Gość: Feliks IP: *.home.aster.pl 02.10.11, 22:10 Nie polecam robić tam kat.A , gość w tym samym czasie szkoli sobie kat.b, więc za takiego twix-a powinien brać połowę kasy. No nie powinno tak być, no ale cóż .... widać Pan Piotr się dorabia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rita Re: Bielmoto GP IP: *.xdsl.centertel.pl 03.10.11, 10:53 robiłam tam kurs, nie miałam zastrzeżeń, choć faktycznie czasem szkolił po dwóch naraz, ale wyjątkowo, zastrzeżenia mogę mieć tylko do placu manewrowego który jest w opłakanym staniue, zero równego miejsca, pełno żwiru i kamieni, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 87emor Szkoła Bielmoto GP z Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 19:38 no niestety potwierdzam, bynajmniej szkolenie kat A jest na marnym poziomie, instruktor w czasie jazd po mieście szkoli jeszcze w tym samym czasie osobę na kat.B, nieraz zamiast jechać musiałem czekać aż kursant na kat.B się odnajdzie na skrzyżowaniu, nie poszedłbym już tam drugi raz i nie polecam tej szkoły z uwagi na podejście do tematu szkolenia Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Szkoła Bielmoto GP z Krakowa 23.10.11, 21:39 Takie szkolenie jest niezgodne z przepisami. Dlaczego nie reagujecie? Jak mozna wyjezdzac na miasto z kursantem z kategorii A i B jednoczesnie ?! Odpowiedz Link Zgłoś