Gość: Instruktor IP: *.chello.pl 24.09.05, 20:17 Zwracam sie z prośbą, do wszystkich Państwa, wydających opinie na tym ciekawym forum o przestrzeganie "przepisów polskiej ortografii" Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MJ Re: Prośba... IP: *.autocom.pl 24.09.05, 23:50 Popieram, ale nie wierzę że pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Prośba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 01:49 Ja też popieram. Nie dość że piszą z błędami to jeszcze czasami bez składu i ładu. Niby pełnoletni a tacy niedouczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suwka Re: Prośba... IP: 80.48.169.* 25.09.05, 15:00 instróktor ty ócz jezdzic autem a nie ortograwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instruktor Re: Prośba... IP: *.chello.pl 27.09.05, 10:00 Bądź konsekwentna i pisz "jeścidź aótem" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Prośba... IP: 212.160.108.* 26.09.05, 20:15 ja zawrze pisze dobże i ałtem jerzdrze bardzo dobże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prośba... IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.05, 20:22 Ludzie czy Wy nie macie większych problemów??!! Kursanci chcą się czegoś dowiedzieć, a Wy się ortografii czepiacie!! Chyba trafiliście nie na to forum.. Trochę wyrozumiałości!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instruktor Re: Prośba... IP: *.chello.pl 27.09.05, 09:51 A wiesz, bardzo często kontaktuję się z moimi Kursantami. Bywa tak, że trzeba napisać sms lub e-mail. Nie uważasz, że dobrze jest kiedy jedno idzie z drugim w parze, czyli znajomość ortografii i znajomość przepisów ruchu drogowego ? Jeszcze jedna prośba...nie krzycz na forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..?! Re: Prośba... IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.05, 15:52 Krzyczeć..to ja dopiero mogę zacząć..:P Całe szczęście, że już mam to prawko, bo gdybym była jeszcze w trakcie kursu i w poszukiwaniu odpowiedzi na dręczące mnie pytanie znalazłabym taką "prośbę" to by mnie chyba cholera wzieła.. Skoro jesteś instruktorem to może zacznij udzielać rad, a nie czepiać się ortografii.. Przyznaję - fajnie jak idzie jedno z drugim w parze, ale wydaje mi się, że to nie jest odpowiednie miejsce na zwracanie "takich" uwag..:P Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suwka Re: Prośba... IP: *.kon.tvknet.pl / 82.160.85.* 26.09.05, 22:42 no właśnie -ten instruktor to chyba nauczyciel polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instruktor Re: Prośba... IP: *.chello.pl 27.09.05, 09:35 Nie jestem nauczycielem języka polskiego, lecz instruktorem posługującym się poprawną pisownią - DUMA :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Prośba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:24 a gdzie można spotkać taaakiego instruktora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Prośba... IP: *.wroclaw.mm.pl 27.09.05, 18:37 Nie każdy popełnia błędy z własnej winy, słyszeliście może o dysortografii? Dajcie spokój bo to nie jest ani lekcja polskiego, ani forum polonistyczne. Jednego obrzucą błotem za autoreklamę innych zniechęcą do pisania na forum tym, że nie umieją poprawnie pisać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: word Re: Prośba... IP: *.aster.pl 27.09.05, 20:33 jesli juz to, ze nie potrafia poprawnie pisac -a nie umieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instruktor Re: Prośba... IP: *.chello.pl 27.09.05, 21:13 Idźmy dalej. Nie potrafią posiąść umiejętności, poprawnej pisowni...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instruktor Re: Prośba... IP: *.chello.pl 27.09.05, 21:35 Jasne, zawsze można obarczyć winą kogoś, byle nie samego siebie, tak? A jeśli ktoś się zniechęcił do pisania to może mówić, wówczas popełnia się mniej błędów ortograficznych :-) Odpowiedz Link Zgłoś