agatacx 09.04.06, 21:03 Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy,potrzebuje wiedziec jak egzamin wyglada, i czy mozna dac rade,zalezy mi,moze ktos zna tez naprawde dobrego instuktora z Legnicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.04.06, 21:16 To znowu ja :) zapodaj mejlem to Ci napisze o egzaminie i tych instruktorach, konstruktorach ewentualnie...Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 09.04.06, 21:20 A może o samym egzaminie napisz na forum? też bym poczytała ;) zdaję 23maja.. Odpowiedz Link Zgłoś
agatacx Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 09.04.06, 21:42 acha email juz podaje ach13@interia.pl dzieki serdeczne,kurcze najgorsze jak komus zalezy na czasie ,a tu taka lipa,a ja jak nie zdam to na egazmin kolejny z hiszpani bede wracac to porazka, a do pracy prawka potrzebuje jak nic, to napisz na emaila dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
agatacx Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 09.04.06, 21:43 if ona napisz po egzaminie jak Ci poszlo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.04.06, 14:15 To napisze na forum. W sumie nie za duzo wiem o egzaminie na miescie bo go takiego nie doszedlem :-P ale na placu to w sumie standard. Pokazujesz wiadomo te plyny pod maska, sprawdzasz wszystko, swiatla itp... i robisz ten luk. Od razu mowie ze mamy cztery linie, bo stare sie zostaly... I w sumie moge tyle powiedziec, bo dojechalem tylko do konca luku i przy cofaniu byl pacholek wiec tyle... Na miescie to parkowanie powinno byc latwe, napewno duzo latwiejsze niz na placu to co bylo kiedys. Na pieszych trzeba bardzo uwazac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje IP: 80.50.171.* 19.04.06, 19:46 Ja zdawałam już dwa razy i obydwa oblałam na mieście wymuszając pierszeństwo.Plac jest łatwy ale 40 minutowa jazda po Legnicy to stres a wiadomość o tym że następny egzamin za 2,5 m-ca to jakaś kpina.!!!!!!!!!!!!!! !!!Podejrzewam że terminy wydłużają sie z dnia na dzień z racji mniejszej zdawalności.Tylko co zrobimy kiedy będziemy zmuszeni czekać pół roku tyle ile ważny jest egzamin teoretyczny!!!!! POZDRO DLA WSZYSTKICH USTAWODAWCÓW .......... Odpowiedz Link Zgłoś
lejla22 Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 19.04.06, 20:13 no prazka jest, to po prostu smieszne co u nas w kraju sie dzieje - Wstyd- napisz po jakich trasach jechalas,,,i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 19.04.06, 20:38 Sylwia, ja też poproszę o trasę egzaminacyjną. Jeździłam już w ramach nauki po Legnicy (jestem z Lubina), ale muszę przyznać, że bardziej skompromitowałam się ćwicząc w Polkowicach ;))) Intrygujące ulice tam mają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnick Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 20.04.06, 14:51 Ja zdawałam w Legnicy i zdałam za pierwszym razem - jest OK - dla tych co zdadzą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agatacx Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 20.04.06, 16:13 gratulacje, ale moglabys wiecej napisac, np. jakimi trasami jechalas,jakie mialas parkowania itd i czy znasz jakiegos dobrego instruktora,zeby wziac godziny przed egzaminem,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.04.06, 16:26 Ja zdaje we wtorek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
agatacx Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 20.04.06, 20:09 No to powodzenia serdeczne,,,i czekamy na relacje hhee- trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.04.06, 20:36 nie dziekuje. loteria ale to nic. Odpowiedz Link Zgłoś
agatacx Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 21.04.06, 20:50 zobaczymy , moze dasz rade,ale z ta loteria to racja, to chore, ale nic nie poradzisz...znasz jakiegos dobrego instruktora? Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 21.04.06, 21:20 Na pewno zdasz :)) Na którą turę się zapisałeś? - na 8.00 czy po południu? Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Toyota Yaris 21.04.06, 21:22 Wiecie, że od 3 lipca egzamin praktyczny będzie zdawany na Toyotach? www.word-legnica.pl/ogloszenia.asp Odpowiedz Link Zgłoś
agatacx Re: Toyota Yaris 21.04.06, 21:41 no ja nie wiedzialam,wiecie co ,te ciagle zmiany i czekania na ezamin, czy to wszystko w tym kraju...oslabia ,mnie ten system chory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Toyota Yaris IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.04.06, 17:26 Ja sie zapisalem na 8... mysle sobie ze lepiej bedzie, bo jak masz o 12 to zdajesz nawet po 13, a to juz troche sie ruch zaczyna. Zdaje mi sie ze jak bede mial na 8 to moze zaczne kolo 9 i licze na maly ruch :D Egzaminatora nie wiem, ten co mnie uczyl nawet spoko... Troche duzo teorii zapodal, w sumie to duzy plus. Czasem za duzo bylo ale ogolnie ok. Fajnie sie jezdzilo. Jak chodzi o parkowanie i jazdy to chyba polecam Domino, tam sa dobrzy instruktorzy. Nigdy nie spotkalem sie z czyms takim ze jedz i rob co chcesz, a slyszalem o takich przypadkach. Nie ma zalatwiania swoich spraw, po prostu uczciwie i milo. Jak cos to tam tez kieruje :) a z nowymi autkami lipa, mam jeszcze dwie proby a jak nie zdam to sie lapie na te toyoty. wtedy moze byc nie ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
lejla22 Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 23.04.06, 08:26 no ja na pewno zlapie sie we wrzesniu na nowe samochody,bo na egzamin przyjade z zagranicy, a tu nie moglam czekac, bo pracuje,dlatego bede potrzebowala dobrego instruktora,to jednak minie troche czasu, a mnie prawko potrzebne do pracy, chcualabym zdac za 1 razem, choc wiem,ze ,,,no wlasnie ,ale ludze sie, ponawiam pytanie o dobrego instruktora w legnicy?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.04.06, 16:24 Dzieki wszystkim za slowa wsparcia :) Pomogly bo zdalem... Odpowiedz Link Zgłoś
agatacx Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 25.04.06, 16:40 no to szczere gratulacjie, zdaj relacje i moze znasz dobrego instruktora?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 25.04.06, 17:32 Gość portalu: Ja napisał(a): > Dzieki wszystkim za slowa wsparcia :) Pomogly bo zdalem... No to opowiadaj ze szczególami :)) Jak długo czekałeś na wywołanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.04.06, 18:28 czekalem ponad poltorej godziny ;-) Stresik byl, luk za pierwszym podejsciem nie poszedl ( najazd na linie ), slowem fart na calego ze slupka nie dotknalem :))) A za drugim juz mocniej go przykrecilem i sie zmiescilem. Potem gorka i na miasto. W sumie egzaminator w porzadku. Myslalem generalnie ze nie bardzo poszlo, ale uslyszalem ze pozytywnie to radosc jest. Dwa bledy na miescie, na szczescie nie powtorzylem ich :) Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_1 Re: Kurcze nikt nie zdawal w Legnicy?,potrzebuje 27.04.06, 16:05 Wiem,ze w Sezamie jest ok , i tez dobrze o Domino slyszalam, ja robilam w Loku i tak sobie,ale nienajgorzej,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś