Dodaj do ulubionych

prawko=lapowka

IP: *.*.*.* 24.04.01, 15:28
Ja zdawalem 5 razy, za perwszym razem wjezdzajac do osrodka podobno wjechalem na
kraweznik choc tam nie bylo prtawdziwego kraweznika.
Nastepne egzaminy to zwykle udupianie.
Ja na szczescie mialem dostep do taniego zalatwienia sprawy, wiec dobilem targu.
Moim zdaniem zdanie prawka przy pierwszych 3 razach graniczy z cudem, teraz moze sie
troche poprawi bo im kolo dupy sie kreca.
Dla swojej niuni tez sie postaram cos wymyslec.
Obserwuj wątek
    • Gość: X Re: prawko=lapowka IP: 154.5.158.* 26.04.01, 04:59
      Stary, nie jestes pierwszy ani ostatni, a Polska nie jest jedynym miejscem na swiecie, gdzie prawo
      jazdy dostaje sie za lapowki. Pare lat temu w Vancouver, (Kanada) byla w jednej z dzielnic wielka
      afera, gdzie duza ilosc praw jazdy zostala wydana za lapowki grupie "visible miniorities" czyli bogatym
      chinczykom. Sam znam te klopoty z egzaminami.
      Zdajac egzamin w Kanadzie egzaminator probowal ze mna sztuczek. Raz mu sie udalo. Drugi raz
      jednak, kiedy chcial mnie oblac to zatrzymalem samochod i zarzadalem inspekcji znakow drogowych.
      W tym momencie dal za wygrana i mnie puscil.

• rudy1002 Re: prawko=lapowka 26.04.01, 22:09
      Gość portalu: rudy napisał(a): Zdawałam 4 razy mogłam kupić jeszcze na wykładach
      ale sądziłam że jestem dobra i z płaczem ale zdałam , za 4 razem jeżdziłam gorzej
      niż za 2-im, u tego samego egzaminatora

> Ja zdawalem 5 razy, za perwszym razem wjezdzajac do osrodka podobno wjechalem n
      > a
      > kraweznik choc tam nie bylo prtawdziwego kraweznika.

> Nastepne egzaminy to zwykle udupianie.
      > Ja na szczescie mialem dostep do taniego zalatwienia sprawy, wiec dobilem targu
      > .
      > Moim zdaniem zdanie prawka przy pierwszych 3 razach graniczy z cudem, teraz moz
      > e sie
      > troche poprawi bo im kolo dupy sie kreca.
      > Dla swojej niuni tez sie postaram cos wymyslec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka