Gość: pinio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:20 Hej. Mili moi... Macie link do opisu świateł,deski i 'wnętrza' punto ? Będę wdzięczny :)) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Punto - światła. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.06, 20:23 Ja rownierz bylabym wdzieczna ;)Gdzies na forum, byl link podany do swiatel w pandzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex74 Re: Punto - światła. 28.06.06, 21:05 www.prawko-kwartnik.info/swiatla.html to jesli chodzi o swiatla w punto :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Punto - światła. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.06, 22:00 Ja od siebie bardzo dziekuje za linka :) Odnosne punto mam pytanie, jesli mozna sie dolaczyc do watku ;) W linku nie jest podane, jak sie wlacza swiatla przeciwmgielne? Poza tym na egzaminie trzeba chyba tez podswietlic tablice rejestracyjna? Bardzo prosze o odpowiedz, jesli ktos wie, co i jak :)Egzamin juz we wtorek :D No i jeszcze czy umieszczenie i oznaczenie plynow w pandzie jest takie samo, badz podobne jak w puncie? Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: Punto - światła. 28.06.06, 22:59 Gość portalu: ja napisał(a): > W linku nie jest podane, jak sie wlacza swiatla > przeciwmgielne? jest taki odpowiedzni guziczek, umieszczony w widocznym miejscu. naciskasz i juz;) jesli chodzi o tyle sw. przecimgielne to powinny byc wlaczone sw. mijania. > Poza tym na egzaminie trzeba chyba tez podswietlic tablice > rejestracyjna? Musisz zabrac ze soba latarke:) a tylna tablica jest oswietlana gdy wlaczysz sw. pozycyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Punto - światła. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.06, 23:18 > Musisz zabrac ze soba latarke:) > a tylna tablica jest oswietlana gdy wlaczysz sw. pozycyjne. :D:D:D Dzieki, wybacz mi moje nie douczenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: Punto - światła. 28.06.06, 23:31 Gość portalu: ja napisał(a): > > Musisz zabrac ze soba latarke:) > > a tylna tablica jest oswietlana gdy wlaczysz sw. pozycyjne. > > > :D:D:D Dzieki, wybacz mi moje nie douczenie ;) spoko:) o tylnej mogles nie wiedziec, a latarka to zeby podswietlic przednia :) wyobraz sobie mine egz. kiedy dajesz mu latarke;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Punto - światła. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.06, 23:38 > wyobraz sobie mine egz. kiedy dajesz mu latarke;) Hit po prostu :D:D:D Chyba na samym egzaminie wyobraze sobie, jak daje egz. latarke, od razu mi sie humorek poprawi, a i rozluznienie gwarantowane- dobry sposob na pokonanie stresu ;):D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinio Re: Punto - światła. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:46 Dzięki.. Od tych nazw dostaję tiku lewej powieki... Myślałem,że mijania to postojowe,albo... Ech życie,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś