Dodaj do ulubionych

Ponowny kurs

02.08.14, 10:55
Witam Miałem zatrzymane prawo jazdy za alkochol. Moja kara mineła jakiś czas temu Moje pytanie Czy mogę od nowa robić kurs prawa jazdy? Pytam dlatego bo muszę robić badania lekarskie i psychologiczne i ponowny egzamin. Wiem że na ponownym egzaminie nie będzie łatwo no i koszty takie same jak nowy kurs . Więc czy mogę ponownie rozpocząc kurs i podejśc do egzaminów jako nowy kandydat na kierowcę? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • kwiatek0070 [...] 02.08.14, 14:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • polooli Re: Ponowny kurs 02.08.14, 15:26
        Witam Chodzi mi o to aby uniknąć tych badań lub w jakiś sposób ominąć . Wiem że musze je przejść i ponowny egzamin Pomyślałem sobie że łatwiej było by przejśc kurs na nowo i potem egzamin. Wniosek już złożyłem
    • Gość: polooli Re: Ponowny kurs IP: *.legnica.vectranet.pl 04.08.14, 12:41
      Więc jak można zrobić kurs na nowo?
      • Gość: nie tak lekko Re: Ponowny kurs IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.14, 12:45
        Na "nowo"to potrzebny jest numer PKK.Wydział komunikacji to sprawdza.Czyli prawdopodobnie wyjdzie Twoja przeszłość.Klient z alimentami nie dostanie numeru a co dopiero klient z zabranym prawkiem.Wydaje mi się że w balona ich teraz nie zrobisz.Cierp ciało coś chciało......
        • polooli Re: Ponowny kurs 04.08.14, 16:05
          Nie chodzi tu o to aby kogoś oszukać Okres zakazu za mną i wycierpiałem swoje
          Czy jest jakaś mozliwośc beztresowych badań w okolicy Legnicy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka