IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 09:35
Mam pytanie do zorientowanych w temacie,mianowicie:przede mną egzamin na prawko kat a,na co zwrócić szczególną uwagę jeżeli chodzi o plac manewrowy,na jakie manewry,jakie manewry sprawiały wam zdającym największe problemy?
Nigdy wcześniej nie miałam styczności z motorem,jestem po trzech godzinach jazd i trochę tego jest do nauki.Przepraszam za moją wypowiedź,ale trochę ten egzamin mnie przeraża.
Obserwuj wątek
    • Gość: agsgd Re: egzamin-A IP: *.elnetplus.waw.pl 29.05.11, 09:18
      Gość portalu: wiola napisał(a):
      > Nigdy wcześniej nie miałam styczności z motorem....

A na motorowerze jeździłaś ?

Na motorowerze można przetrenować wszystkie manewry oraz prawidłowe zachowanie w ruchu miejskim.
      Oczywiście motorower , to nie motocykl, ale sama przepisowa jazda jest taka sama.

Podobnie jest z kat.B.
      Na "Malucha" i Cadillaca jest to samo prawo jazdy .
      Zasady jazdy (przepisy) takie same, a same samochody
      są do siebie porównywalne tak jak kajak do Batorego :-)
    • elfkabezhaltera Instuktor 29.05.11, 11:26
      Gość portalu: wiola napisał(a):

> Nigdy wcześniej nie miałam styczności z motorem,jestem po trzech godzinach
      > jazdi trochę tego jest do nauki. Przepraszam za moją wypowiedź, ale trochę
      > ten egzamin mnie przeraża.

Płacisz instruktorowi m.in. za to, aby tobie takie opowiedział.
      • Gość: wiola Re: Instuktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 12:02
        elfka współczuje ci jesteś nadąsanym facetem forum jest po to aby pytać jak nie chcesz napisać nic na temat zamilcz łaskawie ......
        • ariellino Re: Instuktor 31.05.11, 12:09
          A słyszeliście, że od przyszłego roku wchodzą spore zmiany w prawach jazdy? Prawko na motory będzie np można zrobić nie od 18 (jak jest teraz) a dopiero od 24 roku życia. Także śpieszcie się fani dwóch kółek :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka