Gość: ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:29 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: Sześć razy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:41 Kto zdawał egzamin praktyczny na prawo jazdy więcej niż sześć razy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Sześć razy IP: 195.8.101.* 15.04.05, 09:31 Ja teraz będę zdawać 7 raz ! Niestety ! Moja porażka to 4 razy plac i 2 miasto ! Naprawdę na takich głupotach, że wstyd się przynać. I tak kolejne egzaminy w plecy ! Po 4 niezdanym egzaminie zmieniłam osk i instruktora i wdedy się przekonałam ile naprawdę umiem ! Aktualnie jeżdżę z naprawdę wspaniałym instruktorem (znajomi mi go polecili), który mi dokładnie tłumaczy każdą sytuację na drodze. Do tej pory bałam się jeździć, a na krzyżówkach wręcz mnie paraliżowało. Plac tak sobie, ale przynajmniej za V i VI pokonałam go bezbłędnie, bez ani jednej korekty, to zasługa mojego poprzedniego instruktora, z którym tłukłam plac dosłownie do bólu. Oczywiście kosztem miasta ! Wariactwo no nie ? Powiem ci, że stres stresem ale tak naprawdę żeby zdać trzeba być pewnym swoich umiejętności chyba że się ma szczęście. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
j0204 Re: Sześć razy 15.04.05, 14:14 An, a gdzie zdajesz , w W-wie? powodzenia następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Sześć razy IP: 195.8.101.* 15.04.05, 14:31 Ja też ci tego samego życzę ! Tak samo jak ty na Powstańców. Wkońcu może uda mi zdać, bo jak dalej tak pójdzie to wszystkich egzaminatorów na Powstańców poznam, za każdym razem egzaminuje mnie ktoś inny. Pocieszam się tylko, że te dodatkowe godziny (teraz ćwiczę miasto)nie były wyrzuceniem pieniędzy w błoto. Małe sprostownie: po 5 niezdanym egzaminie zmieniłam instruktora, szkoda że tak późno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
j0204 Re: Sześć razy 15.04.05, 14:36 ale wiesz, lepiej późno niż wcale. mam nadzieję,ze ten czegos uczy i że bedzie ostatni. ja tez mam fajnego (a moze mamy tego samego?) hahahahaha 29 kwietnia mam 4 podejście , jeszcze nie opóściłąm placu, wszystkie błedy sa z mojej winy (nie myślę tylko o jedym egzaminie), ale nie ma co myśleć, trzeba działać. Kiedy masz następne podejście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Sześć razy IP: 195.8.101.* 15.04.05, 14:49 Dopiero na początku maja wszytko od początku, bo mi pół roku minęło od teorii. Ja też oblewałam plac, dwa razy na łuku, raz na skosie, i raz na górce. Nie ma innego wyjścia trzeba się tego nauczyć i ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ps. Teraz jeżdżę blisko WORDU Wiesz co, mimo wszysto możesz spróbować z innym instruktorem. Ja też byłam przekonana, że mój instruktor mnie czegoś nauczył bo nie miałam żadnego porównania. A prawda jest taka, że jszcze dużo muszę się nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j0204 Re: Sześć razy IP: *.devs.futuro.pl 15.04.05, 14:52 An, ja też jeżdzę bardzo blisko WORDU< zaraz za siatką. Ośrodek zaczyna sie na literkę E.... I teraz mam zmienionego instruktora i chyba ten mi pasuje, bo łopatologicznie mi wszystko tłumaczy, no i jest cierpliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Sześć razy IP: 195.8.101.* 15.04.05, 14:55 Wiem o jaki ci chodzi, a ja w innym, też w sąsiedztwie. Od początku tam jeździsz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sześć razy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:01 Ja co prawda zdałam za pierwszym razem :))))) ale mam koleżankę która zdała za 7 razem i taka częsta zmiana instruktorów na dobre jej nie wychodziła, każdy instruktor uczył ją inaczej i za każdym razem manewry uczyła się od nowa.Ja miałam super instruktora który mi wszystko wytłumaczył i pokazał.Kloeżanka nie chciała iśc do niego ponieważ stwierdziła,że jest za młody bo ma 25 lat to pewnie mu inne rzeczyw głowie niż nauka kursanta jak jeździć! Uważam , że wiek nie gra roli tylko umiejętności instruktora. GŁOWA DO GÓRY DZIEWCZYNY NASTĘPNYM RAZEM ZDACIE !!!!!POWODZENIA!!!!!!!!!3 MAM KCIUKI!!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j0204 Re: Sześć razy IP: *.devs.futuro.pl 15.04.05, 15:06 dzięki Kasia. An, nie jeżdzę od poczatku, kurs robiłam w innym OSK, telefon i namiary na inst z tego ośrodka dostałąm tutaj i tak się go trzymam - mam nadziejęze cierpliwości do mnie mu jeszcze wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Sześć razy IP: 195.8.101.* 15.04.05, 15:14 Ty sie nie przejmuj tym, że straci do ciebie cierpliwość, wkońcu ma cię nauczyć ! prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j0204 Re: Sześć razy IP: *.devs.futuro.pl 15.04.05, 15:16 tak, on mnie uczy, tylko ja wszystko psuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Sześć razy IP: 195.8.101.* 15.04.05, 15:11 Dzięki ! Zamierzam jeszcze poćwiczyć. Ja tylko raz zmieniłam instruktora i muszę powiedzieć że byłam zdruzgotana kiedy przed szóstym egzaminem, jeżdżąc już z nowym instruktorem przekonałam się ile naprawdę umiem ... Dlatego wydaje mi się że taka zmina jest czasem konieczna. Powinnam to wcześniej zrobić, ale to jest naprawdę indywidualna sprawa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j0204 Re: Sześć razy IP: *.devs.futuro.pl 15.04.05, 15:12 wiesz, ja kompletnie nie mam nic do mego instruktora, bo to ja źle robię manewry i sama wiem czemu - stres i brak myślenia, a on mnie uczy łopatologicznie. An, kiedy masz nast podejście? moze sie spotkamy na egzaminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Sześć razy IP: 195.8.101.* 15.04.05, 15:20 Wiesz, co ja też tak sądziłam ! No nie spotkamy się na egzaminie, bo ja będę później zdawać, dopiero na początku maja. Niestety musze teraz całość zdawać. Napewno tym razem zdasz,życzę ci tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j0204 Re: Sześć razy IP: *.devs.futuro.pl 15.04.05, 15:24 ja mam czas do lipca, moze uda mi sie to w końcu pchnąć. An, życzę Ci cobyś zdała szybko i miała już to za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Sześć razy IP: 195.8.101.* 15.04.05, 15:40 Myślę, że napewno zdasz ! Jeśli chodzi o mnie to teraz tak bardzo tego nie przeżywam i jak się i tym razem nie uda to nie zamierzam włosów z głowy rwać, ale napewno jeszcze wezmę dodatkowe jazdy, oczywiście u tego samego bardzo symatycznego miłego instruktora. Pozdrawiam i koniecznie napisz jak ci poszło ? Ps. o której bedziesz zdawać to będe trzymać kciuki, chociaż moja koleżanka mnie ostatnio rozbroiła jak jej powiedziałam że będę za nią trzymać kciuki, a ona na to, żebym lepiej odmówiła za nią zdrowaśki. No i zdała ! Odpowiedz Link Zgłoś
j0204 Re: Sześć razy 15.04.05, 15:45 egzamin mam o 12*00 - 29 kwietnia, ale sama wiesz - ze nie wiadomo o której komp wylosuje. Zwykle nie czekam długo, jakieś 15 minut. Jak mozesz to trzymaj kciuki a i zdrowaśki nie zaszkodzą. Buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sześć razy IP: *.jmdi.pl 16.04.05, 22:02 ja będę podchodzić 7 raz..... i muszę wykupić sobie ponownie 5 godz. jazd doszk. 5 razy oblałam na mieście, raz na placu..... mam nadzieje że za 7 razem zdamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pechowiec Re: Sześć razy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 09:51 Głowa do góry, ja też będę zdawała 7 raz. Nie możemy się poddać, chociaż miałam momenty zwątpienia.Narazie muszę odsapnąć psychicznie i finansowo, a potem do ataku.Musimy zdać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarah Re: Sześć razy IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 24.04.05, 14:10 a moze ty sie nie nadajesz??przeciez nie wszyscy powinni miec prawko!!zastanow sie czy nie bedziesz zagrozeniem na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Sześć razy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:07 Jesteś w błędzie, bo nawet słonia nauczy sie tańczyć. pOtrzebny jest do tego niestety dobry treser. Jeśli uważasz, że ci co zdają wiele razy będą gorszymi kierowcami, to jesteś w błędzie. Lepiej uczciwie zdawać, niż kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
mw19 Re: Sześć razy 25.04.05, 13:57 cześc ,ja w piątek będę zdawala już ósmy raz egzamim...szczeże "mówiac"to już mi wsyd się przyznawać jak ktoś pyta.....ale co tam wkońcu kiedyś zdam chyba ,nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Sześć razy IP: 195.8.101.* 25.04.05, 15:43 nie przejmuj się ! ja odpowiadam krótko, że któryś tam i na tym rozmowa się kończy. Jeśli cię to pocieszy to podobno 13 raz jest bezpłatny. Pozdrawiam i głowa do góry, napewno ten piątek będzie dla ciebie szczęśliwym dniem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Sześć razy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:03 Nie ma się czego wstydzić, lepiej uczciwie zdać niż kupić. Głowa do góry i życzę powodzenia. Ja mam przed sobą siódmy raz, ale kiedy nie wiem muszę odpocząć psychicznie i finansowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczujący Re: Sześć razy IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 17.04.05, 18:02 WY SKNERY !!! Żal Wam wydac na szkolenie uzupelniające i dajecie zarobic WORDowi w sytuacji kiedy na pewno jeszce nie umiecie jezdzic( bo 7 razy to nie pech , nie upierdliwy egzamizator, tylko po prostu dla WAs 30 godz jazdy to za mało)U mnie za opłaty za 7 egzaminow mielibyscie drugie 30 godz jazd.Wymuszajcie od Waszego instruktora zeby Wam powiedzial czy juz na prawdę nadajecie sie na egzamin.Ale wiem , czytam Wasze posty, co piszecie na temat instruktorow, ktorzy niesmiało proponują Wam po 30 godz dokupienie jeszce jazd. Niektorzy wiedzą co o tym muyslicie i po prostu dla swiętego spokoju wolą nic na ten temat nie mowić.Widzę ile umieją osoby ktore (juz muszą) przychodzą na obowiązkowe szkolenie po 3 niezdanych egzaminach . I nie zawsze to jest wina szkolących instruktorow , tylko indywidualnych mniejszych predyspozycji do poruszania sie w ruchu drogowym .W koncu nie kazdy MUSI (choc wg mnie - powinien)miec prawo jazdy . Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Sześć razy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:35 Ja zdałam za pierwszym razem :)) Ale po wyjeżdzeniu tych 30 godzin, nie byłam taka pewna mojej jazdy , instruktor i ja również stwierdziliśmy żs przydało by się jeszcze pare godzin, przed egzaminem wykupiłam jeszcze 10 godzin i dużo to dało ponieważ zdałam za pierwszym razem!!! :))) Jednak warto trochę wydać pieniędzy przed pierwszy egzaminem,żeby go zdać niż zdawać tak długo.ŻYCZĘ WAM SZYBKIEGO ZDANIA!!!! I PAMIĘTAJCIE ŻE PRZEZ TE WSZYSTKIE JAZDY DODATKOWE PRZED EGZAMINEM TYLKO POPRAWIACIE WASZE UMIEJĘTNOŚCI POWODZENIA!!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Sześć razy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.05, 21:04 Dzięki Marta ! Za każdym razem biorę dodatkowe godziny teraz też wezmę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Do współczującego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.05, 21:00 Jeśli o mnie chodzi to przed każdym egzaminem brałam dodatkowe jazdy, a mój instruktor nie musiał mi proponować dodatkowych jazd, ponieważ wiedział że i tak do niego wrócę na kolejne godziny. Jeśli jesteś instruktorem to napewno wiesz o czym mówię. Jeśli zaś chodzi o predyspozycje do kierowania pojazdem to zgadzam się z tobą w zupełności, że nie każdy jest urodzonym kierowcą ale czy to powód żeby teraz po tylu doświadczeniach zrezygnować ? Może te dodatkowe godziny nie były tylko stratą czasu czy też tylko wyrzuceniem pieniędzy w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Ponownie do współczującego IP: 195.8.101.* 18.04.05, 09:44 My nie tylko dajemy zarobić WORDOM ale też OSK, gdzie uczą różni instruktorzy, sam wiesz jak jest przecież jesteś instruktorem, także daruj sobie to współczucie ! Niektórzy na moim miejscu pewnie woleliby "dać w łapę" niż zdawać po tyle razy lub w jeszcze inny sposób załatwić sobie prawo jazy. Ja wolę zdawać, czy to źle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do wspólczującego Re: Sześć razy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:11 Nie musisz nam współczuć!A jeśli chodzi o sknerstwo to jesteś w wielkim błędzie.Bardzo dużo pieniędzy utopiłam w dodatkowe jazdy, tylko po to żeby zdobyć prawo jazdy.A ten kto zdał za pierwszym razem nigdy nie zrozumie zdających wielokrotnie.I doskonale rozumiem ludzi, którzy kupują prawo jazdy. Jednak ja się do tego nigdy nie zniżę i będę zdawała do skutku.Więc mogę śmiało powiedzieć, że nie chodzi tu o sknerstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Sześć razy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:22 A jeśli idzie o instruktorów, to niestety nie każdy ma predyspozycje bycia nim.Czasami niestety nie kursant jest "głąbiasty", tylko instruktor nie potrafi przekazać swojej wiedzy.Odwalić przepisowe godziny i do przodu.Niektóre auto szkoły, to tylko i wyłącznie fabryka pieniędzy. Im mniej się nauczą głabiaste kursanty tym więcej pieniędzy przyniosą do OSK.Więc wina leży czasami po waszej stronie drogi instruktorze.Zgadzam się, że nie każdy ma predyspozycje do bycia kierowcą, ale dobry instruktor, to połowa sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Do zadufanego IP: *.crowley.pl 20.04.05, 14:34 Nie reklamuj sie tutaj człowieku,bo jestes po prostu żałosny,jesli akurat tobie sie udało zdac za jednym z pierwszych razow to sie ciesz,sa ludzie ,ktorzy mieli duzo dodatkowych jazd i mimo to nie zdali,choc umieja czesto lepiej jezdzic niz niektore osoby ,ktore zdaly tylko dla samego faktu posiadania prawka,a nie jezdza,gdyz po prostu boja sie i nie ufaja swoim umiejetnosciom.Jak masz duzo kasy to nie potrafisz docenić tego,że dla wielu osob to naprawde znaczny wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
j0204 Re: do Ann 28.04.05, 14:15 dziękuję Ci bardzo za pamięć i trzymanie kciuków. jestem tr przeziębiona, wiec z moją koncentrację nie najlepiej, moze do jutra uda sie podkurować trochę i w końcu pchnąć ten egzamin. Bo póki co, sama sobie dokłądam nerwów. Dzięki raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: do j0204 IP: 195.8.101.* 28.04.05, 14:44 życzę ci jutro wylosowania dobrego zestawu manewrów i sympatycznego egzaminatora ! Powodzenia będzie dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś 2 Re: Sześć razy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.05, 23:48 będzie i siedem Odpowiedz Link Zgłoś