Dodaj do ulubionych

egzamin w piatek-boje sie-jakies rady?:)

IP: 193.111.166.* 08.02.05, 14:07
bardzo panikuje.w nocy snia mi sie koszmary, ze wsiadam do auta i nie wiem
jak sie je odpala, potem mijam proste znaki i nie weim co oznaczaja, wreszcie
dojezdzam do skrzyzowania i nie wiem , kto ma pierwszenstwo.Albo , ze czekam
na moja kolej na manewrach, obserwuje plac, tam zdaje jakas grupa, wszystkim
idzie idealnie, a egzaminator im mowi po wszystkim , ze sa debilami i nie
zdali.Boje sie na maxa!!!
jak sobie poradzic z nerwami w dniu egzaminu???Macie moze jakies sprawdzone
sposoby?Pomozcie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: egzamin w piatek-boje sie-jakies rady?:) IP: *.siemianowice.pl / *.siemianowice.pl 08.02.05, 14:22
      stawiam 100$, że zdasz:)
    • Gość: xxxxxxx Re: egzamin w piatek-boje sie-jakies rady?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:25
      najlepsza rada to: idź i zrób co masz zrobić, nic się nie stresuj (wiem że to
      trudne). Ja zdałam za I razem 2 miesiące temu, bardzo się denerwowałam przed
      ale to było I podejście wyluzowałam i myślałam że jak się uda to super a nie
      to trudno ( do pierwszego jak się okazało ostatniego egzaminu podeszłam na
      luzie -i poszło super) Życze powodzenia, skoro mi sie udzało i ty dasz radę.
      • Gość: asia Re: egzamin w piatek-boje sie-jakies rady?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:39
        Spróbuj nie myśleć o tym,że masz egzamin. Mi się śniło po nocach, że zabijam
        ludzi w wypadkach, które powoduje. To dopiero były koszmary. W piątek miałam
        egzamin i o dziwo zdałam za pierwszym razem.
        Tobie też życzę powodzenia.
        • Gość: Agnieszka Re: egzamin w piatek-boje sie-jakies rady?:) IP: 193.111.166.* 08.02.05, 15:00
          tez staram sie sobie wmowic, ze to pierwsze podejscie i ze moge w razie czego
          zdac za drugim, ale juz tak bardzo chcialabym miec to za soba.Na razie cale
          moje zycie kreci sie wokol zdania prawa jazdy i naprawde juz mnie to zaczyna
          meczyc.
          wiem, ze duzo zalezy od umiejetnosci, duzo tez od szczescia i humoru
          egzaminatora.Wiem, ze jezdze dobrze, ale boje sie, ze ze zdenerwowania popelnie
          podstawowe bledy.Ale mam problemy, co?
          mam tylko nadzieje, ze sprawdzi sie opinia, ze jesli komus sie sni, ze nie zda
          to bedzie wlasnie odwrotnie.
          dziekuje za rady, trzymajcie kciuki w piatek o 13 :)
          • Gość: Monia Re: egzamin w piatek-boje sie-jakies rady?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:44
            Ja też mam okropny problem z nerwami. Robie na egzaminach głupie rzeczy i potem
            jest mi głupio i jestem na siebie zła. Nie wiem jak opanować nerwy. To nie
            wystarczy aby sobie powiedzieć nie denerwuj się. Życze powodzenia!
        • Gość: grzela Re: egzamin w piatek-boje sie-jakies rady?:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:24
          czesc wiesz co jak zdawalem na c na ciezarowke to oblalem raz ale za drugim
          razem poszlo a wiesz czemu zanim dojechalem do wordu mowilem sobei z e zdam i
          mowielm sobie tez jakie bledy robilem mna 1kursie i powtarzalem sobie ze tego
          noie moge tylko spokojnie itd zdasz mowie ci
    • Gość: masza Re: egzamin w piatek-boje sie-jakies rady?:) IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 08.02.05, 19:45
      Mam egzamin w czwartek, a juz dzis mam czarne myśli... Niby mam szanse, ale
      umiejetnosci umiejetnosciami, a szczescie i nerwy to 2 sprawa. Poza tym na sam
      koniec zaczely mi sie pieprzyc manewry, to dopiero koszmar!! Co z tego, ze w
      miescie daje rade skoro z placu nie wyjade?? Bu!
    • Gość: masza Re: egzamin w piatek-boje sie-jakies rady?:) IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 10.02.05, 15:56
      oblalam...
      • Gość: Monia* Re: egzamin w piatek-boje sie-jakies rady?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:46
        Masza nie przejmuj się, ja oblałam 3 razy i mam już dosyć, ale wydałam za dużo
        kasy, aby teraz odpuścić. Będe miała przynajmniej satysfakcje jak zdam sama bez
        łapówki. Jeżeli się długo nie zdaje to potem bardziej się dosenia to jak się
        zda. Następnym razem napewno zdasz! Na czym oblałaś i jakiego miałaś
        egzaminatora i gdzie w ogóle zdawałaś?
    • daimona polecam 10.02.05, 18:23
      ziołowe tabletki uspokajające - 2 na 2-3 godziny przed i 1 przed egzaminem -
      nie usypiają, nie zaniżaja reakcji, a jednocześnie zmniejszają poziom
      nerwowości. Tak przynajmniej było u mnie - za pierwszym razem zjadły mnie
      nerwy, za drugim wzięłam te tabletki ("Tabletki uspokajające" firmy Labofarm -
      poprosiłam w Aptece, zaznaczając, że to przed egzaminem na prawko), oraz 1.5
      godziny jazdy na rozruszanie się tuż przed egzaminem i zdałam za drugim
      razem! :)

