Gość: Jarek IP: *.com 04.08.05, 14:26 Witam was, odrazu powiem ze mam bardzo slaba psychike jesli chodzi o sprawy zwiazane z samochodami itp, przeraza mnie to co sie dzieje na drogach, czy w zwiazku z tym jest w ogole sens isc na prawo jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bacha1979 Re: Słaba psychika IP: 193.25.222.* 04.08.05, 14:43 ie wiem, decyzje musiz podjąc sam. Ale ja tez tak miałam, noa w poneidziałek zdałam i juz sie nie moge doczekac kiedy bede samodzielnie ejdzic. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolf Re: Słaba psychika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:58 Zależy jak słaba masz psyche :), bo jak patrzysz na samochody jezdzace teraz to ci sie wydaje ze luzz ja tak miałem, a jak siadłem za kolkiem na kursie to juz tak wesoło nie było, koleś mi mowi abym wjechal na skrzyzowanie a ja omg :/, bałem sie ale na poczatku tak zawsze jest :) jezdzac eLka nie ma co sie bać instruktor caly czas czuwa nad toba abys nie zrobil czegos glupiego :) po kilku godzinach to juz tylko przyzwyczajenie i ciagłe korekty, nie wiem czy masz slaba psychike tylko jesli chodzi o droge czy tez o egzamin :P....nie ma sie co łamac póki nie sprobujesz nie zobaczysz a nóż ci sie spodoba :) Odpowiedz Link Zgłoś