Dodaj do ulubionych

OSK Chill Wrocław

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.10.11, 13:51
Czy ktoś z Was robił kurs w Alternatywnej Szkole Jazdy Chill?
Chciałabym rozpocząć kurs, ta szkoła jest blisko mnie i szukam opinii.

Dzięki za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andzia Re: OSK Chill Wrocław IP: *.kalisz.mm.pl 16.10.11, 13:13
      Ja robiłam na początku tego 2012 r. Egzamin zdałam za drugim razem. Wszystkim polecam p. Borysa. Ma bardzo fajne podejście do kursanta - nigdy nie załatwiał przy mnie swoich prywatnych spraw, nigdy nie jeżdziłam w samochodzie z innym kursantem. Wszystko fajnie tłumaczy. Za kurs zapłaciłam 1200 zł i nie było żadnych ukrytych kosztów jak w wielu innych szkołach.
    • Gość: PB Re: OSK Chill Wrocław IP: *.internetia.net.pl 21.10.11, 14:39
      Genialny prowadzący, osoba, która faktycznie chce nauczyć jeździć, bez stresów i nerwów. Prowadzący Borys bardzo konkretny i zorientowany w temacie. Polecam jeśli chcesz faktycznie czerpać przyjemność z nauki jazdy.
      • Gość: Wychillowany Re: OSK Chill Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.11, 12:51
        Borys,instruktor z powołania,chcesz zdać,nie przepłacić,a przede wszystkim nauczyć się jeżdzić w tym zagonionym mieście -wybierz CHILL!!!
    • Gość: Basia Re: OSK Chill Wrocław IP: *.play-internet.pl 25.10.11, 14:12
      hey!

osobiście nie słyszałam żadnych opinii na temat tej szkoły jady ale jeśli mogę jakąś polecić to tylko OSK STO :) jestem absolwentką kursu ceny niskie szkolenie w 100% profesjonalne :) ośrodek mieści się blisko centrum miasta więc z dojazdem nie powinno być kłopotu :) sama zdałam w WORDzie za drugim podejście przy pierwszym taki stres, że nie byłam w stanie ruszyć autem tak to jestem pewna że już za pierwszym byłby pozytyw :) ale jesteśmy tylko ludźmi ;) obecnie czekam na odbiór mojego upragnionego prawo jazdy :D przy drugim podejściu stres mniejszy ale nie miałam żadnego problemu ani na placu a już tym bardziej na mieście ponieważ nauczyli mnie jeździć a nie tylko na tyle by zdać egzamin :)
      • Gość: Marzena OSK Chill Wrocław IP: *.internetia.net.pl 12.01.12, 20:27
        Instruktor - sympatyczny i cierpliwy, z poczuciem humoru:) Jasno i klarownie tłumaczy:) Polecam!
        • Gość: Marzena - rat Re: OSK Chill Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.12, 18:35
          OOO i ja tez wypowiem się na temat CHILAAAA:) Ogólnie super człowiek Borys :) Ja osobiście ostatanio zaniedbałam z nim kontakt i tym samym z kursem (jeszcze nie udało mi się skończyć), jednak jak miałabym wybierać jeszcze raz to BOrYs bez wahania :P

pozdrawiam Marzena -
    • Gość: oszukany Re: OSK Chill Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.13, 20:48
      Ta PSEUDO szkoła nie ma zupełnie nic wspólnego ze swoją nazwą. Człowiek prowadzący "szkolenie" nie ma pojęcia o prowadzeniu ośrodka szkolenia kierowców. Nie potrafi załatwić nawet najprostszych spraw urzędowych, w związku z czym nie ma mowy o przeprowadzeniu jakiegokolwiek egzaminu. Instruktor to oszust, który zwodzi na każdym kroku. Twierdzi, że szkoła oferuje indywidualne szkolenie, dostosowane do potrzeb kursanta, w rzeczywistości, umawia się, kiedy on sam ma na to ochotę. Obiecuje szybkie, bezstresowe szkolenie, ale to tylko dla niego- weźmie szybko pieniądze i nie martwi się o resztę. W moim przypadku procedura związana z egzaminem trwa ponad miesiąc, ponieważ instruktor nie jest w stanie sobie z niczym poradzić. Telefonując dostaję zbywające informacje, że zajmuje się moją sprawą. Potrafi kłamać w żywe oczy bez żadnego zawahania i wykrzyczeć się do słuchawki nie wysłuchując drugiej strony. Jeśli zależy Wam na profesjonalnym kursie omijajcie szerokim łukiem tę szkołę, ponieważ stracicie pieniądze.
      • Gość: noname Re: OSK Chill Wrocław IP: *.bestgo.pl 17.08.13, 10:21
        Od 2 miesięcy nie mogę się dodzwonić do Borysa,nie wyglądał mi na oszusta...może zmienił numer telefonu,albo (odpukać) się cos stało. Czy ktoś może wie coś na ten temat. Byłabym wdzięczna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka