Gość: omka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:33 a ja musze sie pochwalic:)wlasnie sie zareczylam:)ale co jest w tym najlepsze...z wlasnym instruktorem:)wiem ze szybko ale jestesmy szczesliwi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia Re: :) IP: *.daminet.pl 27.12.05, 16:01 gratuluje!!!!!!!!!!! no to jest chyba pierwszy przypadek,ze instruktorzy tez maja uczucia i nie tylko wykorzystuja zakochane kursantki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omka Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:13 chyba tak bo to on sie zakochal i walczyl:)czytalam te tematy o instruktorach i bylam przerazona!chyba mam troche szczescia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:27 GRATULUJE!!!! :) Zycze szczescia i wszystkiego dobrego!!! :)) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusa Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:28 no to tylko pogratulowac:)daj na niego namiary to bedziemy bezpieczniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:45 Gość portalu: omka napisał(a): > a ja musze sie pochwalic:)wlasnie sie zareczylam:)ale co jest w tym > najlepsze...z wlasnym instruktorem:)wiem ze szybko ale jestesmy szczesliwi:) "Szybko" to pojęcie wzdględne. Ale to "Szybko", to ile w Waszym przypadku trwało <??> Cio :> a tak w ogole to gartulacje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omka Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:21 no tak dosyc krotko..bo 3 tygodnie po zdanym egzaminie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:57 zaraz zaraz z instruktorem czy egzaminatorem :> <??> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:32 eeech czy to ważne z kim najważniejsze to, to abyście byli szczęśliwi pozazdrościć Mi jak narazie się nie udalo spotkac nikogo takiego, ale całe życie przed mną pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_wroclaw Re: :) 29.12.05, 16:05 hmm, to rzeczywiscie szybko :) Ale nigdzie nie jest napisane, ze skoro szybko to nie bedziecie szczesliwi. Wrecz przeciwnie! :) Naprawde tylko Wam pozazdroscic! :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: :) IP: *.telpol.net.pl 29.12.05, 19:27 hmmm... 3 tygodnie po zdanym egzaminie, ale wiesz... egzaminow moglo byc 6, wiec to powiedzmy jakies pol roku plus do tego ku.. wiec ok 8 m-cy sie mogliscie znac, a rownie dobrze egzamin mogl byc 1 + ku.. to np 3-4 m-ce znajomosci ;-) w kazdym razie gratulacje :-) Odpowiedz Link Zgłoś