Dodaj do ulubionych

egzamin we Wrocławiu

IP: *.wroc.gazeta.pl 25.06.04, 15:42
cześć
napiszcie proszę co mieliscie na egzaminie, jacy są egzaminatorzy i jakie
byly pułapki albo wpadki, zdaję 22 lipca i jestem, jakby tu lekko rzecz
ująć...spanikowana i ciekawa jak Wam poszło...
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: asik Re: egzamin we Wrocławiu IP: *.wrzos.wroc.pl 25.06.04, 21:23
      hej. ja zdawalam w zeszlym tygodniu. egzaminatorzy rozni - zalezy jak sie
      trafi. moj mial najwyrazniej zly dzien bo byl strasznie niesympatyczny, a poza
      tym mamrotal pod nosem, tak ze nie bylo slychac polecen. co do pulapek to jest
      kilka samochodow gdzie nie da sie skierowc lusterek w dol, wiec jak ktos
      nauczyl sie jazdy tylko na lusterkach to moze byc klopot na manewrach. ale
      mozna sie wyklucic zeby dali inny, sprawny samochod, trzeba tylko byc
      stanowczym.
      i nie ma co panikowac, bo wtedy robi sie glupie bledy.
      powodzenia
    • Gość: Dominika Re: egzamin we Wrocławiu IP: *.wroc.gazeta.pl 28.06.04, 17:24
      dzięki i pozdrawiam
    • Gość: maja Re: egzamin we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.04, 18:47
      Jutro Ci napiszę. O 8.30 trzymaj kciuki :)
      • Gość: kajazz Re: egzamin we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 20:14
        OOOO to dobrze wiedziec z tymi lusterkami. ja zdaje 15 0 8.30-gr.C ktos wtedy
        tez zdaje? Spro pewnosci siebiei stres zminimalizowany do minimum, wtedy
        napewno sie uda..plus umiejetnosci oczywiscie, ale nic po nich, kiedy czlowiek
        ledwo zywy od zdenerwowania, glowa do gory pozdajemy;)W koncu to nie matura,
        ani egzaminy na studia, od tego,czy zdamy za pierwszym podejsciem, czy nie,
        nie zalezy dalsze zycie...najwyzej popprawka///////;)
    • Gość: maja Re: egzamin we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.04, 11:33
      No i ...oblałam. To smmieszne ale na luku. Podobno zatrzymalam samochod a nie
      mozna. Na poprawce juz dostalam stresa ze zatrzymalam sie za daleko lini.
      Egzaminator...coz zdal tylko jeden chlopak. Wydawal sie sympatyczny, ale sam
      fakt ze 7 osob oblalo to tez chyba o nim swiadczy. Czekam na kolejny
      egzamin...niestety juz na Pandzie.
    • Gość: dominika Re: egzamin we Wrocławiu IP: *.wroc.gazeta.pl 29.06.04, 12:33
      przykro mi.
      Juz były wątki na ten temat, ale plac manewrowy jest zupełnie bez sensu.
      Zwlaszcza, że oblewamy na jakiś pierdołach tak jak ty Maju. Bo jesli gdziesz
      będziesz parkowała, to jest to twoja sprawa czy na chwilę zatrzymasz auto czy
      tez nie. Ważne żebys nie wjechala w coś czy kogoś.
      Albo z tymi lusterkami jak to właściwie jest? JA na kursie uczyłam się
      wykonywac manewry z opuszczonymi lusterkami. I tak zamierzam zdawać na
      egzaminie.
      Zdaję 22 lipca o 10.15 mam teorię a potem praktykę.
      Może jest ktoś kto ma ten sam termin
      pozdrawiam
      • Gość: kajazz Re: egzamin we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 19:47
        jak to na pandzie?Ja jeszcze wg starych zasad......no to chyba na punice
        gdybym musiala poprawiac tak? 15 lipca, 8.30 Ziebicka, nie boje sie.....?
        • Gość: lemo Re: egzamin we Wrocławiu IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 03.07.04, 22:24
          Od lipca na placu manewrowym mozna jesze wybrać samochód, ale na miasto wyjeżda
          się albo na Punto albo na Pandzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka