hariett 05.12.05, 18:01 W połowie grudnia mam egzamin i chciałabym wiedzieć ,którędy prowadzą najczęsciej trasy egzaminacyjne. Jeśli sa tu osoby zdawające w Łodzi bardzo bym prosiła o wskazówki, na co zwrócic uwage, na co uważać. Prosze o odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
binia7 Re: ŁÓDŹ....trasy egzaminacyjne 05.12.05, 18:28 Po dzisiejszej porażce mogę przede wszystkim doradzić: musisz być pewna swoich umiejętości, jeżeli dziś wiesz czego nie potrafisz lub czego nie jesteś pewna to doszkalaj się tak żeby w niczym cię nie zagiął (przede wszystkim na twoich słabych stronach). Co do tras to na pewno opracowane rondo Solidarności z każdej strony, na pewno jakiś przejazd kolejowy np. na niciarnianej. Ja za daleko nie zajechałam, ale słyszałam, że egzaminatorzy bardzo lubią skrzyżowanie kopcińskiego i narutowicza, a no i Plac Dąbrowskiego. Mój instruktor mówił też, że nie mam się co bać ronda lotników lwowskich, bo tam się podobno boją jeździć ze zdającymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hariett Re: ŁÓDŹ....trasy egzaminacyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:34 dzieki za odpowiedź mozesz mnie uświadomić, które to rondo Solidarności, bo nie niestety nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas3 Re: ŁÓDŹ....trasy egzaminacyjne 06.12.05, 15:48 to pod kościołem a ja podobnie jak wielu moich znajomych którzy zdawali w godzinach szczytu jeżdziliśmy małymi uliczkami ze wszelkiego rodzaju ulicami podrzędnymi i nadrzędnymi i równorzędnymi. po wyjeżdzie z ośrodka w lewo i w lewo i dalej nie pamiętam:) Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: ŁÓDŹ....trasy egzaminacyjne 06.12.05, 16:14 Gość portalu: hariett napisał(a): > ........... które to rondo Solidarności ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Poprzednia nazwa,to "rondo Waryńskiego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efemeryda Re: ŁÓDŹ....trasy egzaminacyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:51 To i w Łodzi mieszkałeś? Zaraz, zaraz...a może jest Was dwóch? Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: ŁÓDŹ....trasy egzaminacyjne 06.12.05, 23:09 Gość portalu: efemeryda napisał(a): > To i w Łodzi mieszkałeś? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ NIE :-) Ale w Łodzi mam znajomych...... Kiedyś regularnie bywałem w Łodzi na "kiermaszach" Numizmatycznych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marti64 Re: ŁÓDŹ....trasy egzaminacyjne 18.12.05, 20:15 No trasy to na pewno Doły,rondo Solidarności,Plac Dąbrowskiego i mniejsze uliczki w okolicach Smutnej. Odpowiedz Link Zgłoś