Gość: Karina IP: *.j.syscomp.pl / *.crowley.pl 16.02.05, 23:20 Gdzie lepiej zdawać na prawko w Katowicach czy w Dabrowie GOrrniczej?Moi znajomi wcale nie wspominają zbyt dobrze tej ostatniej.Macie jakieś doswiadczenia podzielcie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daria Re: Katowice czy Dabrowa G? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:06 Wszyscy straszyli mnie Katowicami i wybrałam Dąbrowę i co....? i kapusta,zdawałam juz 4 razy i za każdym razem trafiałam na paskudnych egzaminatorów(ale oni sa podobno tacy sami tu i tu).W Dabrowie jest teraz nowy ośrodek a trasy są z pewnością DUŻO prostsze więc ze względu na to lepiej chyba wybrac Dąbrowę ale i tak to okropność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicity Re: Katowice czy Dabrowa G? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:07 Ja miałam zamiar zdawać w Katowicach (razem z kolezanka) takze objechałam Katowice dokłądnie, niestety mój kochaby chłopak skłądjac dokumenty na egzamin złożył mi do Dabrowy, nie chciałam juz zmieniać bo termin był niezły, wiec zostałam przy Dąbrowie, i szczerze mówiac trasy w Katowicach są łatwiejsze to pewne, a biorac pod uwage egzaminatorów to z tego co opowaiadały koleżanki z któymi miałam zdawac w Katowicach to znacznie lepsza atmosfera w Katowicach. Co zdo zdawalności to i po zdanych egzaminach gdzies wyczytałam ze w Dąbrowie zdaje sie bardzo cieżko... Fakt faktem nowy ośrodek jest niezły super oświetlony także plac nie pwoinien być problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Katowice czy Dabrowa G? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 15:33 dąbrowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: Katowice czy Dabrowa G? IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 27.02.05, 19:42 A ja mam 3 marca egzamin w Katowicach i juz sie boje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ahym Re: Katowice czy Dabrowa G? 21.03.05, 22:55 ja zdawałam w katowicach. nie jest tak źle. a wlaściwie to w ogóle nie jest źle. trasa egzaminacyjna nie jest trudna. skrzyżowania które przejeżdzasz sa proste i dobrze oznkowane! ja polecam katowice. Odpowiedz Link Zgłoś
gerda0 Re: Katowice czy Dabrowa G? 23.04.05, 18:55 zdalam wczoraj w dabrowie w nowym osrodku.....plac manewrowy idealnie przygotowany samochody sprawne a trasy banalnie proste!!!!!polecam tychktorych nerwy nie zjedza!! Odpowiedz Link Zgłoś