Gość: Malina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 12:59 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malina Re: Hamowanie awaryjne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 13:02 Chodzi mi o patrzenie w lusterko wsteczne. Dlaczego się w nie patrzy<??> Czy konieczne jest puszczanie "migaczy"<??> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadek Re: Hamowanie awaryjne. IP: *.chello.pl 04.10.05, 13:06 ja na egzaminie ani nie patrzałem w lusterka, ani nie włączałem migaczy i wszystko było ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Hamowanie awaryjne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 16:24 No właśnie, jak to jest? Mam spojrzeć w tylne lusterko i przejechać pieszego, bo spóźnię się ten ułamek sekundy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Hamowanie awaryjne. IP: *.autocom.pl 04.10.05, 18:13 Hamulec i koniec. W sytuacji awaryjnej hamujesz, i utrzymujesz tor jazdy. To, co jest za Tobą Cię nie interesuje - kierujący jadący za Tobą ma obowiązek zachować bezpiecznuy odstęp. Tak się to robi na egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Hamowanie awaryjne. 06.10.05, 12:35 Mi na egzaminie egzaminator (jechałam 70km/h - mogłam) w pewnej chwili krzyknął "hamuj!", a ja... w lustereczko wsteczne... i po sprzegle 9bo prędkośc zdązyła mi spaśc)... Popełniłam bląd. Przy drugim hamowaniu awaryjnym - ten sam ezgamin - juz nie patrzyłam - tylko po hamulcu! i... zdąłam! to egzaminator w takim momencie mówi "hamuj!" lub "stop!", gdy On jest pewny, że mamsz czysty tył!! pozdrawiam })i({ amazing woman })i({ gg: 1747437 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Hamowanie awaryjne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:20 Może to głupie pytanie, ale czy możeliwe jest aby przy hamowaniu awaryjnym włączyły sie automatycznie świtła awaryjne <??> Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: Hamowanie awaryjne. 06.10.05, 13:56 to nie jest mozliwe :) jesli tak sie stalo to moze niechcaco je wlaczylas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: Hamowanie awaryjne. IP: *.ipm5.zwolen.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 21:32 chyba ci sie myla swiatla awaryjne ...to co widzialas przy hamowaniu to nie awaryjne.... je trzeba wlaczyc przyciskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Hamowanie awaryjne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:51 A kto powiedział, że ja je widziałam <??> Moje doświadczenia w jeździe autem są bardzo małe a pytanie było czysto teoretyczne :/ Odpowiedz Link Zgłoś