Gość: sianmukti-mudra IP: *.toya.net.pl 28.10.04, 19:41 Czy ktoś zna może układ trasy egzaminacyjnej w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crazy Re: Prawko w Łodzi IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.04, 20:29 ja nie znam ale intryguje mnie Twoja ksywka pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sianmukti-mudra Re: Prawko w Łodzi IP: *.toya.net.pl 03.11.04, 20:03 Cieszę się CRAZY, że ci się podoba moja ksywka. Pozdrawiam :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadre Re: Prawko w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 16:23 Nie wiem czy jest to tylko jedna trasa, czy może za każdym razem trasy są inne. Moja dziewczyna dawała poł roku temu i miała zupełnie inną trasę niż ja. Ja na przełomie lipca i sierpnia jechałem: Strykowska, Woj.Polskiego, Franciszzkanska, Połnocna, Zródlowa, Rondo, Kopcińskiego, Narutowicza, Kilińskiego, Tymienieckiego, Piotrkowska, Czerwona, Wróblewskiego, Maratońska, Dworzec, Włókniarzy, Konstantynowska, w lewo koło góry na Retkinię, A.Krajowej, w lewo - uliczki osiedlowe, Retkińska, ponownie osiedle, Wyszyńskiego, Waltera Janke, Obywatelska, Włókniarzy, Pabianicka, Rondo, Paderewskiego, Broniewskiego, rondo, Broniewskiego, Promińskiego, Przybyszewskiego, Kilińskiego, Abramowskiego, Sienkiewicza, Narutowicza, Matejki, telefoniczna Doły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prawko w Łodzi IP: 212.160.172.* 04.11.04, 16:28 A co Ty notowałeś jadąc?:-) ja nie byłabym w stanie podac nawet 1/3 ulic którymi jade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadre Re: Prawko w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:46 Zaraz po egzaminie w domu nad planem miasta odtworzyłem sobie z pamieci calą trase. Na tyle, na ile pamietałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prawko w Łodzi IP: 212.160.172.* 05.11.04, 16:05 podziwiam, szczerze ja bym nawet drogi do swojego domu tak dokładnie nie wytłumaczyła Odpowiedz Link Zgłoś
pawelb78 Re: Prawko w Łodzi 06.11.04, 00:46 Stary - to ile trwał ten egzamin? Z przebiegu trasy wnioskuję, że ponad godzinę... Wydaje mi się to wprost niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sianmukti-mudra Re: Prawko w Łodzi IP: *.toya.net.pl 09.11.04, 13:46 Dzięki za trasę. Musiała żeczywiście długo trwać albo akurat zdawałeś jako ostatni i egzaminator miał cos do załatwienia :-). Mam tylko nadzieję,że zakończony pozytywnie po tak długiej trasie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś