Dodaj do ulubionych

Prawko w Łodzi

IP: *.toya.net.pl 28.10.04, 19:41
Czy ktoś zna może układ trasy egzaminacyjnej w Łodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: crazy Re: Prawko w Łodzi IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.04, 20:29
      ja nie znam
      ale intryguje mnie Twoja ksywka
      pozdrawiam!!!
      • Gość: sianmukti-mudra Re: Prawko w Łodzi IP: *.toya.net.pl 03.11.04, 20:03
        Cieszę się CRAZY, że ci się podoba moja ksywka. Pozdrawiam :-).
    • Gość: tadre Re: Prawko w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 16:23
      Nie wiem czy jest to tylko jedna trasa, czy może za każdym razem trasy są inne.
      Moja dziewczyna dawała poł roku temu i miała zupełnie inną trasę niż ja. Ja na
      przełomie lipca i sierpnia jechałem: Strykowska, Woj.Polskiego,
      Franciszzkanska, Połnocna, Zródlowa, Rondo, Kopcińskiego, Narutowicza,
      Kilińskiego, Tymienieckiego, Piotrkowska, Czerwona, Wróblewskiego, Maratońska,
      Dworzec, Włókniarzy, Konstantynowska, w lewo koło góry na Retkinię, A.Krajowej,
      w lewo - uliczki osiedlowe, Retkińska, ponownie osiedle, Wyszyńskiego, Waltera
      Janke, Obywatelska, Włókniarzy, Pabianicka, Rondo, Paderewskiego,
      Broniewskiego, rondo, Broniewskiego, Promińskiego, Przybyszewskiego,
      Kilińskiego, Abramowskiego, Sienkiewicza, Narutowicza, Matejki, telefoniczna
      Doły.
      • Gość: Monika Re: Prawko w Łodzi IP: 212.160.172.* 04.11.04, 16:28
        A co Ty notowałeś jadąc?:-) ja nie byłabym w stanie podac nawet 1/3 ulic
        którymi jade
        • Gość: tadre Re: Prawko w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:46
          Zaraz po egzaminie w domu nad planem miasta odtworzyłem sobie z pamieci calą
          trase. Na tyle, na ile pamietałem
          • Gość: Monika Re: Prawko w Łodzi IP: 212.160.172.* 05.11.04, 16:05
            podziwiam, szczerze ja bym nawet drogi do swojego domu tak dokładnie nie
            wytłumaczyła
      • pawelb78 Re: Prawko w Łodzi 06.11.04, 00:46
        Stary - to ile trwał ten egzamin? Z przebiegu trasy wnioskuję, że ponad
        godzinę... Wydaje mi się to wprost niemożliwe
      • Gość: sianmukti-mudra Re: Prawko w Łodzi IP: *.toya.net.pl 09.11.04, 13:46
        Dzięki za trasę. Musiała żeczywiście długo trwać albo akurat zdawałeś jako
        ostatni i egzaminator miał cos do załatwienia :-). Mam tylko nadzieję,że
        zakończony pozytywnie po tak długiej trasie. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka