Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy w Pruszkowei

IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 22:43
Witam. Chciałabym zapisać się na prawo jazdy w Pruszkowie lub okolicach. Czy
ktoś mógłby mi podpowiedzieć, którą szkołę wybrać? Gdzie znajdę bardzo
cierpliwego i spokojnego instruktora (naprawdę nic jeszcze nie umiem)?
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • Gość: zagadka Re: Prawo jazdy w Pruszkowei IP: *.crowley.pl 17.04.04, 00:00
      na pewno odradzam szkole w Komorowie - facet jest zmanierowany i gada glupoty;
      z jego winy malo nie mialam wypadku (kazal mi zmienic pas, nie zrpbilam tego bo
      widzialam w lusterku samochod za nami - na to on zlapal za kierownice i o maly
      wlos aby spowodowal wypadek!!! A potem wydarl sie: "musi pani uwazac jak pani
      jezdzi!!!" Niczego mnie nie nauczyl...

Osobiscie odradzam jezdzenie po pruszkowie, jesli masz zamiar zdawac w wawie -
      szkoda czasu na dojazdy itp. Lepiej zapisac sie gdzies w wawie. POZDRAWIAM~!!!
      • mooma Re: Prawo jazdy w Pruszkowei 18.04.04, 10:25
        A czy musisz robić je w Pruszkowie?
        Ja znam dobry OSK w Warszawie i pracują tu bardzo dobrzy i cierpliwi
        instruktorzy. Jest to ośrodek Dariusza Dynaka AMICUS przy ulicy Karolkowej .Mój
        mąż robił tam prawo jazdy i dużo innych moich znajomych wszyscy sobie go
        chwalili. Bardzo polecam, a poza tym warto jest nauczyć się jeżdzić po
        Warszawie. Pozdrawiam.
        • Gość: Gosc Re: Prawo jazdy w Pruszkowei IP: *.crowley.pl 19.04.04, 20:29
          Odradzam OSK ADAM, sam wlasciciel podobno fajny i umie uczyc, ale jak trafisz
          na jego ojca-instruktora, to tylko wrzask i pomiatanie.W dodatku za Twoja
          wlasna kase.
      • Gość: autorka postu Re: Prawo jazdy w Pruszkowei IP: *.visp.energis.pl 12.05.04, 20:10
        Dzięki. A mogę dostać namiar na tego instruktora na gosia@imm.org.pl? Pozdrawiam
    • Gość: p_ Re: Prawo jazdy w Pruszkowei IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 22.04.04, 16:38
      Lepiej uczyć się w Wwie.
      Co do Pruszkowa wiem jedno - wszyscy przeklinają szkołę Piero...
    • Gość: zyzio Re: Prawo jazdy w Pruszkowei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 11:01
      Ja uczyłem się w Ośrodku Szkolenia na Kościuszki 38 (liceum)-
      Pruszków.Zapisaliśmy się tam ze znajomymi i generalnie jesteśmy zadowoleni.Cały
      czas jeżdziłem po W-wie i przy ośrodkach egzaminowania.Nawet byliśmy na
      Odlewniczej!Instruktorzy naprawdę w porządku.Było parę gorących sytuacji z moim
      udziałem za kułkiem ale nikt na mnie się nie darł!Więcej-po wyjaśnieniu
      problemu zawsze zaczynaliśmy z instruktorkiem żartować i się śmiać.Przyznam,że
      to mi pomagało po takiej sytuacji stresowej rozlużnić ręce na kierownicy!
      Lubiłem jego powiedzenie:"Ty się bedziesz uczył a ja będę uważał".Rewelka!
      Znajomi też zadowoleni.
      • Gość: Do Zyzia Re: Prawo jazdy w Pruszkowei IP: *.visp.energis.pl 12.05.04, 23:10
        Dzięki. A mogę dostać namiar na tego instruktora na gosia@imm.org.pl? Pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka