Dodaj do ulubionych

Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi :))

04.08.06, 11:29
Jestem super szczęśliwy i zadowolony.....za te wszystkie wylane przeze mnie i
Pana poty baaaaaaaaaardzo dziękuję!!! Zdałem bez problemu po doszkalaniu u
Pana i za dwa tygodnie odbieram swoje prawko..Ciężko pracowałem na nie ale bez
Pana pomocy i zaangażowania nic by nie wyszło!!! Jeszcze raz dziękuje Panu
p.Tadziu!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:02
      nie mogles zrobic tego osobiscie, tylko musisz zasmiecac FORUM?!! Kogo interesuja twoje podziekowania?! Forum nie temu sluzy.
      • Gość: Bujaj sie Re: Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi :) IP: *.152-14.Gorka-Narodowa.betanet.pl 04.08.06, 12:47
        O co ty się rzucasz gościu weź sobie idź coś wypij bo widać że jakies
        niepowodzenia masz! Gość zdał zazdrosny jestes?? co??
      • krzysiek861 Re: Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi :) 04.08.06, 14:14
        Nie przypominam sobie koleś ,żebys miał na to forum wyłączność.Można tutaj
        wyrażać swoje opnie jakie się chce.Nikogo nie obrażam.
        A wszystkim zdającym życzę powodzenia :)) oraz takiej samej radości i
        satysfakcji jaką ja czuję obecnie.
        • krzysiek861 Re: Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi :) 04.08.06, 14:16
          a instruktorowi podziękowałem telefonicznie...idę dzisiaj świętować....jest co :))
          • Gość: Marysia Re: Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:39
            I bardzo dobrze ze mu dziękujesz na forum, niech wszyscy wiedzą jakiego miałeś
            fajnego instruktora! Bardzo dobry wątek do kontynuacji, to nie jest śmieć na
            forum moim skromnym zdaniem, takiego watku jeszce tu nie widziałam, ciagle
            tylko ktos na coś warczy, ewentualnie ludzie się chwalą pozytywnym wynikiem
            egzaminu. A reszcie miło się robi, że kolejny człek zdał.
            Szerokiej drogi Krzysiek, tylko bez wygłupów na drodze!
    • Gość: Marysia Re: Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:42
      Ja przed egzaminem, ale też podziękuję mojemu instruktorowi za cierpliwość, za
      to że nieodpuszcza i nie przymyka oczka, za te jego czasem wredniakowate
      komentarze - teraz moja kolej, żeby uwierzyć w swoje możliwości i pokazać, że
      kurcze coś tam umiem! Pozdrawiam pana instruktora gorąco!
      • Gość: nikt [...] IP: *.net.autocom.pl 04.08.06, 19:42
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • krzysiek861 Re: Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi :) 05.08.06, 17:27
        Właśnie wróciłem z imprezki - Świętowałem na całego! Jeszcze raz Dzięki!!
    • Gość: Marysia Orgomnie dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:16
      Zdałam dziś prawko, to był mój dzień, egzaminator mnie pochwalił i stwierdził,
      ze życzyłby sobie więcej takich kobiet kierowców! A nigdy nie zdałąbym tego
      egzaminu tak łądnie w ulewę, gdyby nie cierpliwość, umiejętność przekazywania
      wiedzy, kreatywne złośliwości i dyskusje prowadzone z moim instruktorem. Panie
      Marcinie z całego serduszka dziękuję!
      • queen-of-angels :) 08.08.06, 20:20
        Gość portalu: Marysia napisał(a):

> Zdałam dziś prawko, to był mój dzień,

Gratuluję ! To fantastycznie :)

Szerokiej drogi !

pozdrawiam
        • Gość: Marysia Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:35
          Dzięki kierowniczko szczałeczki ;-P
      • pontus_euxinus Re: Orgomnie dziękuję 08.08.06, 21:59

> Marcinie z całego serduszka dziękuję!

bez przesady :)

... a nawet nie wiecie ile frajdy jest w tym, jak kursantka - kursant pieknie
        manewruje, a pozniej sprawnie jedzie po miescie po zdany egzamin. Milo robi sie
        na sercu:)

Dziekuje.
        • Gość: Marysia Re: Orgomnie dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:38
          > ... a nawet nie wiecie ile frajdy jest w tym, jak kursantka - kursant pieknie
          > manewruje, a pozniej sprawnie jedzie po miescie po zdany egzamin. Milo robi
          sie na sercu:)

Sprawnie manewruje, bo ktoś dobrze nauczył. A ja dostałą bardzo dobrą szkołę
          jazdy i zachowania na drodze. Chociaż miałam swoje humorki, złe nawyki i
          kompleksy w spadku po pierwszym instruktorze, to wyszłąm na ludzi ;-P tzn na
          kierowniczkę i to dzięki Panu! Jest za co dziękować...
          Ale skromność jest cnota...
          • Gość: mimi dobry instruktor IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.06, 21:26
            dobrze mieć fajnego instuktora mój właśnie odwołał wszystkie jazdy ze mna i
            zostawił mnie na lodzie egzamin 16 dziękuje nie powiem której szkole
          • krzysiek861 Re: do Marysi kierowniczki * 11.08.06, 15:35
            jak chcesz to podam ci adres stronki gdzie się sprawdza czy twój plasticzek jest
            do odbioru...mój jest w trakcie realizacji :P
            • Gość: Marysia Re: do Marysi kierowniczki * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:10
              Krzysiu bardzo gorąco poproszę o tego linka!
              • krzysiek861 Re: do Marysi kierowniczki * 11.08.06, 21:13
                cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx
                Do zobaczenia na trasie :P
                • Gość: Marysia Re: do Marysi kierowniczki * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:20
                  > Do zobaczenia na trasie :P

Mam nadzieję, że spotkamy się.... ;-D Może pomożesz mi zmienić koło w autku
                  kiedyś, gdzieś ;-P
                  Dzięki za linka
                  • pontus_euxinus Re: do Marysi kierowniczki * 11.08.06, 22:05

> Może pomożesz mi zmienić koło w autku
                    > kiedyś, gdzieś ;-P

:) trening czyni mistrza:)

a co do odbioru dokumentu, to bez tej strony wiadomo ze po ok. 2 tyg mam
                    dokument:) [przynajmniej w lodzkim]
    • Gość: m Re: Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:25
      Ja też chcę podziękować mojemu instruktorowi. Świetny, a jest z znienawidzonej
      Imoli.Zdałam za pierwszym razem na Powstańców.
      • pontus_euxinus Re: Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi :) 10.08.06, 23:32
        Gość portalu: m napisał(a):

> Ja też chcę podziękować mojemu instruktorowi. Świetny, a jest z
        znienawidzonej
        > Imoli.Zdałam za pierwszym razem na Powstańców.

TO *cudotworcy*...
        wszyscy ktorzy chwala sie na tym forum, polecajac ta szkolke, zdaja za
        pierwszym razem... dziwne;)
        a wiekszosc wpisow bez logowania, anonimowe... dziwne;)
    • smaile Nadmiar pochlebstw działą jak świetna antyreklama 11.08.06, 20:07
      Jeśli wielu
      > kursantów ma ta szkoła to automatycznie proporcjonalnie dużo będzie opinii o
      > niej a jeżeli jest na dodatek dobra to oczywiste że pozytywnych-tak to już
      jest świat skonstruowany gdybyś nie wiedział.

Nie jestem z Warszawy i nie znam tej szkoły CUDOWNEJ IMOLI, ale gdy dziś
      kuzynka zapytałą mnie o jakąś dobrą szkołę w Warszawie, to powiedziałąm jej że
      nie wiem, że musi się sama zorientować, ale żeby unikała Imoli. Przykro mi ale
      tylko na podstawie (czasem nachalnych wręcz) wypowiedzi na forum zawsze
      idealnych i zachwyconych kursantów straciłam wiarę w tą szkołę. Nie ma nigdy
      tak, aby wszyscy nawet z najlepszej szkoły zdawali za 1 razem...
      Zastanawiające, że w Warszawie jest tuzin innych auto-szkół o których wiele
      dobrego słyszałąm prywatnie, a nie są wychwalane pod niebiosa na forum o dużej
      popularności. A tak ogólnie to tak jest ten świat skonstruowany, że to co dobre
      i godne uwagi dobrze sobie radzi beż ciągłej reklamy, beż zbędnego rozgłosu,
      Czyż nie mam racji?!
      pozdrawiam tych z Imoli cudownych również!
      • turner1 Re: Nadmiar pochlebstw działą jak świetna antyrek 11.08.06, 20:31
        No i właśnie o to chodzi: jeżeli ktos zaklada wątek "poleć autoszkołę" to
        ludzie polecają sobie szkoły i jeżeli wśród tych pochwał wyróżnia się jedna
        szkoła to tylko oznacza,że jest dobra.Najczęściej trud wpisania dobrej opinii
        zadają sobie ci którzy zdali za 1 podejściem i wcale im się nie dziwię bo
        zdanie upragnionego examu na prawko jest trudne(wiem po sobie).
        • Gość: Marysia Re: Nadmiar pochlebstw działą jak świetna antyrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:49
          A czemu tak się denerwujesz turner? Zastanów się, postaw się w położeniu innych
          z forum, ciągle tylko o tej Imoli czytają i czytają, bardziej spostrzegwczy
          widzą, że opninie są pisane z tego samego IP - nie dziw się, że zastanawiają
          się nad tym, bo to dziwne (skoro to taka cudowna szkoła to po kiego grzyba tak
          zabiegasz o jej reklamę, cuda nie wystarczą aby się utrzymać?) i nudne powoli.
          Ja myślę, że gadyby zapytać o to jak jest odbierana IMOLA, oczywiście głosy z
          podejrzanych IP nie są liczone, to nie wyszłoby tak cudownie a tylko
          przeciętnie. Ma ta szkołą dużo autek i fakty są takie, że dzięki temu wielu
          kursantów, ale czy każdy zdaje za 1 razem??? Ja wierzę w Boga, ale w takie cuda
          wybacz ale nie! Czemu inni kursanci z innych szkół nawet jak zdali za 2, 3, 4
          czy kolejnym razem nie wstydzą sie o tym mówić i przyznaja sie do swoich auto-
          szkół, a z IMOLI same takie prymusy, ehhhh
        • krzysiek861 Re: proponuję turner1 zmienić okulistę :P 11.08.06, 21:10
          Tematem wątku jest a przynajmniej było "Chciałbym podziekować mojemu
          instruktorowi"! A przynajmniej taki był! Nikt tutaj oprócz Ciebie nie reklamuje
          żadnej szkoły! Ja oraz pare osób chciało poprostu powiedzieć "Dzięki"
          instruktorom za ich pracę bez wymieniania nazw szkół!Tylko ekipa Imoli natrętnie
          się reklamuje gdzie się tylko da w akcie rozpaczy i determinacji :P:P Sami pod
          sobą dołki kopiecie :P
          • Gość: Marysia Re: proponuję turner1 zmienić okulistę :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:18
            Sami pod sobą dołki kopiecie :P
            jak na razie przewaga anty w stosunku do IMOLI....

