Dodaj do ulubionych

6 rano egzamin jesień zima? czekam na wasze zdanie

IP: *.kosnet.pl 30.09.10, 14:37
co sądzicie o tym by na egzamin z prawka zapisać się na 6 rano?
Obserwuj wątek
    • ju_s_tyna Re: 6 rano egzamin jesień zima? czekam na wasze z 30.09.10, 15:14
      hej
      zależy to od Ciebie, Twoich predyspozycji (czy dasz radę rano wstać, czy rano <tak wcześnie> jesteś w stanie myśleć) i jak masz daleko do WORDu czy innego MORDu. Na pewno znajdą sie plusy zdawania rano brak korków(możesz swobodnie zmieniać pasy), mniejszy ruch, mniej pieszych i rowerzystów, zdążysz do pracy lub nie musisz brać urlopu, na egzamin długo nie czekasz bo nie ma opóźnień.
    • elfkabezhaltera Git 30.09.10, 15:25
      Sam zdawałem o szóstej rano. W marcu i w kwietniu.
      Potwierdzam to, co napisała Justyna - puste (ew. pustawe) ulice, mało pieszych.
      Byłem też jakoś szybko wywołany - kwadrans, może dwadzieścia po szóstej.
      Gdybym zdawał po raz trzeci tez bym się zapisał na te godzinę :)
      • Gość: monika Re: Git IP: *.kosnet.pl 30.09.10, 15:30
        a odnośnie placu manewrowego? większość ludzi mówi że ciężko bo słaba widoczność jak jest proszę o odpowiedż?
        • nioma Re: Git 30.09.10, 15:30
          kazda godzina jest dobra
          plac jest oswietlony
          samochod ma swiatla
          co za roznica o ktorej godzinie>?
          • Gość: monika do niomy IP: *.kosnet.pl 30.09.10, 15:39
            a to że po południu w Warszawie są takie złośliwce że jak widzą L z Word na drzwiach to specjalnie zajeżdżają drogę jak widzą że L chce wykonać manewr ot co
            • nioma Re: do niomy 30.09.10, 17:52
              moniko> a jaj juz bedziesz miala prawko i ci zlosliwiec zajedzie droge to co? posikasz sie ze strachu czy poplaczesz?
              zdawalam przed siodma rano, w Warszawie, wczesna wiosna.
              przezylam, zdalam, nic sie nie stalo.
              albo sie umie jezdzic i sie zdaje albo sie ma braki i szuka dziury w calym
              • hazzard Re: do niomy 30.09.10, 18:05
                a ja zdawałam o 9 rano i żyję;)

• Gość: monika Re: do niomy IP: *.kosnet.pl 30.09.10, 18:28
                czytajcie post ruska wyżej o to mi chodzi rano jest mniejszy stres
                • Gość: gość Re: do niomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 18:50
                  Ja zdawałam w godzinach szczytu i zdałam a nad stresem trzeba umieć zapanować.
                  • littlefrog Re: do niomy 01.10.10, 08:04
                    do zdawania bez stresu najlepsza jest sobota :)
        • elfkabezhaltera Plac 30.09.10, 16:06
          Nie przypominam sobie żadnych problemów.
          W marcu i w kwietniu o tej porze już było (dość) jasno.
    • mika_p Re: 6 rano egzamin jesień zima? czekam na wasze z 30.09.10, 23:17
      Moim zdaniem - masochizm :) Ale ja jestem sową, nie skowronkiem.
      Jeździłaś po ciemku? W deszczu? Ulicami bez latarni?
      To zupełnie inna jazda, jak ci świecą po oczach z tyłu i przodu, a ty niewiele widzisz. Nie lubię jak cholera, czasami muszę.

Egzamin zdawałam m.in w padającym śniegu, ale w dzień.

Jak nie masz za dużo doświadczeń w jeździe po ciemku w ciemnych rewirach, to raczej sobie odpuść egzamin w takich warunkach, będzie trudniej.
      • elfkabezhaltera Re: 6 rano egzamin jesień zima? czekam na wasze z 01.10.10, 09:08
        mika_p napisała:

> Jak nie masz za dużo doświadczeń w jeździe po ciemku w ciemnych rewirach, to ra
        > czej sobie odpuść egzamin w takich warunkach, będzie trudniej.
        Jeśli ma egzamin zimą to i kurs był zimą. A zimą jazda w świetle latarń jest nie do uniknięcia ...
        • 17lipiec1976 Re: 6 rano egzamin jesień zima? czekam na wasze z 01.10.10, 10:35
          godzina nie ma znaczenia.
          zdawałam o 6 i o 19.
          a mój zdany był o 12 na Bemowie.
        • Gość: ja Re: 6 rano egzamin jesień zima? czekam na wasze z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 17:05
          chyba efka masz podstawowy problem z logiką.
          można było odbyć kurs latem a zdawać dopiero zimą.
          poza tym, nikt nie robi kursu w 2 tygodnie...

ja robiłam kurs latem (sierpien-wrzesień, ani razu nie padało, zawsze wieczorem) a egzamin miałam w zupełnie innych warunkach (koniec października: solidny deszcz, początek popołudniowego szczytu).

i nie wmawiaj, że jak zimą to zimą...
          • elfkabezhaltera Kurs latem, egzamin zimą 01.10.10, 22:06
            Gość portalu: ja napisał(a):

> chyba efka masz podstawowy problem z logiką.
            > można było odbyć kurs latem a zdawać dopiero zimą.
            > poza tym, nikt nie robi kursu w 2 tygodnie...

Założyłem, że egzamin od razu po kursie.
            Błędnie.
            hau-hau!
            • Gość: gosia Re: Kurs latem, egzamin zimą IP: *.mofnet.gov.pl 16.11.10, 10:07
              ja zdawałam prawie rok czasu- same egzaminy bo i kurs zaczęłam latem a zdałam w następnym grudniu.
    • Gość: monika witam panie i panowie IP: *.kosnet.pl 01.10.10, 17:21
      na marginesie kurs robiłam latem teraz czekają mnie egzaminy jednak po rozmowie z jednym i drugim instruktorem (którzy twierdzą że dobrze mi idzie tylko streska muszę opanować) i czytając wasze wypowiedzi doszłam do wniosku że może zimą będzie trudniej ale zapiszę się w godz. południowych bo jak potem mam jeżdzić to przecież nie tylko rano. W sumie latem o 6 rano jest przyjemna pora na egzamin chłodek itp.no ale lato się skończyło i muszę teraz zdawać więc trzymajcie kciuki Pozdrawiam wszystkich
    • Gość: mija Re: 6 rano egzamin jesień zima? czekam na wasze z IP: *.chello.pl 02.10.10, 00:22
      zalezy.... od Ciebie
      ja bym nie wstala. Na jeden egzamin sie zapisalam wczesnie i niestety - nie udalo i sie podniesc z łozka-)
      nie pamietam juz dokladnie, ktora to byla godzina. Co to z reszta za roznica? Zima byla, smieg leżal na ulicach.
      Sa ludzie, ktorzy doskonale dzialaja rano, sa tez tacy, ktorzy kiepsko funkcjonuja o tej godzinie. To zalezy wylacznie od Ciebie.
    • nubera Re: 6 rano egzamin jesień zima? czekam na wasze z 04.10.10, 21:49
      Jak masz zdac to i tak zdasz, nawet jak to bedzie 6 rano czy 20 ;-) Sama zdalam 13 o godzinie 13.13 he he. Jak jestes pelna zycia o tak wczesnej porze (dla mnie to w zasadzie srodek nocy) to czemu nie? Powodzenia :-)
    • Gość: gosia Re: 6 rano egzamin jesień zima? czekam na wasze z IP: *.mofnet.gov.pl 16.11.10, 10:03
      Dla mnie to była najlepsza godzina, właśnie w tym okresie jesiennym, 1,12,2007 zdałam w końcu egzamin,
      na pewno nie ma wtedy opóźnień w egzaminach , więc polecam .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka