Gość: irka IP: 80.244.134.* 18.01.06, 09:50 Czesc, prawko mam od niedawna, jeżdże sama i dzisiaj , kiedy było na drogach pusto przejechałam na czerwonym świetle. Nikt nie widział, ale jeśli była tam kamera? Co mi grozi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: czerwone światło IP: *.chello.pl 18.01.06, 10:33 przyjdzie list ze zdjeciem i mandatem do zaplacenia Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: czerwone światło 18.01.06, 16:13 Gość portalu: marcin napisał(a): > przyjdzie list ze zdjeciem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Fotka na pamiątkę :-) Co ciekawe, to jeżeli ktoś popełnił wykroczenie nie swoim samochodem, to ustawowo odpowiada właściciel samochodu(tablic) !!! Jeżeli samochód prowadził ktoś inny, aniżeli właściciel, to należy złożyć odpowiednie oświadczenie komu przydzielić "punkciki" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@@@ Re: czerwone światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 17:14 to trzeba byc ladnym kretem jak ty zeby pocisnac na czerwonym swietle a potem przezywac w internecie co mi goriz :D:D:D:D hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: czerwone światło IP: *.aster.pl 18.01.06, 19:24 Irenko nabierasz złych nawyków. Odpowiedz Link Zgłoś