Oj, już Ciebie lubię Krzysiu!
          • Gość: Marysia Re: proponuję turner1 zmienić okulistę :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:25
            >krzysiek861 napisał:
            Tematem wątku jest a przynajmniej było "Chciałbym podziekować mojemu
            > instruktorowi"!

To podziękuję, wszystkim instruktorom/instruktorkom i ich pozdrowię, bo
            chłopaki/dziewczyny bardzo stresową i wybuchową pracę mają, ale dzięki ich
            dobrej pracy, cierpliwości i zaangażowaniu możemy wszyscy cieszyć się prawkiem
            jazdy! Ogromny buziaczek
          • pontus_euxinus Re: prosze nie zmieniac tematu 11.08.06, 22:03
            krzysiek861 napisał:

> Tematem wątku jest a przynajmniej było "Chciałbym podziekować mojemu
            > instruktorowi"!

i prosze nie odbiegac od tematu watku.
            • Gość: jagusiek Re: prosze nie zmieniac tematu IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.08.06, 11:45
              tak trzymać pontus_euxinus !
      • pontus_euxinus Re: Nadmiar pochlebstw działą jak świetna antyrek 11.08.06, 22:01
        smaile napisała:

> Przykro mi ale
        > tylko na podstawie (czasem nachalnych wręcz) wypowiedzi na forum zawsze
        > idealnych i zachwyconych kursantów straciłam wiarę w tą szkołę.

Tak sie sklada, ze najlepsi nie potrzebuja reklamy... szczegolnie w takim
        stylu, jak prezentuje Imola na Forum :)
    • krzysiek861 Re: hahahahaha 11.08.06, 20:19
      spokojnie koleś - jeszcze zawału dostaniesz , ze tak Twoją *szkołkę obsmarowują :P
      Doceniam fakt , że tak bardzo starasz się dopasowac do mojego poziomu i tak
      wysoko podniosłeś sobie poprzeczkę. To niezwykle miłe z Twojej strony.
    • Gość: Nasta Re: Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi :) IP: 82.197.35.* 11.08.06, 21:32
      Ja również dziękuje mojemu instruktorowi, był wyrozumiały zrozumiał mój stres i wytłumaczył słabości...a tak się bałam...Radom oczywiście dzisiaj o 13.30 zdawałam... w największą ulewę pozdrawam
    • pontus_euxinus Re:trochę inaczej 11.08.06, 23:40
      turner1 napisał:

to nie ten watek...
      • Gość: Elcia79 Dziękuję Ci Pontus Euxinus za mądre rady:) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.08.06, 14:22
        j.w
    • Gość: Elcia79 Re: Dziękuję Panu-Panie Tadeuszu :)) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.08.06, 14:20
      Dzis rano zdałam swój pierwszy egzamin praktyczny na Odlewniczej bez problemu!
      Egzaminator powiedział , że miałam dobrego nauczyciela i miał rację!!Panie
      Tadeuszu jest pan najlepszy :)))
      Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka