Gość: ?? IP: *.net.autocom.pl 24.04.05, 20:12 Kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kursantka Re: IMOLA IP: 80.51.246.* 25.04.05, 09:44 dolaczam sie do prosby o jakies polecenia. jutro mam pierwsza jazde z instruktorem wybranym na chybil trafil wiec bede mogla pozniej opisac wrazenia. pozdrowienia dla wszystkich kursantow! Odpowiedz Link Zgłoś
m_wait Re: IMOLA 25.04.05, 16:33 Nie wzięłam od Ciebie telefonu na kursie,podaj mi go na priv.Miło się spotkać na forum... Ruda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka vel asia Re: IMOLA IP: 80.51.246.* 25.04.05, 16:55 wyslalam mejla na priv i mam nadzieje ze obie wiemy do kogo piszemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_wait Re: IMOLA 25.04.05, 16:34 Ja wybrałam pana Jacka i pierwszą jazdę mam w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IMOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 10:47 Ja juz jezdze z Panem jackiem i jest bardzo fajnie, o ile mowimy o tym samym :D Odpowiedz Link Zgłoś
monik_es Re: IMOLA 29.04.05, 12:39 to jaki instruktor przypadnie Ci do gustu zalezy tylko i wylacznie od Ciebie...kazdy z nas jest inny, kazdy inaczej sie uczy, w roznym tempie, roznymi sposobami... Ja jezdzilam z panem Romanem L. i jest to instruktor, ktory nie chwali zbyt czesto i nie pozwala sobie wlazic na glowe, jest konsekwentny i wymagajacy, ale nie kazdemu moze przypasc do gustu, ja sie przyzwyczailam do jego drobiazgowosci i czuje, ze czegos mnie nauczyl [no i jeszcze nauczy]... Kolezanki sa bardzo zadowolone z pana Pawla [niestety nie znam nazwiska, wiem, ze jest policjantem], kolega jezdzi z panem Danielem P. i tez bardzo sobie chwali... To wszystko zalezy jak zgraja sie charakterami instruktor i kursant:] pozdrawiam:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: IMOLA IP: *.aster.pl 01.05.05, 23:28 No chyba nie tego niesympatycznego Krzyśka Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: IMOLA IP: *.aster.pl 15.05.05, 22:04 Podaj pierwszą literę nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś