Dodaj do ulubionych

Jutro egzamin

04.03.05, 13:52
Jutro o 12*00 mam egzamin na Powstańców Śl.
Trzymajcie kciuki. A może ktoś też zdaje jutro?
Instruktor mówi, ze jak mnie nerwy nie zjedzą to zdam.
A ja już dziś siedzę na nerwach. Niby wszyskto wyuczone jak trzeba,
jeszcze jutro 2 godzinki przed egzaminem jazd i fruuuuuuuuuuu na egz.

Pozdrawiam i liczę na wirtualne wsparcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kursantka Re: Jutro egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:43
      Diana jutro trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!Jk mozesz to napisz gdzie robilas
      kurs .Z góry bardzo dziekuje:)
      • diana1 Re: Jutro egzamin 04.03.05, 14:52
        kursantko - kurs był już jakiś czas temu, a teraz jazdy doszkalające brałam
        w "Egidzie" i bardzo polecam. Mam super instruktora, który mi wszystko tłumaczy.
        Jutro sie okaże co z tego wyniosłam. Jeśli nie zdam, bedzie to tylko m oja
        wina. Bo przecież instruktor moze nam tłumaczyć, a nauczyć się i tak musimy
        sami.
        • Gość: kursantka Re: Jutro egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:58
          Dziekuje bardzo za informacje:)Tylko spokojnie jutro!!!!!!!!!!!!napisz jakie
          manewry najbardziej lubisz to bede trzymac kciuki zeby jutro byly(mam do tego
          szczescie i zawsze mnie wszyscy znajomi informuja o egzaminie :):)Trzymaj sie i
          badz dzielna pokaz im jak sie jezdzi!!!!:):)
          • diana1 Re: Jutro egzamin 04.03.05, 15:05
            jak tylko siły pozwolą - oczywiście, ze dam znać. Jeśli nie jutro to pewnie w
            niedługim czasie. Moje ulubione manewry - w zasadzie mogę wszysko dostać, każdy
            mam jakoś "obcykany" i nie boję się żadnego. Dzięki za dobre fluidy!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Emm Re: Jutro egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 18:48
              diana!!!Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • olewin Re: Jutro egzamin 05.03.05, 01:09
              powodzenia
    • Gość: .................. Re: Jutro egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 20:20
      powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kierowca(juz):) Re: Jutro egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 14:20
      i jak????
      • Gość: kierowca(juz):) Re: Jutro egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:45
        Nic sie nie martw ,pewnie ze lipa bo lepiej by bylo zdac!!:):)Ale nie jest zle
        to dopiero pierwsze podejscie ,ja za pierwszym razem oblalam luk!!to dopiero
        byla wielka lipaaaaaa:)ale pozniej bylo juz tylko lepiej!!teraz zdasz tylko sie
        nie zniechecaj!!pozdrawiam
    • diana1 Poległam 07.03.05, 10:13
      Poległam na manewrach z własnej głupoty.
      Zestaw był wyśniony - dosławnie - parkowanie skośne i równoległe, no i
      oczywiście łuk. Wszystko zrobiłam idealnie, jak doszłam do równoległego, nie
      zmieściąłm sie w stanowisko i zapomniałam zrobić koretky - a przemiły -
      naprawde miły pan egzaminator na nią czekał. A ja głupio-mądra, zamiast
      kombinować i coś działać - najprościej się poddałam.
      I teraz czekanie na kolejny termin. Wrrrrrrrrrr, mam ochotę krzyczec na siebie.
      Ale widocznie tak musiało być. Lipa, nie?

następne (drugie ) podejście 29 marca. Tym razem musi być dobrze.
      dzieki za trzymanie kciuków.
      • Gość: Aska Re: Poległam IP: *.aster.pl 08.03.05, 16:43
        też zdaję na powstanców 29 marca,o 12.więc powodzenia życzę.i nie masz się co
        załamywać,do skutku!to będzie już mój czwarty raz więc mam też nadzieję, że
        ostatni:)oby...
    • Gość: oolivka Re: Jutro egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:52
      Zdaję na Powstańców w czwartek o 12.00. Instruktor mi mówi to samo, a ja tez
      miejsca nie mogę sobie znalezc. Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka