Dodaj do ulubionych

Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje

09.04.06, 21:03
Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy,potrzebuje wiedziec jak egzamin wyglada, i
czy mozna dac rade,zalezy mi,moze ktos zna tez naprawde dobrego instuktora z
Legnicy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.04.06, 21:16
      To znowu ja :) zapodaj mejlem to Ci napisze o egzaminie i tych instruktorach,
      konstruktorach ewentualnie...Pzdr
      • if_ona Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 09.04.06, 21:20

A może o samym egzaminie napisz na forum? też bym poczytała ;) zdaję 23maja..
        • agatacx Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 09.04.06, 21:42
          acha email juz podaje ach13@interia.pl dzieki serdeczne,kurcze najgorsze jak
          komus zalezy na czasie ,a tu taka lipa,a ja jak nie zdam to na egazmin kolejny
          z hiszpani bede wracac to porazka, a do pracy prawka potrzebuje jak nic, to
          napisz na emaila dzieki
          • agatacx Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 09.04.06, 21:43
            if ona napisz po egzaminie jak Ci poszlo;)
            • Gość: Ja Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.04.06, 14:15
              To napisze na forum. W sumie nie za duzo wiem o egzaminie na miescie bo go
              takiego nie doszedlem :-P ale na placu to w sumie standard. Pokazujesz wiadomo
              te plyny pod maska, sprawdzasz wszystko, swiatla itp... i robisz ten luk. Od
              razu mowie ze mamy cztery linie, bo stare sie zostaly... I w sumie moge tyle
              powiedziec, bo dojechalem tylko do konca luku i przy cofaniu byl pacholek wiec
              tyle... Na miescie to parkowanie powinno byc latwe, napewno duzo latwiejsze niz
              na placu to co bylo kiedys. Na pieszych trzeba bardzo uwazac ;-)
              • Gość: Sylwia Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje IP: 80.50.171.* 19.04.06, 19:46
                Ja zdawałam już dwa razy i obydwa oblałam na mieście wymuszając
                pierszeństwo.Plac jest łatwy ale 40 minutowa jazda po Legnicy to stres a
                wiadomość o tym że następny egzamin za 2,5 m-ca to jakaś kpina.!!!!!!!!!!!!!!
                !!!Podejrzewam że terminy wydłużają sie z dnia na dzień z racji mniejszej
                zdawalności.Tylko co zrobimy kiedy będziemy zmuszeni czekać pół roku tyle ile
                ważny jest egzamin teoretyczny!!!!! POZDRO DLA WSZYSTKICH
                USTAWODAWCÓW ..........
                • lejla22 Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 19.04.06, 20:13
                  no prazka jest, to po prostu smieszne co u nas w kraju sie dzieje - Wstyd-
                  napisz po jakich trasach jechalas,,,i powodzenia
                • if_ona Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 19.04.06, 20:38

Sylwia, ja też poproszę o trasę egzaminacyjną. Jeździłam już w ramach nauki po
                  Legnicy (jestem z Lubina), ale muszę przyznać, że bardziej skompromitowałam się
                  ćwicząc w Polkowicach ;))) Intrygujące ulice tam mają ;)
    • agnick Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 20.04.06, 14:51
      Ja zdawałam w Legnicy i zdałam za pierwszym razem - jest OK - dla tych co
      zdadzą:-)
      • agatacx Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 20.04.06, 16:13
        gratulacje, ale moglabys wiecej napisac, np. jakimi trasami jechalas,jakie
        mialas parkowania itd i czy znasz jakiegos dobrego instruktora,zeby wziac
        godziny przed egzaminem,pozdrawiam
        • Gość: Ja Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.04.06, 16:26
          Ja zdaje we wtorek :/
          • agatacx Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 20.04.06, 20:09
            No to powodzenia serdeczne,,,i czekamy na relacje hhee- trzymam kciuki
            • Gość: Ja Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.04.06, 20:36
              nie dziekuje. loteria ale to nic.
              • agatacx Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 21.04.06, 20:50
                zobaczymy , moze dasz rade,ale z ta loteria to racja, to chore, ale nic nie
                poradzisz...znasz jakiegos dobrego instruktora?
          • if_ona Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 21.04.06, 21:20

Na pewno zdasz :)) Na którą turę się zapisałeś? - na 8.00 czy po południu?
    • if_ona Toyota Yaris 21.04.06, 21:22

Wiecie, że od 3 lipca egzamin praktyczny będzie zdawany na Toyotach?
      www.word-legnica.pl/ogloszenia.asp
      • agatacx Re: Toyota Yaris 21.04.06, 21:41
        no ja nie wiedzialam,wiecie co ,te ciagle zmiany i czekania na ezamin, czy to
        wszystko w tym kraju...oslabia ,mnie ten system chory...
        • Gość: Ja Re: Toyota Yaris IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.04.06, 17:26
          Ja sie zapisalem na 8... mysle sobie ze lepiej bedzie, bo jak masz o 12 to
          zdajesz nawet po 13, a to juz troche sie ruch zaczyna. Zdaje mi sie ze jak bede
          mial na 8 to moze zaczne kolo 9 i licze na maly ruch :D Egzaminatora nie wiem,
          ten co mnie uczyl nawet spoko... Troche duzo teorii zapodal, w sumie to duzy
          plus. Czasem za duzo bylo ale ogolnie ok. Fajnie sie jezdzilo. Jak chodzi o
          parkowanie i jazdy to chyba polecam Domino, tam sa dobrzy instruktorzy. Nigdy
          nie spotkalem sie z czyms takim ze jedz i rob co chcesz, a slyszalem o takich
          przypadkach. Nie ma zalatwiania swoich spraw, po prostu uczciwie i milo. Jak cos
          to tam tez kieruje :) a z nowymi autkami lipa, mam jeszcze dwie proby a jak nie
          zdam to sie lapie na te toyoty. wtedy moze byc nie ciekawie.
    • lejla22 Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 23.04.06, 08:26
      no ja na pewno zlapie sie we wrzesniu na nowe samochody,bo na egzamin przyjade
      z zagranicy, a tu nie moglam czekac, bo pracuje,dlatego bede potrzebowala
      dobrego instruktora,to jednak minie troche czasu, a mnie prawko potrzebne do
      pracy, chcualabym zdac za 1 razem, choc wiem,ze ,,,no wlasnie ,ale ludze sie,
      ponawiam pytanie o dobrego instruktora w legnicy?Pozdrawiam
      • Gość: Ja Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.04.06, 16:24
        Dzieki wszystkim za slowa wsparcia :) Pomogly bo zdalem...
        • agatacx Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 25.04.06, 16:40
          no to szczere gratulacjie, zdaj relacje i moze znasz dobrego instruktora?:)))
        • if_ona Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 25.04.06, 17:32
          Gość portalu: Ja napisał(a):

> Dzieki wszystkim za slowa wsparcia :) Pomogly bo zdalem...

No to opowiadaj ze szczególami :)) Jak długo czekałeś na wywołanie?
          • Gość: Ja Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.04.06, 18:28
            czekalem ponad poltorej godziny ;-) Stresik byl, luk za pierwszym podejsciem nie
            poszedl ( najazd na linie ), slowem fart na calego ze slupka nie dotknalem :)))
            A za drugim juz mocniej go przykrecilem i sie zmiescilem. Potem gorka i na
            miasto. W sumie egzaminator w porzadku. Myslalem generalnie ze nie bardzo
            poszlo, ale uslyszalem ze pozytywnie to radosc jest. Dwa bledy na miescie, na
            szczescie nie powtorzylem ich :)
            • nicola_1 Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 27.04.06, 16:05
              Wiem,ze w Sezamie jest ok , i tez dobrze o Domino slyszalam, ja robilam w Loku
              i tak sobie,ale nienajgorzej,pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka