Gość: Mikor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 16:39 Czy robił ktoś kurs w tej szkole ? Co możecie powiedzieć o kursie, ewentualnie doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LD Re: OSK RELAX Kraków opinie IP: *.home.aster.pl 22.02.11, 18:41 hehehe widze że też tam kurs robiłes ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeżyk Re: OSK RELAX Kraków opinie IP: *.uoks.uj.edu.pl 21.06.11, 18:13 A już myślałam, że jestem sama w swojej opinii. Wybrałam relax bo niedaleko mieszkam. Po kursie tam szukałam innej szkoły i znalazłam niedaleko, w biurowcu "axa" obok błoń. W racingu uczyłam się u piotrka, rzeczowy i cierpliwy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: OSK RELAX Kraków opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 21:51 to co kieruje tymi którzy sie do niego zapisują na kurs ? nie rozumiem tych ludzi !!! tyle się złego mówi o tej szkole a ludzie robią tam kursy co ich przyciąga, w okolicy sa inne szkoły co maja dobra opinię, czemu tam nie idą na kurs ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKSIOR Re: OSK RELAX Kraków opinie IP: *.home.aster.pl 02.01.12, 23:41 Może cena jest zachęcająca ? Albo ludzie nie sprawdzają wcześniej opinii o tej szkole , stąd niespodzianki w trakcie kursu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władca pierścieni Re: OSK RELAX Kraków opinie IP: *.ip.netia.com.pl 31.01.12, 12:36 A może właśnie ludzie byście pomyśleli, że dla waszego dobra to jest plus. Niech się unosi jak źle jeździcie, niech was wkurza komentarzami co 10 sekund, u niego nie ma tylko egzaminu jako takiego na koniec, jak on to mówi egzamin jest cały czas. Nie wypuszcza matołów, nie wypuszcza nieuków, ani ludzi którzy nie potrafią jeździć. Zdawalność u niego jest za 1 razem dość częsta, za drugim i trzecim większość. Jak ktoś zdaje u niego 10 razy niech się zastanowi czy powinien robić prawo jazdy. To jest odpowiedzialność na drodze, a nie byle zdać i wyjechać na drogę, potem tacy ludzie zajeżdżają przed maskę bo nie potrafią się zorientować w terenie, zmieniają pasy nie tak jak trzeba i powodują masę wypadków. U niego tacy ludzie są doszkalani i w końcu coś potrafią. Mam rozeznanie i nie dziwi mnie, że po innych ośrodkach szkolenia ludzie zdają po 10 razy, bo się nic nie nauczyli. U niego jak ktoś nie zda za 4, 5 to musi być matołem. Z moich baaaardzo wielu znajomych tylko jeden zaniża średnią bo zdał za 2 razem, reszta za 1, ja też. Wszyscy łącznie ze mną na niego jechali jak się uczyli, ale po egzaminie byłem zadowolony bo jechałem pewnie i bez stresu. Dlatego dla mnie ta nazwa jest dobra, na pewno relaxem nie jest nauka, nikt tu nie znajdzie spokojnej nauki, za to relaxem jest egzamin. To jest dla mnie ważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 16:13 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLI Re: OSK RELAX Kraków opinie IP: *.home.aster.pl 01.02.12, 21:59 A co ma Relax ze Sprintem wspólnego ? Ciekawe to co piszesz Luz > ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: OSK RELAX Kraków opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 15:30 no najwyraźniej mało wiesz o rynku L w krk skoro zadajesz takie pytanie. Zerknij na drzwi samochodu Dziubusia to może cię olśni napis z nazwą ośrodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marfik Re: OSK RELAX Kraków opinie IP: *.centertel.pl 10.02.12, 18:00 Wkurzacie się ale kompletnie bez zastanowienia... Skończyłam kurs w osk relax, większość godzin spędziłam z p. Dariuszem w samochodzie i w głowie mi się nie mieści to co tu wypisujecie. To oryginalny człowiek ale niezwykle pozytywny i co dla mnie najważniejsze świetny instruktor o błyskawicznym refleksie. To nie była moja pierwsza próba zropienia prawa jazdy więc uważałam się za beznadziejny przypadek, z olbrzymimi problemami z koordynacją. Dzisiaj mam prawo jazdy i nie boję się jeździć. P. Dariusza uważam za eksperta od przypadków beznadziejnych :) A że nerwowy i się wścieka... gdyby taki nie był to bym go nie słuchała bo sama do łatwych charakterów nie należę. Przynajmniej nie było nudno. A że trzeba dopłacać za jazdy dodatkowe... a w innych szkołach dają za darmo? a może czekają aż sami przyjdziecie po kilku niezdanych egzaminach i bez słowa skargi zaczniecie płacić. Zresztą moje bezpieczeństwo jest ważniejsze od kasy, a każda lekcja była warta swojej ceny. Więc p. Darkowi serdecznie dziękuję, a tych którym szkoda wydawać na lekcje radzę nie robić prawa jazdy bo nie chciałabym was spotkać na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivien Re: OSK RELAX Kraków opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 08:57 zgadzam się z Marfikiem, P. Dariusz jest fantastycznym instruktorem. Robiłam kurs w tej szkole, wyjeździłam ponad 30godzin ale dzięki temu zdałam za pierwszym razem! tylko to potwierdza jak efektywnie i dobrze można się dzięki niemu nauczyć. Pozdrawiam! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: OSK RELAX Kraków opinie IP: *.zax.pl 22.03.12, 17:31 OMIJAJCIE TĄ SZKOŁĘ Z DALEKA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gniewek Re: OSK RELAX Kraków opinie IP: *.com.pl 28.05.12, 10:43 Instruktorzy w tym ośrodku są profesjonalistami, a gdzie indziej to różnie bywa (byłem w innej firmie, po szkoleniu u nich 3 razy oblałem nim polecono mi RELAX). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivonka Re: OSK RELAX Kraków opinie IP: *.play-internet.pl 31.08.12, 09:28 brat mojego chłopaka robił tam prawko:D zdał za 2 razem, ale ogólnie z tego co pamiętam to był zadowolony - niestety nie pamiętam nazwiska jego instruktora:/ ja chodziłam do auto-test i zdałam za 4 razem, co w sumie uważam za spory sukces^^ jak masz jakieś wątpliwości to sprawdź sobie szkołę na jakiejś stronie z rankingiem np. www.autoq.pl i porównaj sobie co oferują poszczególne szkoły:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek ... IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.14, 12:47 Ja ukończyłem kurs w OSK Relax i powiem wam jedno. Jestem bardzo zadowolony. Pan Darek uczy wszystkiego co trzeba umieć ,a ponadto egzaminy wewnętrzne w tej szkole nie są tak proste jak w innych. (Mój kolega w innej szkole prawa jazdy miał egzamin na 30 godzinie jazd ,a pani instruktor która go uczyła, wykonała za niego egzamin teoretyczny. Od miesiąca nie może przebrnąć przez teorię państwową). Tutaj na egzaminach wewnętrznych trzeba się wykazać przez co czujesz się pewniej na egzaminie państwowym. Zdawałem u pana Darka teorie pięć razy ,a państwową zdałem za pierwszym. We wtorek podchodzę do egzaminu państwowego praktycznego i czuje się pewnie. POLECAM TĄ SZKOŁĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hinata [...] IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.14, 15:01 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
damianero89 Re: OSK RELAX Kraków opinie 17.06.14, 10:20 Na pierwszy rzut oka fajnie, ale pod koniec tak mi namieszali w głowe że bez dodatkowych godzin jazd sie nie dało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: OSK RELAX Kraków opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.14, 22:31 Pan Graczyk bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu, zdałem za 1 razem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś