zikak 23.05.06, 18:28 Dziś dostałem 5 punktów, i 100 mandacik, :-/ czyli jednączwartą możliwych mam już za sobą . prawko mam od marca :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teresa Jesteś zatem rozdziewiczony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 18:38 BRAWO!!:))) co zrobiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
zikak Re: Jesteś zatem rozdziewiczony! 23.05.06, 18:44 nie ustapienie pierwsz przy zmianie pasa, autobus mi wyjechał tak w korku, a ja puscilem jednego z lewej i drugiego juz w lusterku nie zobaczylem, i nic sie nie stalo, przychamowal i puscil mnie:), a tu nagle z nieba passacik policyjny i dokumenty prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter W każdym razie gratulacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:26 kierowca bez mandatu, jest jak sportowiec bez kontuzji! Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: 5 pkt 23.05.06, 21:45 zikak napisał: > Dziś dostałem 5 punktów, i 100 mandacik, :-/ > czyli jednączwartą możliwych mam już za sobą . prawko mam od marca :) a przez 12 lat dostalem jeden mandat i 2pt... za "niemanie swiatel" to bylo w styczniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Re: 5 pkt 25.05.06, 16:07 Moje gratulacje! :))) ja jeżdżę od grudnia, w marcu "zainkasowałam" mój pierwszy mandacik na 200zl. i 6 pkt. Mandat w ramce wisi na honorowym miejcu, jestem cała dumna (czuję się, jak prawdziwy kierowca) ale jeżdżę wolniej! Pozdrawiam mandatowiczów-żółtodziobów! Odpowiedz Link Zgłoś