Dodaj do ulubionych

termin egzaminu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 11:40
Jak długo -po zakończeniu kursu czekaliście na egzamin (praktyczny)
Obserwuj wątek
    • Gość: kolec Re: termin egzaminu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 11:47
      jeszcze nie ukończyłem kursu egzamin mam we czwartek!
      • Gość: VVVV Re: termin egzaminu IP: *.czerniakowska / 212.160.106.* 13.11.05, 12:00
        Ktoś już tu pisał o przepisie, że (pierwszy) egzamin nie później jak 30 dni od
        zgłoszenia do WORD kompletu 'papierów'.
      • w357 Re: termin egzaminu 13.11.05, 12:04
        Gość portalu: kolec napisał(a):

> jeszcze nie ukończyłem kursu egzamin mam we czwartek!
        =============================================================
        ?????? O jakim egzaminie piszesz ?
        • Gość: kolec Re: termin egzaminu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:16
          praktycznym bo teoretyczny juz 27.X. zdałem!
    • Gość: GREG.K Re: termin egzaminu IP: 194.146.216.* 13.11.05, 13:23
      Mój kumpel w 3 dni po zakończeniu kursu zapisał sie w wordzie był termin i zdał
      prawko.30 dni to nieprawda nie zawsze tak jest!!!!
      • Gość: ehhhh Re: termin egzaminu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 14:22
        nie liczy sie od zakonczenie kursu, ale od ruszenie sie do wordu, idziesz i
        zapisujesz sie na pasujacy/ najbliższy termin. ten najbliższy to zazwyczaj 2- 3
        tygodnie
        • Gość: mag Re: termin egzaminu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:07
          tylko kuźwa dlaczego nikt wcześniej o tym nie wspomnina. O wszystko zawsze
          trzeba się pytać samemu!!
          • w357 Re: termin egzaminu 13.11.05, 16:43
            Gość portalu: mag napisał(a):

> tylko kuźwa dlaczego nikt wcześniej o tym nie wspomnina. O wszystko zawsze
            > trzeba się pytać samemu!!
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            Hi,Hi !
            W polsce , to normalne !!!

Mam inne pytanko (do Kolca).
            Jak to zrobić, aby zdawać egzamin teoretyczny przed zakończeniem kursu???
            Czy trzeba mieć jakieś specjalne znajomości, czy kogoś oszukać ?
            • Gość: kolec Re: termin egzaminu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 16:53
              ja powiedziałem dla swojego instruktora zeby od razu mi wypisał zaświadczenie o
              ukończeniu kursu! a on powiedział, ze jak wszystko zapłacisz to wypisze! ja
              zapłaciłem i mi wypisał.(nie miałem chyba nawet 3godz. wyjeżdzonych)
              • w357 Re: termin egzaminu 13.11.05, 16:56
                Czyli lekkie oszustwo !!!
                Na papierze kurs ukończyłeś, a w praktyce, to nie......
            • Gość: kinga Re: termin egzaminu IP: *.chello.pl 13.11.05, 16:57
              w357 napisał:
              Jak to zrobić, aby zdawać egzamin teoretyczny przed zakończeniem kursu???
              > Czy trzeba mieć jakieś specjalne znajomości, czy kogoś oszukać ?

mozna poprosic instruktora,żeby wcześniej wypisał papiery, jeszcze przed
              zakonczeniem kursu
              • Gość: de Re: termin egzaminu IP: *.icpnet.pl 13.11.05, 17:18
                2,5 tyg :) w Poznaniu. I sama termin pani z okienka zaproponowałam.
                I takie oblezenie? Dziwne....
              • w357 Re: termin egzaminu 13.11.05, 18:32
                Gość portalu: kinga napisał(a):

>
                > mozna poprosic instruktora,żeby wcześniej wypisał papiery, jeszcze przed
                > zakonczeniem kursu
                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                Czyli lekkie oszustwo (tak jak napisałem wcześniej).
                Na podobnej zasadzie możnaby poprosić o wcześniejsze wypisanie aktu zgonu, no
                bo kiedyś NA PEWNO umrę:-)
                • Gość: ehhhh Re: termin egzaminu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 08:33
                  ja biegałam już dwa tygodnie przed ukończeniem kursu (jazd), żeby mi wypisali i
                  żebym miała od razu po kursie egzam- żadnych dodatkowych godzin itp. i się nie
                  zgodzili.
                  co więcej baba z sekretariatu od początku kursu mi wmawiała, że ona (jak ktoś
                  chce) zabiera papiery i zamawia terminy, że nie trzeba do WORDu jeździć. ale
                  oczywiście jak skończyłam kurs, to mi powiedziała, że ona ma dzieci i, że sie
                  musi nimi zając a nie codziennie do WORDu biegać. i świetnie. i oczywiście to co
                  mi mówiła o kolejkach i terminarzu zapchanym do końca września (był koniec
                  sierpnia) było bzdurą.
                  ehhhh lepiej szybko wszystko zrobić samemu, żeby jak najkrócej się przejmować
    • Gość: Magda Re: termin egzaminu IP: 217.8.166.* 14.11.05, 10:34
      Ja zapisywałam się dzisiaj rano i poerwszy wolny termin był na 8 grudnia
      wieczorem albo 9 grudnia rano.
      Pozdrawiam
      • Gość: P.S Re: termin egzaminu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 12:51
        z tym wcześniejszym odbiorem dokumentów jeszcze przed skończeniem kursu to
        zależy tylko od tego jak dogadasz się ze swoim instruktorem/lub OSK.
        Ja zapisałam się na egz jak jeszcze miałam kilka godzin (chyba ze 4) do
        wyjeżdzenia- bo kończyłam kurs pod koniec września i wtedy było wielkie
        zamieszanie i niewiadoma z tymi zmianami które niby miały wejść od 04.10 -
        dlatego zapisałam się jeszcze przed końcem kursu - bo pózniej było ciężko o
        jakiś wolny termin- bo wszyscy zdawali na hura przed tymi "planowanymi"
        zmianami...

zdawałam we Wrocławiu i na egzamin czekałam jakieś 2,5 tyg - teraz pewnie też
        terminy są dość odległe, bo każdy chce zdążyć znów przed 10.01.2006 .....

w każdym razie zapisywanie się na egz przed końcem kursu jest oszustwem- ale
        ustawodawcy sami kursantów do tego prowokują zmieniając zasady przeprowadzania
        egzaminów na prawo jazdy bez wprowadzenia okresów przejściowych dla osób które
        rozpoczęły kurs przed wprowadzeniem zmian- chyba że jest/będzie inaczej a ja
        się mylę ...???!
        • Gość: VVVV dlaczego są KOLEJKI na egzanin??? IP: *.czerniakowska / 212.160.106.* 14.11.05, 16:10
          No właśnie, dlaczego są te kolejki ?
          Przecież fabryka kierowców pod hasłem OSK nie ma takiej przerobowości jak WORD
          w wykonywaniu egzaminów!!!

Na 100 osób kończących kursy w OSK jest średnio 300 egzaminów !!!
          To znaczy , że WORD'y robią o 200 % więcej PIENIĘDZY aniżeli powinni!!!

Czyli, aby uciąć extra dochody i kolejki w Word, to mam apel
          doświeżych "kierowców".
          UCZCIE SIĘ PILNIE I ZDAWAJCIE ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM !!!
          NIE DAJCIE SIĘ TRAKTOWAĆ JAK GŁĄBY !!!
          • Gość: kolec Re: dlaczego są KOLEJKI na egzanin??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 16:18
            ja w czwartek od 7.30 do 10.30 mam ostatnią jazde, a o 13.30 egzamin!:]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka