Dodaj do ulubionych

OSK Szwagier Wodzisław Śląski

14.03.13, 10:48
Chciałabym polecic szkołę nauki jazdy wszystkim, którzy mieszkają w okolicach Wodzisławia Śląskiego. U Szwagra są profesjonalni instruktorzy, teoria i jazdy minęły mi szybko i bez stresu. ja już się ciesze z własnego prawka dlatego polecam Szwagra wszystkim niezdecydowanym :)
wydaje mi się, że ośrodki ma też w Radlinie, Rogowie i Rydułtowach ale to warto na stronie sprawdzić :)
Obserwuj wątek
    • Gość: martyna89 Re: OSK Szwagier Wodzisław Śląski IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.13, 18:01
      Jeden starszy instruktor Radlina - bardzo kiepski.
      Spóźnił się godzinę - bo miał dużo na głowie i mu "wyleciałam z głowy", ponad to udzielił mi kilku błędnych informacji.
      Potrzebowałam dodatkowych jazd z powodu choroby - musiałam przesunąć 2 mies termin egzaminu, bo byłam chora i chciałam przypomnieć sobie "placyk", ale tutaj nie wyszło.
      Pan był bardzo nieprzyjemny, bardzo nie podobało mu się to, że robię łuk "na oko", i chciał nauczyć mnie jakiejś metody na obroty kierownicą...a po co, skoro potrafiłam zrobić to bez tego?
      Strata czasu i pieniedzy na tego pana
      • Gość: Kamila Re: OSK Szwagier Wodzisław Śląski IP: *.darnet.pl 30.07.13, 12:05
        Powiem ci jedno Pan, który cię uczył ma bardzo dobrą zdawalność egzaminów przez jego uczniów więc warto czasem go posłuchać.
      • Gość: Monika Re: OSK Szwagier Wodzisław Śląski IP: *.darnet.pl 26.08.13, 14:02
        Denerwują mnie tacy ludzie co wykupią se godzinkę jazdy i cały ośrodek będą obrażać bo królewnę źle obsłużono.Ja wykupiłam całe szkolenie i wiem, że te OSK dba o klienta.Każdemu może zdarzyć się spóźnienie ludzie no nie świrujmy !!!!
    • Gość: Kamila Re: OSK Szwagier Wodzisław Śląski IP: *.darnet.pl 30.07.13, 12:09
      A dodatkowo otworzyli ubezpieczalnie w Radlinie.Sprawdziłam i autko ubezpieczyłam.Spuszczają z ceny nawet do 10 %.Ktoś kto zda u nich prawko może od razu się ubezpieczyć i autko.
      • Gość: Atheo Re: OSK Szwagier Radlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.13, 14:31
        Skoro już prawko się robi to i ja dodam opinię :)
        Sama szkoła jest fajna, doskonały przepływ informacji. Dobrzy instruktorzy, chociaż faktycznie pan Leszek jest po prostu chamski, ale przecież instruktora można zmienić. Poza nim ludzie naprawdę fajni i potrafią nauczyć :)
        Jak ktoś myśli to ja polecam, nauczyłam się jeździć chociaż co do umiejętności własnych byłam bardzo sceptyczna. A jednak zdałam, za drugim razem, ale zdałam. Polecam!
        • Gość: Tomek Re: OSK Szwagier Radlin IP: *.darnet.pl 03.04.14, 12:37
          Polecam Naukę Jazy Szwagier zdałem za pierwszym !! i teorie i praktykę
    • Gość: Moniusia88 Re: OSK Szwagier Wodzisław Śląski IP: *.124.117.239.rybnet.pl 25.04.14, 13:35
      Polecam!! świetna kadra instruktorów :) wykłady dogodne dla każdego *stacjonarne *e-learning, dojazd po kursantów!!
    • bas-ia01 Re: OSK Szwagier Wodzisław Śląski 23.10.14, 09:07
      Polecam szkołę nauki jazdy szwagier fajnie uczą jżzdzić jest tam instruktorka nauki jazdy Dorota bardzo fajnie uczy jeżdzić samochód polecam tą dziewczynę w 100% nie będziecie żałować jeszcze raz poleca P..K.
      • karola207 Re: OSK Szwagier Wodzisław Śląski 24.03.15, 10:17
        Polecam instruktorów od szwagra, zwłaszcza Adriana który miał do mnie dużo cierpliwosci
        szkoła spoko, zdałam za 2 razem, jest dobrze, tyle temacie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka