Gość: jola juz po IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 19:57 co tu dużo gadać na szczęscie już mam to za sobą ... ufff bo widze tu ze i tak nikt nie wie o co chodzi i jak to bedzie i czy będzie napewno :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: jednym słowem ... przeje..e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:03 Będzie na pewno. www.mtib.gov.pl/aktualnosci/2151.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_wroclaw Re: jednym słowem ... przeje..e 05.01.06, 20:07 Moze nie bedzie tak źle... Wiadomo - wszystko co nowe wydaje się gorsze i budzi lęk. Wydaje mi sie jednak, że sami egzaminatorzy nie mogą się w tym wszystkim połapać i będą bardziej wyrozumiali. A już przynajmniej na początku. Chyba trzeba wykrzesać z siebie troszkę optymizmu, aczkolwiek latwe to to nie jest. Ja tez mam już to za sobą i bardzo współczuje tym, którzy niedlugo zdają i pewnie bardzo się stresują nowymi zasadami. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: jednym słowem ... przeje..e 05.01.06, 20:17 ewa, nie masz racji - jak mozna wskrzeszac resztki optymizmu patrzac na to, jaki burdel bedzie teraz w wawie, skoro za przemalowywanie stanowisk laskawie biora sie od 10 sty i nie wiadomo le im to potrwa, egzaminy sa odwolane i wszystko jak w czeskim filmie, czyli nikt nic nie wie :( Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_wroclaw Re: jednym słowem ... przeje..e 05.01.06, 20:53 Widzę, co sie dzieje. I widzę wielką panikę. Tragedia, ze odwolują egzaminy. Ale może przez to, ze tyle Was to kosztuje nerwow i strachu bedą bardziej wyrozumiali na egzaminie? Będą wybierac takie miejsca do parkowania, ze wszystkim uda sie ten manewr zaliczyc? W koncu sami bedą sie bać, że uderzycie w inny samochód... A poza tym do tej pory bardzo duzo osób oblewało na placu manewr. Teraz prawie będzie łatwiej z tego wybrnąć i wyjechać na miasto. Dla osób, które ciągle oblewały na placyku to może być in plus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: jednym słowem ... przeje..e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:14 Gożej, jeśli osoby CIĄGLE oblewały na placu i nigdy nie miały okazji wykazac sie na miescie ;) są tacy. A co do mijesc parkowania - musza wybrac takie, zee po zaparkowaniu kierowca i pasazer beda mogli swobodnie wyjsc. Wiec miejsca na pewno nie beda za waskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola juz po Re: jednym słowem ... przeje..e IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 21:15 no właśnie jest szansa ze jak dobrze jezdzis to instruktor to zauwazy i przymknie oko na parkowanie...a tak na placu źle- to spadaj... - a teraz jest szansa sie wykazać ja od miesiaca mam prawko i ucze się parkowac sama, wybieram szerokie miejsca a te malutkie szparki omijam :D ale powoli sie rozkrecam ...przeciez wiadomo ze jak czujesz ze sie nie zmiescisz to nie bedziesz sie pchac na chama. pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rf11 Re: jednym słowem ... przeje..e 05.01.06, 23:26 jest tylko jeden jedyny malutki problem: większość egzaminatorów to grube spaślaki więc zawsze może powiedzieć że on nie może wysiąść. pozostaje parkować nieco bliżej samochodu po prawej:) Jak to dobrze że już mam to za sobą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: jednym słowem ... przeje..e 05.01.06, 23:30 z tym parkowaniem to nie dokonca jest tak, ze to sa grube spaslaki... da sie wysiasc wtedy, gdy drzwi otworza sie na maksa bez rysowania pojazdu obok... Odpowiedz Link Zgłoś