Grunt to opanować nerwy w taki czy inny sposób.
      • Gość: Monia* Re: polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:24
        Mnie się pytał egzaminator czy brałam coś na uspokojenie, bo się strasznie
        denerwowałam, ale powiedziałam, że nie. Nie wiem czy powinnam brać takie
        rzeczy. Przed 2 egzaminami wzięłam i i tak się denerwowałam a za 3 razem nie
        wzięłam.
      • Gość: Lucy odnośnie "Tabletek uspokajających" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:31
        Cytat ze strony Labofarmu:
        Wpływ na zdolność kierowania pojazdami mechanicznymi:
        Z uwagi na to, że preparat sprzyja zasypianiu nie zaleca się stosowania go
        przez osoby kierujące pojazdami w godzinach nocnych i przez osoby zmęczone.

Wynikałoby z tego, że one nie muszą być tak wcale bez wpływu na zdolność
        zasypiania...
    • Gość: masza Re: egzamin w piatek-boje sie-jakies rady?:) IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 10.02.05, 19:38
      Zdawalam w Koszalinie, oblalam ( o zgrozo) na luku ... grrr... Z mojej 9osobowej
      grupy zdala 1 osoba. Na 3 zdajace grupy w tym terminie zdaly w sumie 4 osoby...
      Nie bralam niczego na uspokojenie. Bylam w srodku scisnieta na supel, ale
      generalnie nie denerwowalam sie. Usiadlam za kolko spokojnie, pewnie, a potem
      egzaminator cos zaczal marudzic i zamiast skupic sie na manewrach skupilam sie
      na nim i wjechalam na linie. Moja wina, moglam na niego nie zwracac uwagi;) Poza
      tym mial wasy, od razu mi źle wyglądał - hehe;))) Powodzenia zdającym niebawem.
      Ja mma kolejne podejscie 9.03:)
      • Gość: kasia Re: egzamin w piatek-boje sie-jakies rady?:) IP: *.devs.futuro.pl 11.02.05, 12:40
        ja też mam nioedługo egzamin i strasznie sie boję - niestety adekwatych rad na
        to nie mam, mzoe ktoś nam coś poleci?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka