Dodaj do ulubionych

jednym słowem ... przeje..e

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 19:57
co tu dużo gadać na szczęscie już mam to za sobą ... ufff
bo widze tu ze i tak nikt nie wie o co chodzi i jak to bedzie i czy będzie
napewno :-/
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: jednym słowem ... przeje..e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:03
      Będzie na pewno.
      www.mtib.gov.pl/aktualnosci/2151.html
    • ewa_wroclaw Re: jednym słowem ... przeje..e 05.01.06, 20:07
      Moze nie bedzie tak źle... Wiadomo - wszystko co nowe wydaje się gorsze i budzi
      lęk. Wydaje mi sie jednak, że sami egzaminatorzy nie mogą się w tym wszystkim
      połapać i będą bardziej wyrozumiali. A już przynajmniej na początku. Chyba
      trzeba wykrzesać z siebie troszkę optymizmu, aczkolwiek latwe to to nie jest.
      Ja tez mam już to za sobą i bardzo współczuje tym, którzy niedlugo zdają i
      pewnie bardzo się stresują nowymi zasadami. Pozdrawiam!
      • swinka_morska Re: jednym słowem ... przeje..e 05.01.06, 20:17
        ewa, nie masz racji - jak mozna wskrzeszac resztki optymizmu patrzac na to,
        jaki burdel bedzie teraz w wawie, skoro za przemalowywanie stanowisk laskawie
        biora sie od 10 sty i nie wiadomo le im to potrwa, egzaminy sa odwolane i
        wszystko jak w czeskim filmie, czyli nikt nic nie wie :(
        • ewa_wroclaw Re: jednym słowem ... przeje..e 05.01.06, 20:53
          Widzę, co sie dzieje. I widzę wielką panikę. Tragedia, ze odwolują egzaminy.
          Ale może przez to, ze tyle Was to kosztuje nerwow i strachu bedą bardziej
          wyrozumiali na egzaminie? Będą wybierac takie miejsca do parkowania, ze
          wszystkim uda sie ten manewr zaliczyc? W koncu sami bedą sie bać, że uderzycie
          w inny samochód... A poza tym do tej pory bardzo duzo osób oblewało na placu
          manewr. Teraz prawie będzie łatwiej z tego wybrnąć i wyjechać na miasto. Dla
          osób, które ciągle oblewały na placyku to może być in plus...
          • Gość: Malina Re: jednym słowem ... przeje..e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:14
            Gożej, jeśli osoby CIĄGLE oblewały na placu i nigdy nie miały okazji wykazac sie
            na miescie ;) są tacy.

A co do mijesc parkowania - musza wybrac takie, zee po zaparkowaniu kierowca i
            pasazer beda mogli swobodnie wyjsc.
            Wiec miejsca na pewno nie beda za waskie.
    • Gość: jola juz po Re: jednym słowem ... przeje..e IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 21:15
      no właśnie jest szansa ze jak dobrze jezdzis to instruktor to zauwazy i
      przymknie oko na parkowanie...a tak na placu źle- to spadaj... - a teraz jest
      szansa sie wykazać
      ja od miesiaca mam prawko i ucze się parkowac sama, wybieram szerokie miejsca a
      te malutkie szparki omijam :D ale powoli sie rozkrecam ...przeciez wiadomo ze
      jak czujesz ze sie nie zmiescisz to nie bedziesz sie pchac na chama.
      pozdrawiam i zycze powodzenia
      • rf11 Re: jednym słowem ... przeje..e 05.01.06, 23:26
        jest tylko jeden jedyny malutki problem:

większość egzaminatorów to grube spaślaki więc zawsze może powiedzieć że on nie
        może wysiąść. pozostaje parkować nieco bliżej samochodu po prawej:) Jak to
        dobrze że już mam to za sobą.

pozdrawiam
        • swinka_morska Re: jednym słowem ... przeje..e 05.01.06, 23:30
          z tym parkowaniem to nie dokonca jest tak, ze to sa grube spaslaki... da sie
          wysiasc wtedy, gdy drzwi otworza sie na maksa bez rysowania pojazdu obok...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka