Dodaj do ulubionych

parkowanie-pytanie

IP: *.toya.net.pl 12.02.14, 15:00
witam.mam pytanie czy jezeli egzaminator doczepi sie do zaparkowania to egzamin jest automatycznie niezdany?pozwala wrocic do wordu?jak to wyglada?bo nie wiem czy jak niezaliczy mi parkowania to jeszcze jest szansa na zdanie czy z automatu oblewamy,pozdrawiam maciek
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: parkowanie-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 17:21
      Niektóre błędy kończą egzamin natychmiast, inne nie - kończą egzamin z wynikiem negatywnym po zakończeniu.
      Tak jest z parkowaniem
    • mika_p Re: parkowanie-pytanie 14.02.14, 01:06
      Trzeci z moich sześciu egzaminów (4 lata temu) oblałam na parkowaniu równoległym, dwa razy nie wyszło i egzamin niezdany kilka chwil po rozpoczęciu.
      Nie dość, ze wracałam do WORD-u za kierownicą, to jeszcze egzaminator zaproponował mi kontynuowanie jazdy ze świadomością niezdanego egzaminu, zgodziłam się (zawszeć to jakaś okazja do nauki, w sumie gratis, bo za egzamin zapłaciłam i wynik już znany) i przejechaliśmy normalny tryb egzaminacyjny z typowymi haczykami.
      Bardzo dobrze wspominam tamtego egzaminatora, dobre słowo od niego usłyszałam na koniec na temat moich umiejętności i naprawdę było mu przykro, że mnie oblewa za parkowanie.

Z moich doświadczeń: pomódl się o wielki śnieg. Szósty egzamin zdawałam w padającym śniegu, a był to kolejny dzień tego opadu, wszędzie zaspy i jedyne, co mi egzaminator znalazł, to miejsce do parkowania skośnie przodem, łatwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka