cycu205 02.12.05, 17:44 dzisja mialem egzamin wewnetrzny i mialem 4 bledy to jest nie do pomyslenia!!!! ale nieprzejmuje sie tym :) bo bede zdawal jeszcze raz w poniedzialek:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mativvv Re: ezamin wewnetrzny oblany:(:( 02.12.05, 18:03 powodzenia!!! wewnetrzny to nie koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: ezamin wewnetrzny oblany:(:( IP: *.icpnet.pl 02.12.05, 18:22 ...tym bardziej ze zdajesz do skutku ;) i nic za to nie placisz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kundziorek Re: ezamin wewnetrzny oblany:(:( 02.12.05, 19:51 naprawdę? a co jeśli ktoś zdaje na ostatniej jeździe? chyba wtedy trzeba dokupić jazdy, prawda? ja nie miałam takich problemów, więc nie wiem jak to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
kundziorek Re: ezamin wewnetrzny oblany:(:( 02.12.05, 21:38 nie wczytałam się że tu chodzi o teorię;) to faktycznie można zdawać do skutku bez płacenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anik Re: ezamin wewnetrzny oblany:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:32 bez sensu ja miałam taką fajną szkołe nauki jazdy że przy wewnętrznym miałam odpowiedzi tak na wszelki wypadek gdybym nie była pewna czegoś ale i tak sie nie przydała. Dziwne że można oblać wew przecież to tobie zależy żeby zdać i tak prędzej czy później będzie trzeba nauczyć sie tych wszystkich pytań. Odpowiedz Link Zgłoś