Gość: monikaC. IP: *.idea.pl 18.08.05, 22:23 proszeę o opinie na temat instruktorów z bartka. Który jest wart polecenia? Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eweltyc Re: instruktorzy z bartka 24.08.05, 12:03 Polecam pana Edwarda z OSK Bartek w Warszawie przy Odlewniczej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: instruktorzy z bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:10 Pan Edward dobrze uczy manewrow, ale na miescie trzyma sprzeglo i jak ktos ma problem z gasnieciem samochodu to nie jest to pomocne. Dobrym instruktorem byl Pan Henryk, ale podobno juz nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
eweltyc Re: instruktorzy z bartka 24.08.05, 12:28 Moze i masz racje. Ja mialam wykupiona u niego jedna godzine przed egzaminem na miescie i bardzo sobie chwale.Moze trzyma sprzeglo,jak ktos dopiero uczy sie jezdzic?Tzn dopiero co zaczal kurs. Jest za to bardzo komunikatywny i kulturalny, a to tez wazne, zeby instruktor umial przekazac swoja wiedze:)Mi nawet tlumaczyl,czego moze oczekiwac ode mnie egzaminator i co najbardziej sie liczy na egzaminie. Mimo wszystko: polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: instruktorzy z bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:09 Pan Edward trzyma sprzeglo takze na jazdach doszkalajacych, a nie tylko na nauce i to potwierdzona opinia innych osob. Poza tym jest OK, na pewno lepszy niz ta cala zgraja nic nie robiacych instruktorow. Odpowiedz Link Zgłoś
angel.of.harlem Re: instruktorzy z bartka 24.08.05, 22:33 polecam p.Adama, nie podobalo mi sie u p.Emila Odpowiedz Link Zgłoś
eweltyc Re: instruktorzy z bartka 25.08.05, 14:08 angel.of.harlem napisała: > polecam p.Adama, nie podobalo mi sie u p.Emila Zgadzam sie z Toba :mi tez nie podobalo sie u pana Emila:) Odpowiedz Link Zgłoś