Gość: jakas tam IP: *.zax.pl 13.09.06, 17:34 Niebawem czeka mnie egazmin i chcialabym się dowiedziec jak sie zdaje w Kraku.Na co zwracaja uwage? na czym usadzają? i wogóle czego mam się bac:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anchois Re: Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:39 jeśli umiesz nie masz się czego bać... nie spotkałem się z tym aby egzaminatorzy oszukiwali oblewając kogos, kto potrafi jeżdzić... Ba! niektórzy nawet starają sie pomóc.. ćwicz ile możesz i nie stresuj się niepotrzebnie... dasz radę! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakis tam Re: Kraków IP: *.zax.pl 13.09.06, 19:52 Nie wiem jak to bedzie z tym stresem...moze sie pojawic wtedy kiedy jest nie potrzebny:) Odpowiedz Link Zgłoś
bandria Re: Kraków 13.09.06, 20:16 Dokładnie tak. Jeśli umiesz jeździć i czujesz się pewnie na drodze, to dasz sobie radę. Stres jest przed każdym egzaminem, ale można nad nim zapanowć. Zresztą, jak wiesz co robisz, to stres mija bardzo szybko. Poprostu skoncentruj sie na jeździe i poleceniach egzaminatora. Napewno dasz sobie radę. Powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Re: Kraków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.06, 20:02 Tak jak i wszedzie...linie ciagle,przekroczenie predkosci,nie ustapienie pierwszenstwa przejazdu, osobie niepelnosprawnej,brak dynamicznej jazdy...Nie stosowanie sie do znakow poziomych i pionowych...zagraznie bezpieczenstwu ruchu,zle zaparkowanie...itd.itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakis tam Re: Kraków IP: *.zax.pl 14.09.06, 09:19 Dzieki za wsparcie w formie pisemnej:) i dzieki tak wogóle:) serdecznosci Odpowiedz Link Zgłoś