Gość: Robert IP: 83.14.114.* 10.08.06, 09:43 Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich aby pomogli mi znalezc motywacje do zrobienia prawa jazdy, mam 24 lata a sam nie potrafie znalezc tej motywacji, bo cos nie bardzo mnie ciagnie za te kolko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bandria Re: Prośba 10.08.06, 10:06 Jeżeli nie musisz robić to nie rób teraz. Do decyzji o zrobieniu prawka trzeba dojrzeć. Mi zabrało to trochę czasu, ale wkońcu się zdecydowałam. Nie żałuję. Ale zrobiłam to wówczas gdy byłam pewna, że tego chcę. Poczekaj, może za jakiś czas znajdziesz motywację, a wówczas będziesz miał z tego satysfakcję jak inni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakusek Re: Prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:18 Jak będziesz miał swoją rodzine, żona + dzieci i wizje tłuczenia się z nimi w autobusach, w zimie czekanie na autobus 30 min. bo utknął w korku czy do lekarza lub gramolenie torb do autobusu, wózka do wąskiego przedziału w pociagu, targania 4 reklamówek w największy upał, 2km od przystaku lub 3 od sklepu, gdy będziesz musiał śmierdzącym PKS-em jechać 120 km na stojąco... i to wszystko sie skumuluje w krótkim czasie to nabierzesz motywacji by zrobić prawko i mieć choćby za 10k auto. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jay Re: Prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:30 Skoro nie masz checi sam to my tu za duzo nie pomozemy. Na razie daj se spokoj, a jak dojrzejesz do tej decyzji to rozpocznij kurs. Ja dojrzalem do tego w wieku 18 lat i nie zaluje, w koncu majac je mozesz jechac kiedy i gdzie tylko chcesz :) Jesli oczywiscie masz auto, jak nie to trzeba na nie zarobic ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daisy Re: Prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:02 Jeżeli czujesz, że naprawdę chcesz albo powinieneś umieć jeździć to zrobienie prawa jazdy potraktuj jak kolejne zadanie do wykonania. Zaplanuj punkt po punkcie i do roboty! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motywacz Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:58 Bo chłopak bez prawa jazdy to pie... juz masz motywacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Prośba IP: 83.14.114.* 11.08.06, 08:45 Nie zgodze sie z ta opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Prośba IP: *.petrus.com.pl 26.08.06, 17:26 właśnie kończe kurs mam 32 lata i nie sądziłam że kiedykolwiek zdecyduję się na zrobienie prawka ale uwierz mi ze jak siądzież za kolkiem to złapież bakcyla...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:20 ja mam 35lat jestem facetem i nie mam prawa jazdy jak miałem 29lat zapisałem się na kurs i nawet wyjeździłem chyba z 10 godzin, ale stwierdziłem, że mnie to nie pociąga i zrezygnowałem ale ciągle myślę o tym, że są sytuacje, w których przydałoby się prawo jazdy i własne auto na razie gdy muszę korzystam z taxi i chyba wychodzi to taniej niż posiadanie auta , które wymaga opłacania ubezpieczenia, benzyny czy napraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Prośba IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.08.06, 20:41 Jeśli nie masz na to ochoty , nie zmuszaj się. Mam wielu kursantów , którzy zostali zmuszeni do kursu i ... tylko niewielu z nich kończy kurs .Szkoda Twego czasu i pieniędzy - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hepinka Re: Prośba 26.08.06, 20:47 nikt cię nie zmusza nawet lepiej jak na drogach się trochę poluzuje heheh potencjalny kierowca Robert z wozu, korkom lżej :D hehe Odpowiedz Link Zgłoś