta.fm
      • Gość: tintarella Re: jak robić manewry IP: *.kul.lublin.pl 18.03.04, 17:14
        bardzo prosze o ten przepis na manewry... co prawda jeszcze nie wiem o co
        chodzi i jestem mocno zdziwiona, ze do tego sa jakies rysunki... dopiero jutro
        mam pierwsze zajecia, ale z pewnoscia bede bardzo wdzieczna, kiedy tylko
        zorientuje sie, ze rysunki do czegos jednak sie przydaja... Pozdrawiam
        serdecznie ikas@nestor.kul.lublin.pl
        • Gość: gaja6 Re: jak robić manewry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:26
          jeślidostalaś ten opis ,proszę prześlij na adres dzięki
      • dorota-perkins Poproszę o tę ściągę i ja 18.03.04, 18:19
        Dobry wieczór, prosze wyslij mi te instrukcje razem z rysynkami. Ja od roku tak
        się boję, że nie mam odwagi stanąć do egzaminu. Proszę.....

dorota-perkins@gazeta.pl
      • panna_es Re: jak robić manewry 18.03.04, 20:14
        prosze o przepis :))))))))))

panna_es@gazeta.pl

Gość portalu: DropOfLight napisał(a):

> Mogę na priva wysłać dokładny "przepis" na manwery na Punto (w formacie
        Worda,
        > z pięknymi rysunkami ;-) ). Zrobiłem sobie taką pomoc naukową po tym, jak po
        > raz kolejny pomyliłem linie przy ustawianiu do manewrów... Rzeczywiście, co
        by
        > się o tym nie mówiło, to pomaga takie wykucie na blachę algorytmu w
        stylu "gdy
        > tylne lewe koło najedzie na linię, kręć do oporu w lewo". A propos - zagadka,
        > jakiego manewru to fragment?
      • Gość: Monilla Re: jak robić manewry IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 11:49
        jeśli można się załapać na opis manewrów, to będę bardzo wdzięczna
        monilla1@wp.pl
        pozdrawiam
      • Gość: A Re: jak robić manewry IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.03.04, 18:39
        prześlesz mi? wisienka0@poczta.onet.pl dzięki
      • Gość: blon Re: jak robić manewry IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 17:14
        Podobnie, jak pozostali - proszę o ten przepis. PLISS. blon14@poczta.fm
        • Gość: DoL NA PRIVA PROSZĘ! IP: *.stegny.2a.pl 24.03.04, 20:32
          Przeczytajcie proszę mój post z 18 marca (mniej więcej na końcu tej
          strony)...pliz.
      • Gość: Sikor Re: jak robić manewry IP: *.ey.com.pl / *.ey.com.pl 29.03.04, 12:41
        Jestem baaardzo zainteresowany i bede wdzieczny za przeslanie na
        sikrr@<WYTNIJ>tlen.pl

dzieki
      • jol2 Re: jak robić manewry 31.03.04, 18:25
        Cy ja też moge prosić o przesłanie na jol2@gazeta.pl. Dziękuję.
      • pl_cebo Re: jak robić manewry 08.04.04, 15:12
        ja tez poproszę BARDZO!!! ju-stka@go2.pl
      • Gość: iza Re: jak robić manewry IP: *.coris.com.pl 19.04.04, 09:14
        Czy ja też mogłabym prosić o przepis na te manewry proszę :)
        izis@op.pl
      • Gość: flisia Re: jak robić manewry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 13:15
        poprosze o przepis flisia@gazeta.pl za tydzień egzamin, a gdy wczoraj siadłam
        za kierownicą po m-cu przerwy nic mi nie wychodzilo - totalna klapa:((
        PS. opis koperty ;)
      • Gość: ewa Re: jak robić manewry IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 14:20
        proszę - jeżeli istnieje jeszcze taka możliwość o przesłanie info jak pokonać
        ten nieszczęsny plac

pozdrawiam
      • urbus Re: jak robić manewry 22.04.04, 14:21
        proszę o "przepis" na manewry urbus@gazeta.pl
      • Gość: k Re: jak robić manewry IP: *.zetosa.com.pl 22.04.04, 14:43
        koperta:D
      • Gość: Gosia Re: jak robić manewry IP: *.pliva.pl 23.04.04, 07:32
        Jeżeli to jeszcze aktualne bardzo proszę o plik na adres mzps1@wp.pl

Pozdrawiam Gosia
      • Gość: froshka Re: jak robić manewry IP: *.aster.pl 25.06.04, 13:15
        Czy ja równiez mogę prosić o tę "pomoc". moj adres: froshka@wp.pl
        Wielkie dzięki. Pozdrawiam
      • gaja6 Re: jak robić manewry 12.07.04, 15:51
        BARDZO CIE OTEN "PRZEPIS PROSZĘ,DAM ZNAĆ CZ MI SIĘ POWIODŁO.
      • filipj70 Re: jak robić manewry 12.07.04, 16:04
        błagam też o taki opis, bo jak na razie 8h kursu za mną, a manewrów nie umiem
        prawie wogóle.
        filipj70@wp.pl dzięki!
      • Gość: Marysia Re: jak robić manewry :) IP: 80.51.237.* 03.08.04, 21:55
        Moze nie bede oryginalna, ale tez prosze o manewry na Punto, bo niedługo zdaję,
        a jak każdy chyba mam z tym najwieksze problemy, z góry dziękuję :)

to mój e-mail: mar-sia@wp.pl
    • Gość: Daber Re: jak robić manewry IP: *.celpol.pl / *.celpol.pl 11.03.04, 22:19
      PUNTO
      parkowanie prostopadłe tyłem - trzymasz sie jak najbliżej prawej linii, musisz
      patrzec w prawa tylną boczną szybę(najlepiej być trochę wychylonym do przodu),
      jak tylko zobaczysz 1 pachołek ograniczający obszar przewidziany do parkowania
      tyłem kręcisz kierownicą na maxa w prawo. Powoli wjeżdżasz między pachołki i
      prostujesz koła gdy bedziesz prostopadle do linii.
      koperta - trzymasz sie jak najblizej prawej strony, patrzysz w tylna szyba, gdy
      pachołki z przedniej prawej strony koperty nie beda widoczne w szybie(gdy tylko
      wyjda z widoku w prawej czesci tylnej szyby) od razu na maxa krecisz w prawo.
      Nadal patrzysz w tylna szybe. Gdy pacholek po przekatnej koperty minie srodek
      szyby prostujesz kola. Lusterka powinny byc ustawione tak zeby bylo widac tylne
      kola. Dalej gdy najedziesz tylnym kolem na linie na maxa w lewo i patrzysz w
      prawe lusterko. Teraz tylko ustawic punciaka prostopadle do koncowej linii.
      Na razie mialem na placu tylko to. Wytłumaczylem jak umialem. :)

• p_migotka Re: jak robić manewry 12.03.04, 16:23
        zapmomniałam podać adres;) p_migotka@nospam.gazeta.pl. sorry
        • Gość: DoL Re: jak robić manewry IP: *.stegny.2a.pl 12.03.04, 16:38
          Właśnie wysłałem do: p_migotka, Ania i Kasia. Mam nadzieję, że Wam pomoże.
          Powodzenia na egzaminie.
          • Gość: Kinga Re: jak robić manewry IP: 83.144.69.* 12.03.04, 18:47
            Baaaaaardzo proszę o przysłanie tego magicznego sposobu na manewry :) Egzamin
            mam za kilka dni. flama5@wp.pl
            • Gość: deizi Re: jak robić manewry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 19:11
              Ja też BARDZO PROSZĘ o ten przepis.
              Z góry dziękuję :))

deizi1@gazeta.pl
            • Gość: milena Re: jak robić manewry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 19:57
              Proszę również o sposób na wykonywanie manewrów na Punto - mój e-mail
              milena_ma@op.pl. Z góry dziękuję za wiadomości
              • p_migotka Re: jak robić manewry 12.03.04, 21:06
                ja nic nie dostałam :(
                p_migotka@gazeta.pl
          • Gość: DoL Re: jak robić manewry IP: *.stegny.2a.pl 12.03.04, 23:53
            Poszło jeszcze raz (Kinga, deizi, milena, migotka). Migotka, nie dostałaś
            poprzednio, bo wysłałem na zły adres. Teraz powinno być dobrze.
            Miłej nauki
            DoL
            Za następną wysyłkę będę brać opłaty ;-)
          • Gość: Kasia Dzięki:):):) IP: *.cpip.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 13:16
            • julkasaara Re: Dzięki:):):) 12.07.04, 21:48
              Czy moglabyśprzyslać mi opis manewrów ktory dostałaś?Bardzo dzięki.
          • Gość: Ania Re: jak robić manewry IP: *.chello.pl 13.03.04, 13:35
            Dostałam, wielkie dzięki !!!

Mam tylko pytanko dotyczące parkowania prostopadłego tyłem - punkt 2 - czy
            przypadkiem nie powinno się skręcać w prawo do oporu po ujrzeniu w prawym
            tylnym oknie tyczki PIERWSZEJ ?
            • Gość: DoL Re: jak robić manewry IP: *.stegny.2a.pl 13.03.04, 16:23
              Masz rację, powinno być tam "2. Jak tylko pokaże się tyczka 1. w prawym
              tylnym... ". Jest to tak oczywiste, że nie zauważyłem tego błędu wcześniej.
              Czekanie tu na tyczkę 2. znacznie utrudniło by manewr ;-)
              BTW - skrzynka o adresie 'milena_ma@op.pl' jest przepełniona, więc nie mogę tam
              nic wysłać.
              Pozdrawiam
              • Gość: deizi Re: jak robić manewry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 17:00
                Bardzo dziękuję!
                PZDR.
                • Gość: Kinga Re: jak robić manewry IP: 83.144.69.* 13.03.04, 22:53
                  wielkie dzięki :)
          • Gość: A Re: jak robić manewry IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.04, 17:34
            wisienka0@poczta.onet.pl a mi?
      • dorota-perkins Daber, podaj dalsze manewry 19.03.04, 17:26
        Witaj, bardzo przejrzyście opisałeś 2 rodzaje manewrów, czy możemy liczyć na
        dalsze opisy ?? Dziękujemy
        • daber2004 Do doroty-perkins 20.03.04, 15:32
          Bez obrazkow ale tez jak widze pomocne :-) Ciesze sie ze moge pomoc

parkowanie prostopadle przodem - jedziesz jak najblizej drugiej linii
          przerywanej(po lewej stronie), gdy pierwszy pacholek bedzie na wysokosci mniej
          wiecej polowy prawego lusterka skrecasz, wjezdzajac staraj sie byc jak
          najblizej lewego slupka. chwile potym jak przednie kolo bedzie na wysokosci
          lewego slupka delikatnie odbijasz w lewo. Patrz w prawe lusterko zeby nie
          dotknac prawej tyczki. Ustaw sie nieznacznie pod skosem. Wyjazd- Gdy tylne
          prawe kolo bedzie na wysokosci pacholka wykonujesz jeden obrot w prawo,
          patrzysz na lewy przod, gdy przednie lewe kolo bedzie na wysokosci pacholka
          krecisz na maxa. Teraz tylko nie najechac na linie.
          parkowanie skosne - analogicznie do parkowania przodem

Reszty chyba nie musze tlumaczyc bo jest raczej prosta i nie ma co tu
          opisywac.
          pozdr
          • dorota-perkins Do : Daber 2004 20.03.04, 23:30
            Dziekuję z całego serca, przemiły kolego. Przemyslę, przeanalizuję, może cos
            pomoże. Do tej pory mam szalone kłopoty na placu, instruktor mawia: "brak
            predyspozycji". Ach, ciężko mi przełknąć takie słowa. Jeszcze raz dziękuję i
            pozdrawiam serdecznie.
            • daber2004 Re: Do : dorota-perkins 21.03.04, 10:22
              Nie ma za co. Mam nadzieje ze moj opis pomoze.
              Pozdrawiam
        • Gość: anicja@o2.pl OPIS MANEWROW!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 28.03.04, 19:21
          JUTRO MAM EGZAMIN I W FORMIE PRZYPOMNIENIA NAPISZE DLA WAS TE MANERWRY NA
          PUNTO!!!

PAMIETAJCIE O KIERUNKOWSKAZACH!!!!

ZAWRACANIE;

Jedziemy przy prawej krawędzi, w jej połowie kręcimy koła na maxa w lewo, gdy
          dojezdzajac do lewej krawędzi zaczynamy odkrecac koła w prawo - ile się da,
          wrzucamy wsteczny i cofając kręcimy nadal w prawo do oporu, gdy zaczniemy
          zbliżać się znów do prawej krawędzi (tym razem tyłem), zaczynamy kręcić w lewo
          i elegancko wyjeżdżamy:)

SKOŚNE:

jedziemy przy lini, gdy pierwsza tyczka tej bramki zrówna sie z prawym
          lusterkiem to krecimy na maksa w prawo, poniewaz nie uda nam sie tak wjechac od
          razu, musimy wycofac tak aby nie na jechac na ta linie ktora mamy z tyłu, gdy
          juz wycelujemy do bramki, to do niej wjeżdżamy. pamiętajcie żeby przy wyjeździe
          nie kręcić w prawo wcześniej niż gdy zobaczycie lewy słupek w przedniej
          szybie!!!

PROSTOPADŁE PRZODEM:

podobnie jak skośne z tymże zaczynamy kręcić w prawo gdy słupek pojawi się w
          połowie pierwszej prawej bocznej szybie, wyjazd tak samo jak wyżej.

PROSTOPADŁE TYŁEM:

ustawiamy sie tak, aby zolta linie miec pomiedzy kolami, wrzucamy wstecznyi gdy
          zobaczymy w drugiej bocznej szybie slupek bramki do ktorej mamy wjechac to
          krecimy na maksa w prawo, powinien zmiescic sie bez problemow, gdyby nie to
          robimy korekte jadac do przodu w lewo!!!

RÓWNOLEGŁE:

grunt w dobrym ustawieniu z prostymi kolami!!!

gdy zobaczymy pierwszy słupek w drugiej bocznej szybce to krecimy na maksa w
          prawo, gdy slupek ktory lezy po skosie do tego pierwszego "spotka sie" z
          zaglowkiem pasezera (tego za kierowca), prostujemy kola, gdy miniemy pierwszy
          slupek krecimy na maksa w lewo i jestesmy w bramce:))

RĘKAW:
          musimy byc ustawieni w miare blisko prawej strony, gdy ruszamy na wstecznym
          robimy pol obrotu kierownica w prawo, gdy zobaczymy w drugim bocznym okienku
          slupek robimy nastepne pol obrotu kierownicy w prawo i tak powolutku jedziemy,
          wtedy trzeba juz wyczuc kiedy zaczac odkrecac kola w lewo tak zeby sie
          wyprostowac.

BEZ RYSUNKU CIEZKO TO WYTLUMACZYC, JESLI KTOS BEDZIE MIAL WIECEJ PYTAN TO SLUZE
          POMOCA CHOC EKSPERTEM NIE JESTEM. TRZYMAJCIE ZA MNIE JUTRO KCIUKI.
          JA ZYCZE WAM POWODZENIA I DOBREGO HUMORU EGZAMINATORA;))
          POZDRAWIAM, ANJA
          • Gość: ja Re: OPIS MANEWROW!!!! IP: *.kopernik.silesianet.pl 06.07.04, 00:50
            ale zagmatwane ja mialem 100x prosciej wytlumaczone i juz dawno jezdze :P
            zagmatwalas wszystko ale jak tak ciebie uczyli to wporzo
      • Gość: grzesik Re: jak robić manewry IP: *.dolsat.pl 01.04.04, 02:08
        A nie lepiej zamiast patrzeć w tylna szybe i czekać, aż pachołek po przekątnej
        koperty minie środek szyby, spojrzeć w lewe lusterko i w momencie jak tylko Ci
        się pokaże w nim pachołek (ten po przekątnej, ale w taki sposób, aby w prawej
        części lusterka był widoczny tylko pachołek - nic więcej) prostować koła...
        Wydaje mi się, że ten sposób jest dużo lepszy...
    • agn3 Re: jak robić manewry 14.03.04, 13:35
      Czy ja mogę również prosić o przesłanie tego sposobu na manewry?
      aga24_m@wp.pl
      Z góry wielkie dzięki!!:)
      • p_migotka Re: jak robić manewry 14.03.04, 15:22
        Odebrałam. Dziękuję serdecznie :) Zabierma się do nauki. 9.04 EGZAMIN.
        Pozdrawiam.
        • autoszkolenie Re: jak robić manewry 18.03.04, 19:57
          p_migotka napisała:

> Odebrałam. Dziękuję serdecznie :) Zabierma się do nauki. 9.04 EGZAMIN.
          > Pozdrawiam.
          Się zabieraj a i tak oblejesz. To trzeba umiec w praktyce a nie magicznie przez
          inernet. Pa
        • Gość: DoL Re: jak robić manewry IP: *.stegny.2a.pl 18.03.04, 20:19
          UWAGA - nie będę więcej zaglądał na ten wątek. Jeśli ktoś jeszcze chce 'przepis
          na manewry' na Punto, niech pisze na priva: batch@stegny.2a.pl (albo pisze do
          tych co już dostali)
          Życzę zdanego egzaminu :-)

Do frustrata o nicku 'autoszkolenie' - zrób może coś pożytecznego zamiast nieść
          ludziom takie 'dobre słowo' jak to powyżej...
      • gry-mas_a Re: jak robić manewry 29.06.04, 22:59
        ja też poproszę!!! nawet bardzo!!! jak ma coś pomóc to czemu nie spróbować :)
        komma@interia.pl
    • carrera2003 Re: jak robić manewry 19.03.04, 08:32
      Ja BŁAGAM o ten przepis!! Please!!! Ja też chcę - mam egzamin za tydzień a
      nadal przestawiam wszystkie słupki przy parkowaniu! POMOCY!!!
      carrera2003@gazeta.pl
      • Gość: gagnarokum Re: jak robić manewry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 08:01
        Witam! Można prosić o taki "przepis" na manewry. Ostatnio jeździłem w
        październiku a jutro mam egzamin i to na dodatek na innym samochodzie:(
        Pozdrawiam. Mój mejl: ragnarokum@interia.pl
    • Gość: ms Re: jak robić manewry IP: *.pcm.com.pl / 213.134.149.* 22.04.04, 14:41
      w ten sposób niegdy sie nie nauczysz, co to za nauka "30 stopni prawo
      kierownica, obejrzyj się za siebie jak słupek jest w tylnej szybie"
      myślisz ze zapamietasz to? Jeśli myślisz ze zapamietasz to jesteś naiwna i w
      błedzie.
      rada wykup sobie 10h extra na manewnry i wszystko bedzie ok zobaczysz
      • Gość: kajazz Re: jak robić manewry IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 11:19
        zdaje 15 lipca we Wrcolawiu na puncie bardzo prosze o ta pomoc kajazz@gazeta.pl
        • Gość: kajazz Re: jak robić manewry IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 20:20
          bitte bitte wyslijcie mi tez:)
    • Gość: antyk Re: jak robić manewry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:21
      ja rowniez bym chciał jutro mam wewnetrzny koscisty.king@wp.pl
    • Gość: automaniak Re: jak robić manewry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 00:00
      NA WYCZUCIE KOBIETO NA WYCZUCIE tylko jak nie poczuesz samochodu to nie masz co
      robic na drodze bez kitu i sie nie obraz za moja wypowiedz tylko wez sobie ja
      do serca !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka